cieszycie się, że moda z lat 2000 wróciła, czy wrecz przeciwnie? powróciłyście do szerokich spodni czy trauma przemokniętych nogawek was powstrzymała?
niektóre rzeczy wróciły według mnie w lepszej formie, a niektóre wyglądają strasznie tandetnie przez spadek jakości odzieży w przeciągu ostatnich kilkunastu lat.
ja generalnie lubię modę z tamtych lat, ale taką bardziej skręcającą w klimaty „diabeł ubiera sie u prady”. gdy główna bohaterka (Andy) wreszcie nauczyła się ubierać, to outfity miala 10/10.
lata 2000
Moderator: verysweetcherry-
Rzeka.chaosu
- Currently:Greece
Spodnie typu dzwony, flare - bleh. Nic mnie do nich nie zmusi. Szerokie typu barell - super. Fajnie, że teraz stany nie są tak dramatycznie nisko. To było okropne.
Widzę w sklepach dopasowane bluzy na suwak. Szkoda, ze mam malo okazji, zeby takie nosić. Inne czasy, inne potrzeby. Bluza oversize musi byc naprawdę fajnie uszyta, żebym się w tym dobrze czuła.
Wracają martensy, cięższe buty. Dla mnie fajnie, bo to zajup na lata. Lubię mieć rzeczy ponadczasowe.
Widzę w sklepach dopasowane bluzy na suwak. Szkoda, ze mam malo okazji, zeby takie nosić. Inne czasy, inne potrzeby. Bluza oversize musi byc naprawdę fajnie uszyta, żebym się w tym dobrze czuła.
Wracają martensy, cięższe buty. Dla mnie fajnie, bo to zajup na lata. Lubię mieć rzeczy ponadczasowe.