Aviomarin, choroba lokomocyjna
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
fiusiusiusiu
- Bransoletka50k
Aviomarin, choroba lokomocyjna
Hejo. Jadę niedługo nad morze ale niestety mam mega chorobe lokomocyjną i jeszcze będę musiała w aucie siedzieć z tyłu. Dajcie mi sposoby na to jak przetrwać tą podróż bo boje sie że sie zrzygam. I czy faktycznie leki typu Aviomarin działają i jaki z tego typu leków jest najlepszy ?
-
unfaithfully
- Samarka
Lek typu aviomarin dziala mocno usypiajaco (przynajmniej na mnie), wiec po prostu powinnas przespac podroz.
W porownaniu do Lokomotivu jest mocny, Lokomotiv nigdy mnie nie uspil i z tych dwoch to wole Aviomarin. Dawno juz jednak nie bralam, bo przestal mi byc potrzebny, wiec nie wiem czy cos sie w skladach pozmienialo, czy Aviomarin nadal daje taki odlot czy nie, czy Lokomotiv nadal nie usypia
W porownaniu do Lokomotivu jest mocny, Lokomotiv nigdy mnie nie uspil i z tych dwoch to wole Aviomarin. Dawno juz jednak nie bralam, bo przestal mi byc potrzebny, wiec nie wiem czy cos sie w skladach pozmienialo, czy Aviomarin nadal daje taki odlot czy nie, czy Lokomotiv nadal nie usypia
-
fiusiusiusiu
- Bransoletka50k
A tam spać to moge, nie przeszkadza mi to w sumie nawet lepiej. Bardziej chodzi mi o to żeby to faktycznie działało ale każdy raczej mówi że ten Aviomarin jest spoko więc chyba na niego się zdecyduje.
- Rabarblador
- BlondDoczep
to prawda, przespałam ostatnio całą trasę po aviomarinie (miałam jakiś nieżyt żołądka i obawiałam się wymiotów na trasie)fiusiusiusiu pisze: ↑wt sie 19, 2025 11:48 am A tam spać to moge, nie przeszkadza mi to w sumie nawet lepiej. Bardziej chodzi mi o to żeby to faktycznie działało ale każdy raczej mówi że ten Aviomarin jest spoko więc chyba na niego się zdecyduje.
Ostatnio kupiłam Aviomarin i działa usypiająco i błogo, podczas podróży wszystkie dolegliwości ustają i robi Ci się dobrze
Myślałam o lokomotivie ale Pani w aptece powiedziała że jest słabszy i na naturalnych składnikach w tym na imbirze