Start
Mój profil

Justyna 5 przez 10

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
SmokAnalog
120mkw

Re: Justyna 5 przez 10

Post autor: SmokAnalog »

Kavorka pisze: pn wrz 01, 2025 1:49 pm ma rację, typ się rozbił bo pajacował w drogiej maszynie wojskowej jak jakiś sebix w BWM
Antoni, to ty?
Kotek_99
SushiRoll

Post autor: Kotek_99 »

Grubababa pisze: wt sie 26, 2025 10:21 am To, że notorycznie pyta widzów "o czym chcielibyście kolejny odcinek", to już praktycznie norma, ale pytanie o tematy do tego magazynu kryminalnego, to już dosłownie bezczelność. Się pani redaktor MeRYtoRyczna nie przemęczą widzę.
W sensie żeby słuchacze za darmo jej research zrobili? :')
No sorry, nie ma nic za darmo w tych czasach. Jak jej się nie chce nawet wpisać w ChatGPT to niech da sobie spokój może z true crime.
watacukrowa
DamaZpowiśla

Post autor: watacukrowa »

Teraz będą publikowane ałtfity ofdedej ✨️ Jakby, ok, ale ona nie ma jakiegoś wyrafinowanego stylu, nawet wyczucia mody nie ma. Ot, zwykłe ciuchy z półki street fashion.
Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Post autor: Grubababa »

Uważam, że ją odkleiło. Płaci za weekend we Wrocławiu tyle co za miesiąc swojego wynajmu w Warszawce i 2 tygodnie przed wyjazdem orientuje się, że w sumie to nie może jechać xD a wzięła opcje bezzwrotną.
Pisałam, że ona chce być influ pełną buzią ale widzę, że poszło szybciej niż się spodkzealam xD
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
watacukrowa
DamaZpowiśla

Ona była odklejona już dawno i nieogarnięta. Teraz po prostu ją stać na to, żeby ludzie to widzieli 😃
Pozdrawiam serdecznie
MalaCzarna
Milion subskrypcji

Post autor: MalaCzarna »

Grubababa pisze: śr wrz 03, 2025 12:32 pm Uważam, że ją odkleiło. Płaci za weekend we Wrocławiu tyle co za miesiąc swojego wynajmu w Warszawce i 2 tygodnie przed wyjazdem orientuje się, że w sumie to nie może jechać xD a wzięła opcje bezzwrotną.
Pisałam, że ona chce być influ pełną buzią ale widzę, że poszło szybciej niż się spodkzealam xD
Też mnie to rozbawiło, za 4k mozna miec niezłe wakacje za granicą. W życiu nie wydałabym tyle kasy na Wrocław XD
Awatar użytkownika
Grubababa
Willa z basenem

Post autor: Grubababa »

MalaCzarna pisze: śr wrz 03, 2025 2:57 pm Też mnie to rozbawiło, za 4k mozna miec niezłe wakacje za granicą. W życiu nie wydałabym tyle kasy na Wrocław XD
Uważam, że można tyle wydać na weekend w koziej wólce, jeśli tylko Cie na to stać. Justa chce relować z obserwatorami, nagrywa święte oburzenie na *ceny mieszkań w Warszawie* ale jednocześnie dzidzie wozi priamem i wyp..la kilka koła na weekend, na który nie da rady pojechać.
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
niten ka
Modna

Post autor: niten ka »

Grubababa pisze: śr wrz 03, 2025 3:35 pm Uważam, że można tyle wydać na weekend w koziej wólce, jeśli tylko Cie na to stać. Justa chce relować z obserwatorami, nagrywa święte oburzenie na *ceny mieszkań w Warszawie* ale jednocześnie dzidzie wozi priamem i wyp..la kilka koła na weekend, na który nie da rady pojechać.
Prawdopodobnie zarządzanie budżetem nie jest ich mocną stroną delikatnie to ujmując.
Furiaria
PrinTu

Post autor: Furiaria »

niten ka pisze: śr wrz 03, 2025 6:31 pm Prawdopodobnie zarządzanie budżetem nie jest ich mocną stroną delikatnie to ujmując.
A to to już dawno można było zauważyć. Ani ona ani Krzysiek, po tym co i jak mówią o rzeczach nabytych, nie sprawiają wrażenia osób umiejących zarządzać finansami z głową. Plus jej zakupoholizm (żarty z ton zamawianych paczek i tego, ze powinna mieć paczkomat na wyłączność). Lubią pieniądze, to żadna zbrodnia, ja też je lubię,ale nie mogę pozbyć się wrażenia,że mają z nimi niezdrowe relacje
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

Furiaria pisze: śr wrz 03, 2025 10:27 pm A to to już dawno można było zauważyć. Ani ona ani Krzysiek, po tym co i jak mówią o rzeczach nabytych, nie sprawiają wrażenia osób umiejących zarządzać finansami z głową. Plus jej zakupoholizm (żarty z ton zamawianych paczek i tego, ze powinna mieć paczkomat na wyłączność). Lubią pieniądze, to żadna zbrodnia, ja też je lubię,ale nie mogę pozbyć się wrażenia,że mają z nimi niezdrowe relacje
Jak robila livy w tym starym mieszkaniu, to to była taka graciarnia że masakra
izasz
Mokra Włoszka

Post autor: izasz »

mnie kłuje ta wspołpraca odchudzanie, jej, asi z touches ewokracji. ona akurat przeszła inną drogę- operacja itp. a teraz dla hajsu przykleja sie pod zmasowaną kampanie, tak jestem pod opieką lekarza online itp
niten ka
Modna

Post autor: niten ka »

izasz pisze: czw wrz 04, 2025 1:10 pm mnie kłuje ta wspołpraca odchudzanie, jej, asi z touches ewokracji. ona akurat przeszła inną drogę- operacja itp. a teraz dla hajsu przykleja sie pod zmasowaną kampanie, tak jestem pod opieką lekarza online itp
Niech te firmy które ładują kupe kasy w kampanie z influ obniża ceny to takie reklamy nie będą im potrzebne.
Kavorka
RóżowePolo

Post autor: Kavorka »

SmokAnalog pisze: pn wrz 01, 2025 2:23 pm Antoni, to ty?
przeciwnie, brzytwa okhama a nie spisek! ;)
Kamaju
Gacie z oceanu

Post autor: Kamaju »

Asia, Basia, Kasia, Ola, Ala, Lusia, Tosia, Genowefa, Lukrecja; Hildegarda......i mozna by tak bylo bez konca . Co to zmieni, albo co da komus wiedza, jak ma na imie dziecko jakiejs osoby z insta ? Serio , nie rozumie ?
Oliwkowa
PsychoFanka

Post autor: Oliwkowa »

watacukrowa pisze: wt wrz 09, 2025 7:22 am Ale po co Ci ta wiedza, weź nam powiedz.
A po co w ogóle komu takie gadanie jak tu się odbywa?
Ktoś jest ciekawy i chce wiedzieć.
Napisałam jej w prywatnej wiadomości, żebyś nie musiała czytać skoro Cię to nie interesuje.
watacukrowa
DamaZpowiśla

Oliwkowa pisze: wt wrz 09, 2025 10:31 am A po co w ogóle komu takie gadanie jak tu się odbywa?
Ktoś jest ciekawy i chce wiedzieć.
Napisałam jej w prywatnej wiadomości, żebyś nie musiała czytać skoro Cię to nie interesuje.
To jest wątek o Justynie, jej twórczości i personie jaką wykreowała w necie. Nie o jej dziecku. Nie bez powodu pilnują prywatności dziecka i nie po to to robią, żeby jakieś randomy przekazywały sobie informacje o córce. To aż taka informacja na wagę złota? Chciałabyś żeby o Twoim dzieciaku odbywały się takie rozpytki przez obcych? Może akurat zdradziłaś to imię komuś niebezpiecznemu, pomyślałaś o tym w ogóle?
Właśnie, sama napisałaś - po co komu takie gadanie, jak tu się odbywa?
Pozdrawiam serdecznie
watacukrowa
DamaZpowiśla

Ludziom w dupach się poprzewracało, chcą wiedzieć wszystko o dzieciach znanych osób, które to w zasadzie same szkodzą swoim dzieciom wrzucając do sieci wszystko od momentu ich narodzin. TO SĄ LUDZIE, O WŁASNEJ AUTONOMII, GODNOŚCI I PRAWIE DO PRYWATNOŚCI! Nie musicie o nich nic wiedzieć ponad to, że w ogóle istnieją! Te dzieci nie są świadome tego, że ich pieprznięci rodzice wrzucają do netu jak się bawią, śmieją, srają! I to się tyczy także zwykłych ludzi, nie celebrytów. Przełóż analogię: wrzucasz życie do sieci swojej matki, babci, dziadka, który nie wie, że jegi/jej wizerunek i informacje są obecne w internecie. Brzmi creepy?
A jak ktoś usilnie chce wiedzieć wszystko o jakimś dziecku, to niech się rozpędzi, ściana sama się znajdzie.
Pozdrawiam serdecznie
Dreaxo
Srebrna Kropeczka

Post autor: Dreaxo »

Jezu dziewczyny robicie aferę za każdym razem o to imię jakby ktoś sie pytał o numer PESEL albo adres. To jest imię, które pewnie ma tysiące dzieci w tym wieku w kraju. To jest forum plotkarskie a skoro sama Justyna opowiada o dziecku to tez pojawia sie takie pytanie. Nie chcecie to nie odpowiadajcie a nie pouczajcie
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

Ale jesteście hipokrytki.

Mówicie, że sharenting jest zły. Że każdy zna imię, wygląd dzieci influ. A kiedy już jakiś twórca internetowy ukrywa tożsamość dziecka, bijecie pianę. Zdecydujcie się
watacukrowa
DamaZpowiśla

Sharenting jest zły, jak ktoś go uprawia, ale jak tylko osoba znana nie chce ujawnić nic o swoim dziecku, to jak tak można, o co chodzi wgl 🤦‍♀️
Pozdrawiam serdecznie
hipek007
Tritonotti

Post autor: hipek007 »

Dreaxo pisze: wt wrz 09, 2025 11:11 am Jezu dziewczyny robicie aferę za każdym razem o to imię jakby ktoś sie pytał o numer PESEL albo adres. To jest imię, które pewnie ma tysiące dzieci w tym wieku w kraju. To jest forum plotkarskie a skoro sama Justyna opowiada o dziecku to tez pojawia sie takie pytanie. Nie chcecie to nie odpowiadajcie a nie pouczajcie
To nie jest tylko imię, bo znasz też nazwiska rodziców, wiesz w jakim mieście mieszkają, gdzie się urodziła. Może to bardzo rzadkie imię i identyfikacja byłaby łatwa. Justyna akurat bardzo mało opowiada o dziecku, nie przekracza granic jej prywatności. W necie są naprawdę po*ebani ludzie, którzy na podstawie imienia i nazwiska są w stanie dowiedzieć się bardzo dużo, więc nie dziwię się jej, że nie chce tego podawać.
I tak, wyprzedzając argumenty, na pewno niektórzy się dowiedzą, bo będzie chodzić do żłobka, czy przedszkola, ale nadal to jest nieporównywalna liczba ludzi niż wszyscy jej słuchacze czy followersi.
watacukrowa
DamaZpowiśla

hipek007 pisze: wt wrz 09, 2025 11:46 am To nie jest tylko imię, bo znasz też nazwiska rodziców, wiesz w jakim mieście mieszkają, gdzie się urodziła. Może to bardzo rzadkie imię i identyfikacja byłaby łatwa. Justyna akurat bardzo mało opowiada o dziecku, nie przekracza granic jej prywatności. W necie są naprawdę po*ebani ludzie, którzy na podstawie imienia i nazwiska są w stanie dowiedzieć się bardzo dużo, więc nie dziwię się jej, że nie chce tego podawać.
I tak, wyprzedzając argumenty, na pewno niektórzy się dowiedzą, bo będzie chodzić do żłobka, czy przedszkola, ale nadal to jest nieporównywalna liczba ludzi niż wszyscy jej słuchacze czy followersi.
This! I jak to imię będzie miało wypłynąć na szersze wody, to niech to się odbędzie na zasadach rodziców dziecka, a nie z przyczyny bab o mentalności przekupy na targu. Tak wiem, że to forum plotkarskie, ale niektórzy tu już przeginają.
Pozdrawiam serdecznie
watacukrowa
DamaZpowiśla

Poza tym, Justyna prowadzi kanał o tematyce true crime. Niech jakiś psychol wyjdzie na wolność, dowie się o niej i zacznie śledzić o niej info i trafi na to dziecko. Zna imię, nazwisko, jak ktoś napisał. I co wtedy? Też "bez przesady"?
Pozdrawiam serdecznie
Oliwkowa
PsychoFanka

Post autor: Oliwkowa »

O prywatność dzieci dba np. Jabłczyńska czy Więdłocha, a nie Justyna.
Justyna ma totalne parcie na szkło i prywatność to jest ostatnie o co dba. Wystarczy zajrzeć do story pt: Tradycja, żeby zobaczyć jak w rozkroku jedzie do porodu, jak samych majtkach leży z dzieckiem. To nie jest dbanie o prywatność. Gdyby dbała nie wiedzielibyśmy nawet jak wygląda.
winicjuszka

Post autor: winicjuszka »

2025 i nadal ludzie mają pretensje o czyjeś stawianie granic 🥱