Start
Mój profil

Dieta Ann czy Choda

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Koszka1
GreckieWakacje

Dieta Ann czy Choda

Post autor: Koszka1 »

Hej. Czy ktoś stosował diety od tych Pań? Głównie zależy mi na diecie bez nabiału.
A może polecicie jakies inne strony?
Oczywiście chodzi mi o same jadłospisy :)
abcde12345
Siatkarka

Post autor: abcde12345 »

Ja miałam dietę od chodakowskiej. Na samym początku były efekty, ale przy co tygodniowym podawaniu wyników coraz więcej kcal mi ucinali. Do tego te jadłospisy były monotonne - ciągle pomiodory/przecier, kurczak. Po 4 miesiącach już nie mogłam patrzeć na menu. Do tego dużo durnot jest w układaniu diety (kcal, mikro i makro się nie zgadzały) i tak naprawdę dalej opłacałam dietę by mieć dostęp do bazy przepisów i żeby samo liczyło kcal. Jedynie fajna funkcja, że można dodawać własne przepisy, chociaż nie można dawać tzw. połówek czyli pół jabłka, pół marchewki itd. Za każdym razem jak przychodził jadłospis to siadałam i cały zmieniałam, bo np. potrafił być cały dzień na słodko, albo cały dzień jajka.
Awatar użytkownika
amica90
Milion subskrypcji

Post autor: amica90 »

Korzystałam jakieś 5 lat temu z be diet i byłam w sumie całkiem zadowolona. To była pierwsza dieta, która faktycznie pozwoliła mi zrzucić pierwsze 5 kg. I ja wiem jak to brzmi - że weszłam w deficyt i dlatego zeszło. Tak, ja to wiem. Ale po wielu samodzielnych próbach, ta apka była pierwszą, która faktycznie "zadziałała". Ogólnie nie pamiętam aż tak dokładnie wszystkiego, ale wiem, że wymieniałam posiłki sama, bo te, które przychodziły w jadłospisie, często mi nie odpowiadały (owsianka z cebulą xd). Ale wspominam dobrze. Do tej pory mam swoje ulubione posiłki i je gotuję. Nie wiem, czy po latach coś się u nich zmieniło na lepsze/gorsze, ale byłam zadowolona.
🍿🍿🍿
Awatar użytkownika
montekarbon
RoyalBaby

Post autor: montekarbon »

Korzystałam z Chodakowskiej, ale szybko się znudziła. Teraz korzystam z Respo i bardzo polecam. Przepisy są proste i smaczne, super kontakt z dietetyczką i fajna aplikacja. Lubię słodkie i mam gofry, owsianki, naleśniki. Nie czuję się, jakbym była na diecie. Na prawdę warto i opłaca się.
Kala35
Mokra Włoszka

Post autor: Kala35 »

Ja mam Lifetime czy jak tam się nazywa to u Lewandowskiej, w sensie zapłaciłam raz i mam na całe życie. To akurat bardzo opłacalne pewnie dlatego z tego rezygnują z tego co widziałam 🙂
Teraz jest tak, że możesz mieć jadłospis wyliczony pod Ciebie i są 4 rodzaje diety, niestety prawie wszystkie z 5 posiłkami, jedna z 3. I są takie przepisy luźne, fajniejsze których w diecie nie ma. Mają jakoś to połączyć. Ogólnie dla mnie za dużo węgli w tej diecie, ale ogólnie spoko, zdrowo.
No i są treningi i treningi są spoko, zwłaszcza te nowe.