Start
Mój profil

Dresy godne polecenia

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
Amela87
LouiBag

Dresy godne polecenia

Post autor: Amela87 »

Dziewczyny, poszukuję DOBRYCH JAKOŚCIOWO dresów, mięsistych, porządnych, które nie będą po 3 praniach nadawały się do wycierania podłogi. Zależy mi też na dobrym składzie.
Jeśli macie jakieś polecajki, pomóżcie proszę🙏🏻
jestem madkom i wiem
nikasara
Gacie z oceanu

Post autor: nikasara »

Podbijam. Też takich poszukuję. Czytałam, że GST Studio są dobre, ale nie miałam i nie testowałam.
lalisa
Dieta 600 kcal

Post autor: lalisa »

Tez się podpinam. Kiedyś to kupowałam po 80 zł fajne dresy w sklepach typu Tezenis i naprawdę miałam latami. A teraz ścierka po 2 praniach.
Awatar użytkownika
claudia26
Channelka

Post autor: claudia26 »

Podbijam temat ❤️ też szukam
janeczkaKundelek
Channelka

Post autor: janeczkaKundelek »

Calvin Klein jeans są spoko
bajka90
Srebrna Kropeczka

Post autor: bajka90 »

janeczkaKundelek pisze: wt kwie 15, 2025 11:11 am Calvin Klein jeans są spoko
Pracuję dla Calvin Klein i moje dresy wyglądają strasznie 😂 szwy krzywe, kolana i tyłek się wypychają.
Kupiłam kilka lat temu komplet dresów Strongpoint i wciąż wyglądają jak nowe 😍 mam też komplet marki The Sting i też są jak nowe.
Rzeka.chaosu
Currently:Vienna

Post autor: Rzeka.chaosu »

O ciekawe. Jesienią kupiłam kilka par spodni dresowych Tezenis, chodzę w nich ciągle po domu, sprzątam i są w bdb stanie. Moim zdaniem jedyny minus to zawyżona rozmiarówka. Fajne są po praniu, a potem robią się za luźne. Jestem zadowolona, szczególnie, że były sporo przecenione. Mam też jedne z sinsay, były mięsiste. Od razu wyczułam super materiał jak na ten sklep. To jedna z niewielu rzeczy, które stamtąd mam i to już długo. Nawet nie wiem czy jeszcze takie mają.

Dla porównania mam też dresy NB do ćwiczeń. Często je piorę i już po roku są do niczego, a kosztowały tyle co wszystkie powyższe razem wzięte.
sedzielewska
Mokra Włoszka

Post autor: sedzielewska »

Polecam wam clothstore, super jakościowo, mam kilka par ;)
Awatar użytkownika
AlojzyDupa
KlasaBiznes

Post autor: AlojzyDupa »

Dla mnie wygrywa Diverse. Większość dresów jest z dość grubej bawełny przez co są lepsze dla zmarźluchów, ale nic się nie kudłaczy ani nie mechaci. Niestety dość rzadko udaje mi się znaleźć fason dla mnie.
Ku pamięci, mięci kupa, wpisał się Alojzy Dupa