Cześć!
Kojarzycie bloga pary Alicji i Drwala " Bez fartuszka"? Pisali o sek$ie. Od kilku lat cisza, usunęli nawet wszystkie swoje sociale. Z bloga zniknęły wszystkie wpisy, została tylko zakładka 'kontakt'. https://bezfartuszka.pl/
Bez Fartuszka
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
obserwatorr
- RoyalBaby
Bez Fartuszka
- Załączniki
-
- fw_1753000676577.jpg (58.61 KiB) Przejrzano 2113 razy
You can do anything you set your mind to, man
Hehe, nie spodziewałam się, że ktoś tu poruszy ich tematobserwatorr pisze: ↑ndz lip 20, 2025 10:40 am Cześć!
Kojarzycie bloga pary Alicji i Drwala " Bez fartuszka"? Pisali o sek$ie. Od kilku lat cisza, usunęli nawet wszystkie swoje sociale. Z bloga zniknęły wszystkie wpisy, została tylko zakładka 'kontakt'. https://bezfartuszka.pl/
-
Natalciaawd
- Mokra Włoszka
Oj tak! Uwielbiałam ich! Fajne tipy mieli dot. Sek*u. Kojarze, ze między nimi była spora różnica wieku, może to z czasem zaczęło im przeszkadzac?
Też ich bardzo lubiłam! Świetnie czytało się dwie perspektywy.Natalciaawd pisze: ↑ndz wrz 07, 2025 10:49 pm Oj tak! Uwielbiałam ich! Fajne tipy mieli dot. Sek*u. Kojarze, ze między nimi była spora różnica wieku, może to z czasem zaczęło im przeszkadzac?
Hmm była, ale chyba nie aż taka? Wydawało mi się z kontekstu, że było to 7-8 lat, choć nie wykluczam, że mogłam coś pokręcićNatalciaawd pisze: ↑ndz wrz 07, 2025 10:49 pm Oj tak! Uwielbiałam ich! Fajne tipy mieli dot. Sek*u. Kojarze, ze między nimi była spora różnica wieku, może to z czasem zaczęło im przeszkadzac?
-
obserwatorr
- RoyalBaby
-
Natalciaawd
- Mokra Włoszka
Jak się nazywa to konto? Dajcie namiaryobserwatorr pisze: ↑wt paź 14, 2025 12:36 pm Myślę, że to nie oni, tylko raczej ktoś się pod nich podszywa. Konto jest od marca tego roku i zmieniało nazwę.
Normalnie @bezfartuszka.
Trudno powiedzieć, bo mało obserwujących, ale też jednak długo ich nie było w internecie. Styl opisu i hasztagi taki, jak na starym koncie, czcionka w poście chyba też w tamtym stylu.
No i ich strona aktywowana, ale na razie jedynie formularz kontaktowy