GYM
Moderator: verysweetcherry-
KarolinaPisz
- Siatkarka
GYM
Jakie najlepsze ubrania na gym?
Ja polecam oysho, 4f czy calzedonie, za to najgorsze leginsy miałam z gym glamour, szybko się zniszczyły
-
Rzeka.chaosu
- Currently:Greece
Mam nike i 4f. Z nike legginsy i biustonosze sportowe - noszę z 10 lat i nie widać po nich. Z 4F mam cieńsze legginsy - jakość spoko, ale pamiętam, że długo szukałam dobrze leżącego modelu. Koszulki champion - dobra jakość, mam długo. Bawełniane legginsy na jogę mam tanie. Zmieniem regularnie.
-
serdelek00
Z czystym sumieniem polecam Nike. Legginsy i topy nie do zdarcia. Buty też.
Mam również dwa topy z H&M , które mają już jakieś 3 czy 4 lata i noszą się bardzo dobrze. Poza tym fajnie mi leżą i mają stonowaną kolorystykę.
Najszybciej zniszczyły mi się legginsy z GymStar. Zaczęły się pruć przy nogawkach po niecałym miesiącu.
Mam również dwa topy z H&M , które mają już jakieś 3 czy 4 lata i noszą się bardzo dobrze. Poza tym fajnie mi leżą i mają stonowaną kolorystykę.
Najszybciej zniszczyły mi się legginsy z GymStar. Zaczęły się pruć przy nogawkach po niecałym miesiącu.
Najlepsze legginsy jakie miałam to Nike z serii Zenvy. Są totalnie jak druga skóra i warto wydać na nie więcej kasy. Oysho to wg mnie nieporozumienie, przy treningach siłowych totalnie mi się ich legginsy nie sprawdziły - były mega niewygodne, jakość też średnia.
-
shhhark
Niestety u mnie Oysho i inne marki które mają szew w kroku, który robi camel toe nie wchodzą wgl w grę, nie mam pojęcia jak dziewczyny w tym chodzą xd
Za to Oner active to złoto, ceny też złoto haha
Za to Oner active to złoto, ceny też złoto haha