Start
Mój profil

iwona wieczorek

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
smiechuwarteok
Migocząca Świeczka

Re: iwona wieczorek

Post autor: smiechuwarteok »

zzz pisze: pt wrz 05, 2025 4:54 pm Teoria ze śmieciarką to jakieś szaleństwo, wieźliby trupa na pace w widocznym miejscu i to tak, że nawet na kiepskim monitoringu można rozpoznać twarz?XD
Jak się z tym przespałam, to też tak uważam. Zadziałała metka firmy detektywistycznej. Tylko po co im takie teorie? Przecież klientów zrazi takie gdybanie.
Kokoszko
SkrzydełkaZhooters

Post autor: Kokoszko »

Może zrazi, a z drugiej strony ja nie znam w Polsce wiele agencji detektywistycznych, a tę kojarzę - więc jakąś reklamę sobie zrobili.
Leptir
RealDiamond

Post autor: Leptir »

Awatar użytkownika
DaliaRumianek
Tritonotti

Post autor: DaliaRumianek »

Bardzo ciekawe komentarze. Spieszmy się je czytać...
Klaudia
Kokoszko
SkrzydełkaZhooters

To samo pomyslałam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jukka Sarasti
GreckieWakacje

Post autor: Jukka Sarasti »

W cholerę komentarzy już zniknęło niestety 🤬
Mam nieodparte wrażenie, że z każdym dniem mojego życia nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
dejwor
Srebrna Kropeczka

Post autor: dejwor »

Dobra jesli nawet jakis chlop ja zabil w ktotym miala dziecki to policja nie ma zadnych dowodow na to oprocz tego komentarza, juz spiesze jakby wygladala rozmowa, ma pan do czynienia cos z iwona wieczorek? Nie, dziekuje
Awatar użytkownika
nienadlugo
GreckieWakacje

Post autor: nienadlugo »

Jukka Sarasti pisze: sob wrz 06, 2025 12:10 am W cholerę komentarzy już zniknęło niestety 🤬
Na przykład ten…

Obrazek
Awatar użytkownika
dutchess
RiczAsFak

Post autor: dutchess »

Wklejam fragment artykułu na wp.pl sprzed 8 lat:

"Dziennikarz Sylwester Latkowski w czasie przesłuchania przed komisją śledczą ds. Amber Gold zeznał, że zaginiona w niewyjaśnionych okolicznościach Iwona wieczorek była związana obyczajowo z trójmiejskim biznesmenem Mariusem Olechem. W rozmowie z Wirtualną Polską stanowczo zaprzecza temu matka dziewczyny Iwona Kinda-Wieczorek.
Latkowski zeznając w sprawie afery Amber Gold przyznał, że z jego informacji uzyskanych od źródła wynika, że to m.in. trójmiejski biznesem Marius Olech stoi za powstaniem Amber Gold. W tym kontekście wymienił także Iwonę Wieczorek, sugerując, że dziewczynę i Olecha łączył wątek obyczajowy. - Zresztą ten wątek nigdy nie został sprawdzony, a powinien dla zasady być wyjaśniony – dodał Latkowski.
Iwona Kinda-Wieczorek przyznaje, że zna Mariusa Olecha tylko ze słyszenia. – W Trójmieście nie ma chyba nikogo, kto by nie znał tego nazwiska. To znana osoba. Ale ja go nie znam. Moja córka też go nie znała. Nie miała z nim nic wspólnego. Miała 18 lat, była maturzystką, a pan Olech ma lat 50. Mówiąc wprost, Iwona miała obrzydzenie do starszych mężczyzn, nie mówiąc już o romansie. Nigdy nie obracała się w towarzystwie panów w zaawansowanym wieku – podkreśla kobieta."
Awatar użytkownika
dutchess
RiczAsFak

Post autor: dutchess »

Fragmenty artykułu na Onet:

"W 2015 r. dowiedziałem się o grasującym na Pomorzu 37-letnim gwałcicielu Krystianie W., ps. Krystek, który od lat próbował uwodzić nieletnie dziewczyny. Prowadząc dla miesięcznika "Reporter" dziennikarskie śledztwo dotyczące jego działalności natrafiłem na sygnały dotyczące zaginięcia Iwony Wieczorek. Sprawdzaliśmy je razem z redakcyjną koleżanką z Martą Bilską.

Przyczynkiem do ich badania był wpis na forum internautki Lidii90, która wskazywała na Krystiana jako mogącego mieć związek z tym zniknięciem. Według niej czyhał na nastolatki w sopockim Dream Clubie, który Iwona opuściła tuż przed zniknięciem w lipcu 2010 r. Tyle, że Lidia90 wskazywała na starszego mężczyznę o tym imieniu, dobrego kolegę znanego gdańskiego biznesmena Mariusa Olecha. A to nie on, lecz młodszy od niego gwałciciel "Krystek" "łowił" nastolatki m.in. w Dream Clubie. Co więcej, "Krystek" był bliskim współpracownikiem tej dyskoteki.

Wątek internetowego wpisu Lidii90 upadł bardzo szybko już w 2010 r., krótko po jego publikacji w sieci. Po jego upublicznieniu Krzysztof Rutkowski, który został wynajęty przez bliskich Iwony do jej poszukiwania, oświadczył bowiem mediom, że rozmawiał z Lidią90 i że ona kłamała. Natomiast Marius Olech stwierdził, że w czasie zaginięcia był na Helu, Iwony nie zna, a autorkę wpisu pozwie do sądu na kilkaset tysięcy złotych. Opinia publiczna uwierzyła im na słowo i nikt już potem na serio nie zajmował się tym komentarzem."
Awatar użytkownika
smiechuwarteok
Migocząca Świeczka

Post autor: smiechuwarteok »

No ale ten biznesmen ma alibi. Znowu dezinformacja.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

Pudel kasuje komentarze szybciej niż kasjer produkty w Biedronce
aniolek82
PsychoFanka

Post autor: aniolek82 »

Poza tym w serialu netflixa według matki i znajomych Iwona w dniu zaginięcia miała okres...
dejwor
Srebrna Kropeczka

nienadlugo pisze: sob wrz 06, 2025 2:09 am Na przykład ten…

Obrazek
czytajac takie komentarze dochodze do wniosku ze chyba z iwoną według ludzi wszystko sie mogło stać, wychodzi na to że nic o tej sprawie my nie wiemy, mamy jakiś punkt zaczepienia? czy nikt nic nie wie i koniec
Jukka Sarasti
GreckieWakacje

aniolek82 pisze: sob wrz 06, 2025 10:45 am Poza tym w serialu netflixa według matki i znajomych Iwona w dniu zaginięcia miała okres...
To jest w ogóle jeden z lepszych argumentów w tej sprawie :')
Mam nieodparte wrażenie, że z każdym dniem mojego życia nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
Jukka Sarasti
GreckieWakacje

dutchess pisze: sob wrz 06, 2025 8:32 am Wklejam fragment artykułu na wp.pl sprzed 8 lat:

"Dziennikarz Sylwester Latkowski w czasie przesłuchania przed komisją śledczą ds. Amber Gold zeznał, że zaginiona w niewyjaśnionych okolicznościach Iwona wieczorek była związana obyczajowo z trójmiejskim biznesmenem Mariusem Olechem. W rozmowie z Wirtualną Polską stanowczo zaprzecza temu matka dziewczyny Iwona Kinda-Wieczorek.
Latkowski zeznając w sprawie afery Amber Gold przyznał, że z jego informacji uzyskanych od źródła wynika, że to m.in. trójmiejski biznesem Marius Olech stoi za powstaniem Amber Gold. W tym kontekście wymienił także Iwonę Wieczorek, sugerując, że dziewczynę i Olecha łączył wątek obyczajowy. - Zresztą ten wątek nigdy nie został sprawdzony, a powinien dla zasady być wyjaśniony – dodał Latkowski.
Iwona Kinda-Wieczorek przyznaje, że zna Mariusa Olecha tylko ze słyszenia. – W Trójmieście nie ma chyba nikogo, kto by nie znał tego nazwiska. To znana osoba. Ale ja go nie znam. Moja córka też go nie znała. Nie miała z nim nic wspólnego. Miała 18 lat, była maturzystką, a pan Olech ma lat 50. Mówiąc wprost, Iwona miała obrzydzenie do starszych mężczyzn, nie mówiąc już o romansie. Nigdy nie obracała się w towarzystwie panów w zaawansowanym wieku – podkreśla kobieta."
W książce Latkowskiego "Układ Trójmiejski" jest o tym mowa. I jest rozdział o Iwonie Wieczorek. Polecam przeczytać całą książkę bo ładnie opisuje właśnie Trójmiasto tamtych czasów, układy, osoby i powiązania. Tak jako tło i kontekst.
Jukka Sarasti
GreckieWakacje

nienadlugo pisze: sob wrz 06, 2025 2:09 am Na przykład ten…

Obrazek
zniknął też komentarz, bardzo szybciutko i nie zdążyłam print screena zrobić, że Paweł sypiał z matką Iwony (LoL!) i, że ona się wkurwiła jak się o tym dowiedziała.
aniolek82
PsychoFanka

Post autor: aniolek82 »

Jukka Sarasti pisze: sob wrz 06, 2025 12:22 pm To jest w ogóle jeden z lepszych argumentów w tej sprawie :')
Zapomniałam zacytować post. Napisałam to w kontekście rzekomej ciąży i tego, że ponoć była umówiona z klientem.
Jukka Sarasti
GreckieWakacje

aniolek82 pisze: sob wrz 06, 2025 12:34 pm Zapomniałam zacytować post. Napisałam to w kontekście rzekomej ciąży i tego, że ponoć była umówiona z klientem.
Obojętnie w jakim kontekście tego argumentu używają jest on, po prostu, śmieszny.
Awatar użytkownika
DaliaRumianek
Tritonotti

Komentarze serio znikają z prędkością światła. To świadczy o tym, że nadal ktoś się boi, ktoś wie, przekupuje? ... By prawda na jaw nie wyszła. Oczywiście, że mogło z nią się stać wszystko. Ale jej powiązania dot Olecha, klubów trójmiejskich, chyba nie są bez znaczenia. Chyba na pewno. Matka coś ukrywa, to również jest oczywiste. Chciałabym dożyć tego, żeby sprawa została rozwiązana.
Klaudia
Szklanapogoda
LouiBag

Post autor: Szklanapogoda »

Obrazek
Szklanapogoda
LouiBag

Post autor: Szklanapogoda »

Obrazek
dejwor
Srebrna Kropeczka

DaliaRumianek pisze: sob wrz 06, 2025 12:48 pm Komentarze serio znikają z prędkością światła. To świadczy o tym, że nadal ktoś się boi, ktoś wie, przekupuje? ... By prawda na jaw nie wyszła. Oczywiście, że mogło z nią się stać wszystko. Ale jej powiązania dot Olecha, klubów trójmiejskich, chyba nie są bez znaczenia. Chyba na pewno. Matka coś ukrywa, to również jest oczywiste. Chciałabym dożyć tego, żeby sprawa została rozwiązana.
jeżeli matce jest wszystko jedno co się stanie i ona już się pogodziłą (wybaczyla mu) ze sprawcą to chyba sie nigdy nie skonczy jezeli sama matka chce juz spokoju
Awatar użytkownika
DaliaRumianek
Tritonotti

dejwor pisze: sob wrz 06, 2025 1:33 pm jeżeli matce jest wszystko jedno co się stanie i ona już się pogodziłą (wybaczyla mu) ze sprawcą to chyba sie nigdy nie skonczy jezeli sama matka chce juz spokoju
Obcym zależy na rozwiązaniu sprawy, matce na zapomnieniu (ukryciu prawdy)
Klaudia
Kokoszko
SkrzydełkaZhooters

Ja też nie uważam, że Iwona była w ciąży, bardziej chodziło mi o komentarz związany z Mariuszem. A czemu piszecie że matka nie chce wyjaśnienia? Myślę że bardzo dużo zrobiła, aby właśnie to wyjaśnić.