Rodzina Oli stwierdziła, że to ślady po paralizatorze. Nikt tego nie potwierdził, a przynajmniej nie było takiej informacji w podcastach.Konakli7 pisze: ↑śr sie 20, 2025 10:37 am Czy ktoś bierze pod uwagę, że oni naćpani wcale nie zalegli na tyle godzin, ale krążyli po mieście, przewracali się, być może nawet pobili z kimś lub ze sobą? To tłumaczyłoby część obrażeń.
Mama Oli napisała parę dni temu na tiktoku, że u Dawida potwierdzono ślady po paralizatorze. Czy mógł on zostać nim potraktowany przez kogoś innego niż policja? Bo rozumiem, że to nie zwykły paralizator a taser.
Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej
Moderator: verysweetcherry-
maslozawokado
- BagietkaZszarlott
Re: Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej
- IrlandkazWarszawy
- ZdalnaFanka
Czyli kolejny raz dopowiadaja sobie, zeby ich historia byla bardziej wiarygodnamaslozawokado pisze: ↑śr sie 20, 2025 11:13 am Rodzina Oli stwierdziła, że to ślady po paralizatorze. Nikt tego nie potwierdził, a przynajmniej nie było takiej informacji w podcastach.
Potwierdzone, ale ciekawe przez kogo :DIrlandkazWarszawy pisze: ↑śr sie 20, 2025 11:39 am Czyli kolejny raz dopowiadaja sobie, zeby ich historia byla bardziej wiarygodna![]()

- berry blast
- Kciuk
Niestety tylko u Olgi byla ta sprawa do przesluchania. Przeraza mnie jej popularnosc, bo robi z tych historii jakies basnie o idealnych ksiezniczkach. Caly wstep o zyciu Oli mialam ciary zenady: “ doskonale jezdzila konno” yyy? Tak, wszystko robila DOSKONALE, bo stopniowanie nie istnieje u Olgi. I pozniej zlatuja sie tutaj ludzie, ktorzy ja znali, zeby temu zaprzeczac.Panna Marianna pisze: ↑wt sie 19, 2025 11:22 pm
Co do odcinka i rzetelności, Olga Herring sprawie zaszkodziła i to bardzo. Ludzie nie są głupi. Jezu ten lek na raka, to "ona nigdy nie brała bo wiedziała czym to grozi" blablabla. Internet obecnie się podzielił na "zacpali sie" vs "została sprzedana", a kasa leci. Mama Oli z obłędem w oczach opowiada, an Olga ja jeszcze podkręca, absolutnie niemoralne, nierzetelne i po prostu ohydne.
Dla mnie to jest obrzydliwe, ze ona wykorzystuje zly Stan tej matki do nabijania sobie kabzy i to jeszcze w takim stylu.
Poza tym ta sprawa jest swieza i dlatego powinna byc robiona z duzo wiekszym wyczuciem.
- Panna Marianna
- Channelka
Mnie naprawdę nic nie zdziwi, i może być tak jak piszesz czyli że błąkali się po mieście i zalegli na plaży. Ale też nie pasuje mi do tej wersji ta końska (podobno) dawka fentanylu. Ktoś dawno temu tu pisał, że osobę bez tolerancji poskłada od razu.Konakli7 pisze: ↑śr sie 20, 2025 10:37 am Czy ktoś bierze pod uwagę, że oni naćpani wcale nie zalegli na tyle godzin, ale krążyli po mieście, przewracali się, być może nawet pobili z kimś lub ze sobą? To tłumaczyłoby część obrażeń.
Mama Oli napisała parę dni temu na tiktoku, że u Dawida potwierdzono ślady po paralizatorze. Czy mógł on zostać nim potraktowany przez kogoś innego niż policja? Bo rozumiem, że to nie zwykły paralizator a taser.
I tu znowu będę psioczyć na policję, bo jakby chociaż sprawdzili monitoring to wszystko byłoby jasne a tak to możemy sobie dyskutować do końca świata.
- Panna Marianna
- Channelka
Oj tak, przy innych odcinkach tak mnie to nie kuło w uszy. W odcinku o Justynie Kanickiej (dziewczynie z mojego miasta zresztą) nie było takiego lukru, albo przynajmniej nie zauważyłam, bo sprawa Justyny żyje od lat i może mi umknęło.Tellmewhy pisze: ↑śr sie 20, 2025 1:18 pm Niestety tylko u Olgi byla ta sprawa do przesluchania. Przeraza mnie jej popularnosc, bo robi z tych historii jakies basnie o idealnych ksiezniczkach. Caly wstep o zyciu Oli mialam ciary zenady: “ doskonale jezdzila konno” yyy? Tak, wszystko robila DOSKONALE, bo stopniowanie nie istnieje u Olgi. I pozniej zlatuja sie tutaj ludzie, ktorzy ja znali, zeby temu zaprzeczac.
Dla mnie to jest obrzydliwe, ze ona wykorzystuje zly Stan tej matki do nabijania sobie kabzy i to jeszcze w takim stylu.
Poza tym ta sprawa jest swieza i dlatego powinna byc robiona z duzo wiekszym wyczuciem.
Swoją drogą Olga nadal jest zaangażowana w sprawę. Parę dni temu mama Oli opublikowała wpis, że pod artykułem na pudelku pojawił się komentarz o jeszcze jednej ofierze w Miami i szukała tego komentarza bo został usunięty. Olga udostępniła apel na swoim profilu. No i utwierdza mamę w jej wersji. Smutne to, nie wiem, czy Olga jest aż tak wyrachowana czy sama w to wierzy?
Nie mogę ogarnąć dodawania zdjęć ale jak wejdziecie na profil mamy Oli na fb to jest to ostatni wpis jaki dodała, 5 dni temu.
-
Rzeka.chaosu
- Currently:Vienna
Olga podobno widziała wszystkie te fotki przesłane z Waszyngtonu. Nie zostały pokazane, ze względu na drastyczny cgarakter. Może wie coś więcej i układa się to w inny obraz przemocy.
Co do Miami i ofiar - anonimowy wpis na jakimś Pudelku jest średnio wiarygodny. Mogliby szukać raczej na grupach fb.
Co do Miami i ofiar - anonimowy wpis na jakimś Pudelku jest średnio wiarygodny. Mogliby szukać raczej na grupach fb.
No niestety, myślę, że wiele osób tu to już przyznało, jesteśmy zgodni, że doszło do zwykłego, niekontrolowanego przedawkowania. Osoby żywo zainteresowane alternatywną wizją, uprowadzeniem Oli przez Libańczyka, już dawno przeniosły się na inne, bardziej sensacyjno/ciarkowe wątki.Tellmewhy pisze: ↑śr sie 20, 2025 1:18 pm Niestety tylko u Olgi byla ta sprawa do przesluchania. Przeraza mnie jej popularnosc, bo robi z tych historii jakies basnie o idealnych ksiezniczkach. Caly wstep o zyciu Oli mialam ciary zenady: “ doskonale jezdzila konno” yyy? Tak, wszystko robila DOSKONALE, bo stopniowanie nie istnieje u Olgi. I pozniej zlatuja sie tutaj ludzie, ktorzy ja znali, zeby temu zaprzeczac.
Taka przykra prawda.
Cała ta sprawa to efekt aureoli na pełnej . Wszystko bo była ładna.
Wszystko idealne, wybitne umiejętności w każdej dziedzinie, wyjątkowy racjonalizm, niemożność zagalopowania się czy popełnienia błędu. Paradoksalnie osoba której tak się stawia poprzeczkę ma ciężko i może być tak że ma już tego po prostu dość.
Nawet uroda nie że 1% najładniejszych dziewczyn ale opisywana jak jedna na milion.
Takie postrzeganie potrafi szkodzić bardzo. I rzadko to jest jakkolwiek prawda.
Wybitna o wybitnej osobowości i intelekcie łapała ptaki w pułapki z worków na śmieci.
Wszystko idealne, wybitne umiejętności w każdej dziedzinie, wyjątkowy racjonalizm, niemożność zagalopowania się czy popełnienia błędu. Paradoksalnie osoba której tak się stawia poprzeczkę ma ciężko i może być tak że ma już tego po prostu dość.
Nawet uroda nie że 1% najładniejszych dziewczyn ale opisywana jak jedna na milion.
Takie postrzeganie potrafi szkodzić bardzo. I rzadko to jest jakkolwiek prawda.
Wybitna o wybitnej osobowości i intelekcie łapała ptaki w pułapki z worków na śmieci.
Jest normalnie sprzedawany w mieszankach bo dilerom się to opłacaPanna Marianna pisze: ↑śr sie 20, 2025 3:23 pm Mnie naprawdę nic nie zdziwi, i może być tak jak piszesz czyli że błąkali się po mieście i zalegli na plaży. Ale też nie pasuje mi do tej wersji ta końska (podobno) dawka fentanylu. Ktoś dawno temu tu pisał, że osobę bez tolerancji poskłada od razu.
I tu znowu będę psioczyć na policję, bo jakby chociaż sprawdzili monitoring to wszystko byłoby jasne a tak to możemy sobie dyskutować do końca świata.
-
Hankabezpudla
- Gacie z oceanu
Normalnie czemu nie - ale w dniu wylotu? Nie wierzę w wersję pt złoty strzał tuż przed powrotem, to, co zażyli, było zanieczyszczone m.in. fentanylem, a różnica w jego zawartości bądź nie we krwi Oli i Dawida moim zdaniem najpewniej wynikała z tego, że dostali różne działki lub Dawid nie palił maczanego skręta (dlaczego by wtedy jednak stracił przytomność?)
-
maildonewsletterow
- MiamiBicz
Super by było, gdyby przesłać to jakiemuś niezależnemu dziennikarzowi, albo do "uwagi". Tak, żeby wypowiedział się na podstawie dokumentów biegły toksykolog, prawnik polski, prawnik amerykański (jak wyglądają procedury w USA w takim przypadku zgodnie z przepisami prawa). Może jednak nagłaśnianie tej sprawy sprawi, że mąż przyparty do muru, coś sobie przypomni i będzie chciał zakończyć tę szopkę?
-
Psotkaplotka
- TrampekLV
Osobiście mam wrażenie, że jednak sprawa jest sensacyjna głównie dla bliskich Oli i dla Olgi Herring, a raczej powszechnie uznaje się przedawkowanie na własną rękę, więc nie ma o czym robić reportaż. Jestem zainteresowana tą sprawą bardzo krótki czas i właściwie wszędzie są tylko teorie o tym, że lubili się zabawić i coś poszło nie tak, niewielu idzie w wątki kryminalne. Gdyby było inaczej, temat wydawał się powszechnie bardziej skomplikowany to pewnie media już dawno by to podłapały. No ale cóż, może się mylę i za jakiś czas coś powstanie, nawet spoko by było, tak jak piszesz też chętnie zapoznałabym się właśnie z takimi „suchymi” faktami przedstawionymi przez specjalistówGzgz pisze: ↑pn sie 25, 2025 2:22 pm Super by było, gdyby przesłać to jakiemuś niezależnemu dziennikarzowi, albo do "uwagi". Tak, żeby wypowiedział się na podstawie dokumentów biegły toksykolog, prawnik polski, prawnik amerykański (jak wyglądają procedury w USA w takim przypadku zgodnie z przepisami prawa). Może jednak nagłaśnianie tej sprawy sprawi, że mąż przyparty do muru, coś sobie przypomni i będzie chciał zakończyć tę szopkę?
- detektyw69
- Ciastko
https://www.youtube.com/watch?v=VLAPcXKDLAI
książulo już drugi, może trzeci sezon jeżdzi po niebezpiecznych zakamarkach usa wraz ze swoją dziewczyną, był też w Miami, matko bosko że ich nikt nie porwał?!!!
książulo już drugi, może trzeci sezon jeżdzi po niebezpiecznych zakamarkach usa wraz ze swoją dziewczyną, był też w Miami, matko bosko że ich nikt nie porwał?!!!
- berry blast
- Kciuk
Bo nie są tacy piękni jak Ola z mężem.detektyw69 pisze: ↑wt sie 26, 2025 9:15 am https://www.youtube.com/watch?v=VLAPcXKDLAI
Włączyłam sobie ten nowy podcast i widzę, że już zmiana narracji. Olga mówi w 5:38, że i Ola, i Dawid zatruli się fentantylem - to nowość, bo dotychczas dyskutowaliśmy tu, jak to możliwe, że obydwoje stracili przytomność gdy mieli w sobie inną mieszankę substancji… 
-
DariaDashka
- Migocząca Świeczka
Dla mnie jest dziwne ze ona kolejny raz oskarża Maldonado o gw*t i porwanie! Czy ta kobieta nie ogarnęła ze 1- Jest dwóch Kevinow? 2- Za takie zbrodnie nie wychodzi sie z wiezienia przez 20 lat…Misssun pisze: ↑wt sie 26, 2025 9:59 am Włączyłam sobie ten nowy podcast i widzę, że już zmiana narracji. Olga mówi w 5:38, że i Ola, i Dawid zatruli się fentantylem - to nowość, bo dotychczas dyskutowaliśmy tu, jak to możliwe, że obydwoje stracili przytomność gdy mieli w sobie inną mieszankę substancji…![]()
-
DariaDashka
- Migocząca Świeczka
Sorry ten drugi to nawet nie Kevin a Jose!