Start
Mój profil

OXYDIET

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
impaulinag
Koczkodan

OXYDIET

Post autor: impaulinag »

Hejo hej 🙋🏻‍♀️
Szukam opinii na temat diety oxy, dość często pokazują mi się na Facebooku i sama jestem ciekawa.
Może ktoś z Was miał jakieś doświadczenie ?
Szukałam tego tematu ale nie mogłam znaleźć więc postanowiłam założyć taki temat
XD
Balaba
RoyalBaby

Post autor: Balaba »

Mam wykupioną apke z dożywociem. W sumie nie stosuje ale uważam że apka fajna. Masz różne diety i w każdym dniu możesz zmieniać dania jak Ci nie pasuje.
Dorciadoris
RoyalBaby

Post autor: Dorciadoris »

Jeśli ktoś jest zmotywowany by przejść na dietę z liczeniem kcal to fajna opcja.
LauraBacha3
LemonkowaCola

Post autor: LauraBacha3 »

W mojej pracy był na to szał wśród mężczyzn. Chudli w oczach i do dziś utrzymują wagę (to już będzie 7 lat jakoś). Ja też próbowałam i naprawdę były szybkie efekty, w pierwszej fazie z ciała leci opuchlizna, przez te owoce i nabiał wszystko się oczyszcza ale z czasem miałam dość tego, bo mi nie smakowało, za dużo nabiału, ciągle zamienianie planu dnia, potraw, składników i postawiłam na zwykłe liczenie kcal bez udziwnień
Awatar użytkownika
forsycja2651
Siatkarka

Post autor: forsycja2651 »

impaulinag pisze: czw maja 15, 2025 4:21 pm Hejo hej 🙋🏻‍♀️
Szukam opinii na temat diety oxy, dość często pokazują mi się na Facebooku i sama jestem ciekawa.
Może ktoś z Was miał jakieś doświadczenie ?
Szukałam tego tematu ale nie mogłam znaleźć więc postanowiłam założyć taki temat
Chodzi Ci o tą dietę w apce? Ja stosuję od ponad miesiąca, mam 1900 kcal, schudłam 7 kg. Mam dietę oxy simple, bardzo mi odpowiada, szybko się przygotowuje posiłki, składniki proste, bez udziwnień. Niestety, jest mała rotacja posiłków, na które je można wymienić, ja też mam wybiórczość pokarmową i nie wszystko zjem ;) czasem też samemu trzeba wpisać jakiś składnik, żeby coś nowego wyskoczyło, bo jest to niejako "ukryte". Ogólnie na plus, aczkolwiek po dość szybkim spadku, waga od 10 dni stoi, ale robię swoje
Załączniki
fw_1785296182734.jpg
fw_1785296182734.jpg (9.67 KiB) Przejrzano 71 razy