Hej!
W poniedziałek czeka mnie rozmowa kwalifikacyjna w US na stanowisko referent ds. postępowania podatkowego. Jestem świeżo po studiach, uczyłam się przez semestr prawa podatkowego więc mam bazową wiedzę teoretyczną, ale zupełnie nie popartą praktyką. Wiem, że na rozmowie mogą paść pytania merytoryczne z zakresu przepisów, lekko to stresuje, szczególnie zważając iż rozmowa rekrutacyjna sama w sobie jest generalnie stresująca. Czy ktoś brał udział w rekrutacji do US i może podzielić się swoimi doświadczeniami?
Also, osoby pracujące w budżetówkach, dobrze się wam tam żyje?
Dzięki!
Urząd skarbowy - rekrutacja i praca
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
TerraBicicletta
- Modna
Kurcze chyba będę tu zaglądać. Praca wydaje sie spoko, ale pewnie płace do doopy. Fajnie by bylo sobie siedzieć i pić kawkę 8 godzin ale oszczędności chyba sie odłożyć wiele nie da.
-
OffcaZManoffca
- LouiBag
Zatrudnij się w urzedzie i spróbuj pic kawkę chociaż przez godzinęTerraBicicletta pisze: ↑wt sie 26, 2025 7:55 pm Kurcze chyba będę tu zaglądać. Praca wydaje sie spoko, ale pewnie płace do doopy. Fajnie by bylo sobie siedzieć i pić kawkę 8 godzin ale oszczędności chyba sie odłożyć wiele nie da.
-
TerraBicicletta
- Modna
Nooo mi się tak wlasnie kojarzy praca w urzędzie typu miejski, skarbówka czy np. Poczta czy dziekanat. właśnie taki vibe że pije sobie kawusię na spokojnie i mam wjb w interesantów. Niech czekają.OffcaZManoffca pisze: ↑czw wrz 04, 2025 4:14 pm Zatrudnij się w urzedzie i spróbuj pic kawkę chociaż przez godzinę![]()