a jaka miejscowość wpisujesz?Marbellaxx pisze: ↑pn wrz 01, 2025 11:29 pm No znalazłam jakąś Karolinę Much… po pielęgniarstwie w Koninie, ale ten profil się nie zgadza bo nie widziałam tam żadnych sesji z córkami itd i ona jest żona Pawła, nie Mateusza, a tylko takiego mechanika znalazłam w tej miejscowości
Tragedia spod Konina
Moderator: verysweetcherry- berry blast
- Kciuk
Re: Tragedia spod Konina
-
wiederhoeft
- Migocząca Świeczka
mechanik helenów mateuszMarbellaxx pisze: ↑pn wrz 01, 2025 11:29 pm No znalazłam jakąś Karolinę Much… po pielęgniarstwie w Koninie, ale ten profil się nie zgadza bo nie widziałam tam żadnych sesji z córkami itd i ona jest żona Pawła, nie Mateusza, a tylko takiego mechanika znalazłam w tej miejscowości
-
Marbellaxx
- Pierścionek_od_passera
No Helenów. Znalazłam Karolinę Mi*****k to ona?
- berry blast
- Kciuk
tak
-
Marbellaxx
- Pierścionek_od_passera
No ale ja nie widzę żadnych sesji z córkami o której wspominano tutaj, poza tym ona jest w związku małżeńskim z Pawłem, nie Mateuszem?
-
gossipgirlxox
Nie znam się na szambach, ale moi dziadkowie mieli kiedyś na podwórzu szambo do którego zmieściłby się dorosły, szczupły człowiek, pokrywę mógł też otworzyć każdy. Dziwne, jest to, że wybrała akurat szambo, a nie na przykład rozkręcenie gazu. Pierwszy raz chyba słyszę o sam.. w szambie.berry blast pisze: ↑pn wrz 01, 2025 11:29 pm właśnie, dobre pytanie. znajomi mieli szambo i to był tak jak piszesz zbiornik betonowy umieszczony pod ziemią, z małym włazem ale o średnicy mniejszej niż studzienka kanalizacyjna, coś około 30 cm. więc tu raczej nie ma mowy o wskoczeniu, bardziej wręcz wciśnięcie się do środka.
-
Marbellaxx
- Pierścionek_od_passera
Jeśli to ona, to piękna kobieta i widać, że bardzo lubiana pod każdym zdjęciem dziesiątki komentarzy…gossipgirlxox pisze: ↑pn wrz 01, 2025 11:43 pm Nie znam się na szambach, ale moi dziadkowie mieli kiedyś na podwórzu szambo do którego zmieściłby się dorosły, szczupły człowiek, pokrywę mógł też otworzyć każdy. Dziwne, jest to, że wybrała akurat szambo, a nie na przykład rozkręcenie gazu. Pierwszy raz chyba słyszę o sam.. w szambie.
Agatyszcze pisze: ↑pn wrz 01, 2025 9:52 pm Zgadzam sie. Niektorzy tutaj odlecieli z tezami i teoriami. W dodatku jesli on byl w aptece to bardzo latwo jest udowodnic jego miejsce przebywania, na pewno tam tez byl monitoring. W dodatku matka zostawila list pozegnalny.
To jest niewyobrazalna tragedia, makabryczna zbrodnia. Zastanawiacie sie jak ona mogla poderznac sobie gardlo, a ja nie moge pojąć jak bardzo musiala nienawidziec swoje dzieci, ze zgotowala im taki los. Utopic swoje wlasne dzieci w szambie… w glowie mi sie to nie miesci. Makabra. Tak bardzo szkoda tych biednych dziewczynek… dlaczego zycie jest takie niesprawiedliwe…![]()
To nie ma nic wspólnego z nienawidzeniem swoich dzieci. samob* rozszerzone zazwyczaj dotyczy osób bliskich i główna osoba która jest osobą sprawczą w jej mniemaniu robi to z miłości najczęściej i wlansie do dzieci czy też partnera/ partnerki. Właśnie te osoby robią to powtarzam W ICH mniemaniu z miłości a nie z jej braku. To tylko tak teoretycznie bo wciąż nie wiemy co było przyczyną jej śmierci wszystko się wyjaśni organom po oględzinach sądowych i wszelkich badaniach ciała czy śmierć nastąpiła w chwili utopienia czy przed utopieniem czy wykrwawiła się po podcięciu jeżeli tak musiały brać udział
Osoby trzecie, no bo nie mogła wskoczyć po zatrzymaniu akcji serca chyba że wpadła, tam jest wiele rzeczy do zbadania.
- BlackSwan@1
- Modna
To w takim razie jednak na nie ten profil patrzyszMarbellaxx pisze: ↑pn wrz 01, 2025 11:42 pm No ale ja nie widzę żadnych sesji z córkami o której wspominano tutaj, poza tym ona jest w związku małżeńskim z Pawłem, nie Mateuszem?
-
MariaDolotes
- Channelka
samob* rozszerzone jak nic. Kobieta nie pracowała - zajmowała się domem. Pytanie dlaczego. Raczej ciężko jest mi uwierzyć że kobieta była szczęśliwa latami przebywając w jakiejś mieścinie czy tam wsi, z ograniczonym kontaktem z innymi ludźmi. Z opowiadań koleżanek pamiętam, że siedzenie w domu na macierzyńskim potrafi ładnie zryc głowę. Na dobrą sprawę to ona mogła mieć nawet depresję, której nikt nawet nie zauważył, bo kontakt z dorosłymi był ograniczony.
-
MariaDolotes
- Channelka
A co do teorii że niby mąż je zabił - nielogiczne było że od razu podjął próbę wyciągnięcia ich z szamba. Już nie mówiąc już o braku zacierania śladów, bo ślady krwi były widoczne przy zbiorniku. Jak pewnie pamiętacie, w tych amerykańskich zbrodniach było zgłaszane zaginięcie, a śladów zbrodni brak.
Ona niby miała chorobe dwubiegunową i przestała nrac lekiMariaDolotes pisze: ↑wt wrz 02, 2025 5:53 am samob* rozszerzone jak nic. Kobieta nie pracowała - zajmowała się domem. Pytanie dlaczego. Raczej ciężko jest mi uwierzyć że kobieta była szczęśliwa latami przebywając w jakiejś mieścinie czy tam wsi, z ograniczonym kontaktem z innymi ludźmi. Z opowiadań koleżanek pamiętam, że siedzenie w domu na macierzyńskim potrafi ładnie zryc głowę. Na dobrą sprawę to ona mogła mieć nawet depresję, której nikt nawet nie zauważył, bo kontakt z dorosłymi był ograniczony.
Jezeli przyjmiemy teorie,ze to on i chciał wine zwalic na chorą psychiczne żone,to byłoby jak najbardziej logiczneMariaDolotes pisze: ↑wt wrz 02, 2025 6:00 am A co do teorii że niby mąż je zabił - nielogiczne było że od razu podjął próbę wyciągnięcia ich z szamba. Już nie mówiąc już o braku zacierania śladów, bo ślady krwi były widoczne przy zbiorniku. Jak pewnie pamiętacie, w tych amerykańskich zbrodniach było zgłaszane zaginięcie, a śladów zbrodni brak.
-
Agatyszcze
- SushiRoll
Nie lubię tego określenia, bo w mojej opinii spłyca dokonaną zbrodnię. Te dziewczynki zostały brutalnie zamordowane.Malwina pisze: ↑wt wrz 02, 2025 12:12 am To nie ma nic wspólnego z nienawidzeniem swoich dzieci. samob* rozszerzone zazwyczaj dotyczy osób bliskich i główna osoba która jest osobą sprawczą w jej mniemaniu robi to z miłości najczęściej i wlansie do dzieci czy też partnera/ partnerki. Właśnie te osoby robią to powtarzam W ICH mniemaniu z miłości a nie z jej braku.
„Koncepcja „samob* rozszerzonego” kładzie nacisk na samob* sprawcy, lekceważąc perspektywę pokrzywdzonego, bagatelizując jego rzeczywistą krzywdę, na którą wbrew nazwie nie wyraził on zgody.”
-
Cebula Po Polsku
- Samarka
poprosze o pm z namiarami na jej profil jesli mozna
-
snowwhitequeen
- Ciastko
Karolina i Mateusz M****k-on ma zaklad samochodowy w Helenowie
-
Abcxyz123!
Ludzie, nie powielajcie głupot. Ten mężczyzna ponoć jak je znalazł to sam chciał popełnić sam* z tej rozpaczy. Chłop ciężko i dużo pracował, ale ponoć był dobrym ojcem. Nawet ta żona na fb z okazji dnia ojca napisała "dziękuję Ci za to, że jesteś takim wspaniałym tatą dla naszych córek". Jakim był mężem nie wiemy, może coś tam nie grało w ich relacji, a ona wiedziała, że najbardziej skrzywdzi go jak zabierze córki ze sobą. Nie mam pojęcia co się dzieje w głowie osoby, która robi takie coś. Jedno jest pewne: ogromna tragedia. Ale takimi komentarzami, że chlop winny możecie doprowadzić do kolejnej tragedii, bo jemu jakby nie patrzeć też poniekąd zabrano życie. Ciekawe czy chłop dźwignie tą tragedię, która go spotkała.
-
Agatyszcze
- SushiRoll
Powiem wam, że mną to totalnie wstrząsnęło i od wczoraj nie moge sie pozbierać. Dla mnie jest to najbardziej makabryczna zbrodnia o jakiej slyszalam.
-
Rzeka.chaosu
- Currently:Vienna
Straszne. A jeszcze bardziej przerażające jest to, że na zewnątrz byli cudowną rodziną. Ludzie nawet nie mogli przypuszczać, że coś jest nie tak. Ciekawe czy bliskim dawała znaki. Najpewniej nie było jak temu zapobiec.Agatyszcze pisze: ↑wt wrz 02, 2025 10:17 am Powiem wam, że mną to totalnie wstrząsnęło i od wczoraj nie moge sie pozbierać. Dla mnie jest to najbardziej makabryczna zbrodnia o jakiej slyszalam.
Teraz bedzie latało pełno plotek. Juz przeczytałam,ze ona od tygodnia nie brała leków i podpytywała meza o to szambo. Sposób samob* jest niecodzienny i stąd tyle teorii i spekulacji. Zobaczymy co wykarza słuzbyAbcxyz123! pisze: ↑wt wrz 02, 2025 9:57 am Ludzie, nie powielajcie głupot. Ten mężczyzna ponoć jak je znalazł to sam chciał popełnić sam* z tej rozpaczy. Chłop ciężko i dużo pracował, ale ponoć był dobrym ojcem. Nawet ta żona na fb z okazji dnia ojca napisała "dziękuję Ci za to, że jesteś takim wspaniałym tatą dla naszych córek". Jakim był mężem nie wiemy, może coś tam nie grało w ich relacji, a ona wiedziała, że najbardziej skrzywdzi go jak zabierze córki ze sobą. Nie mam pojęcia co się dzieje w głowie osoby, która robi takie coś. Jedno jest pewne: ogromna tragedia. Ale takimi komentarzami, że chlop winny możecie doprowadzić do kolejnej tragedii, bo jemu jakby nie patrzeć też poniekąd zabrano życie. Ciekawe czy chłop dźwignie tą tragedię, która go spotkała.
-
Agatyszcze
- SushiRoll
Tego męża nawet nie zatrzymano. Wydaje mi się, że sluzby musiały miec 100 procent pewnosci, ze to ona, np domowy monitoring.
Mozliwe. Pewnie sprawdzaja wszystkie tropy bo metoda popełnienia czynu byla wręcz...prowokacyjna? Tak jakby chciała,zeby wszyscy byli jak najbardziej zszokowani i opowiadali sobie o tym przez lataAgatyszcze pisze: ↑wt wrz 02, 2025 10:45 am Tego męża nawet nie zatrzymano. Wydaje mi się, że sluzby musiały miec 100 procent pewnosci, ze to ona, np domowy monitoring.
- agusienka999
- Samarka
Jakoś nie klei mi się to, że ona mogła to zrobić. Bardzo dziwna sprawa.