Start
Mój profil

Wynajęcie partnera na WESELE

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Muszynka27
Ciastko

Wynajęcie partnera na WESELE

Post autor: Muszynka27 »

Mam kolegę z którym chodzę często na wesela... ale wyczytajcie do końca

Ogólnie tak, facet 30 lat, wysportowany, 184cm, z hobby, dużym pojęcie o świecie, gadatliwy, TAŃCZĄCY i to bardzo! w sumie nie pijący

I tak, zawsze potrafi zagadać, wszyscy przy stole za każdym razem go lubią, widząc ich pierwszy raz, babcie są zadowolone jak z nimi rozmawia, nigdy cię nie zawstydzi zawsze mówi elowkentnie :D Nie pójdzie w trakcie imprezy do jakiejś nowo poznanej, dba o to żebyś się dobrze bawiła.

Sam potrafi się ubrać, wygląda ok, ma spoko ciało z twarzy taki normalny koleś (na pierwszy rzut oka nie odstajesz od niego, ale wiem, że z jego gadką jest w stanie nadrobić do 10/10).

Każde wesele z nim to super zabawa, tańce do rana, a jeszcze jak nie pije to i odwiezie :') Jako partner na wesele, zawsze 11/10 i poza tym bardzo otwarty, świetny człowiek (tylko nigdy mu tego nie mówcie :') )

I finalne pytanie, pomyślałam, że on realnie mógłby wynajmować swoje usługi na wesela :')

Czy gdybyście miały takiego pewniaka za pare złoty, wykorzystałybyście to i wynajęły na wesele/imprezę? Zaznaczając, że sam nigdy by nie wygadał skąd się znacie, dlaczego tu jest i mielibyście kawę zapoznawczą przed. Wszystko zostaje między wami :p
Rzeka.chaosu
Currently:Vienna

Post autor: Rzeka.chaosu »

Muszynka27 pisze: pt cze 27, 2025 4:33 pm Mam kolegę z którym chodzę często na wesela... ale wyczytajcie do końca

Ogólnie tak, facet 30 lat, wysportowany, 184cm, z hobby, dużym pojęcie o świecie, gadatliwy, TAŃCZĄCY i to bardzo! w sumie nie pijący

I tak, zawsze potrafi zagadać, wszyscy przy stole za każdym razem go lubią, widząc ich pierwszy raz, babcie są zadowolone jak z nimi rozmawia, nigdy cię nie zawstydzi zawsze mówi elowkentnie :D Nie pójdzie w trakcie imprezy do jakiejś nowo poznanej, dba o to żebyś się dobrze bawiła.

Sam potrafi się ubrać, wygląda ok, ma spoko ciało z twarzy taki normalny koleś (na pierwszy rzut oka nie odstajesz od niego, ale wiem, że z jego gadką jest w stanie nadrobić do 10/10).

Każde wesele z nim to super zabawa, tańce do rana, a jeszcze jak nie pije to i odwiezie :') Jako partner na wesele, zawsze 11/10 i poza tym bardzo otwarty, świetny człowiek (tylko nigdy mu tego nie mówcie :') )

I finalne pytanie, pomyślałam, że on realnie mógłby wynajmować swoje usługi na wesela :')

Czy gdybyście miały takiego pewniaka za pare złoty, wykorzystałybyście to i wynajęły na wesele/imprezę? Zaznaczając, że sam nigdy by nie wygadał skąd się znacie, dlaczego tu jest i mielibyście kawę zapoznawczą przed. Wszystko zostaje między wami :p
Na weselu jest tyle osób, że zawsze znajdzie się ktoś do tańca / towarzystwa. Nie wiem po co miałabym wynajmować. Może gdybym szła gdzieś, gdzie nikogo nie znam lub jako szofera.
PEONIA
Licówka

Post autor: PEONIA »

Nie - i mówię to jako osoba, która kiedyś była na kilku weselach z chłopakami z Tindera bo szukali osoby towarzyszącej. - szybko zrozumiałam czemu nie mieli z kim iść ;P i "kolega" niech przemyśli bo przekrój społeczeńtwa jest różny - może trafić na wesele gdzie się będzie sam przed sobą wstydził, ze tam jest a cały wieczór będzie trzeba tam wytrzymać i się "dobrze bawić"

Popytajcie znajomych jak nie macie z kim iść , ktoś zawsze ma brata czy kolegę, który z Wami pójdzie. Z obcą osobą to za duże ryzyko, dwa wesele to taki koszt obecnie. ze chyba nikt będzie wydawał kilku stów - zwłaszcza, że jak napisałam na tinderze co trzeci profil w sezonie letnim to "szukam partnera/partnerki na wesele" i są grupy na fb i chętnych za darmo sobie pojeść.i potańczyć jest tłum....
Pejczyk Pandory
ZdalnaFanka

Post autor: Pejczyk Pandory »

Jak najbardziej pomysł ok. Nie zgodzę się, że jak ktoś nie ma z kim pójść na wesele to od razu musi być z nim coś nie tak. Różne są w życiu sytuacje.
Wuwunia
RealDiamond

Post autor: Wuwunia »

Nie wiem, czy znalazłaby się kobieta skłonna zapłacić za wynajęcie kogoś na wesele. Już sama impreza to spory koszt: koperta, niekiedy ciuchy, paznokcie, fryzjer. Na Fejsie jest grupa: szukam partnera/partnerki na wesele.
Niemniej, kto wie. Mogę się mylić.