Start
Mój profil

Aviomarin, choroba lokomocyjna

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
fiusiusiusiu
Bransoletka50k

Aviomarin, choroba lokomocyjna

Post autor: fiusiusiusiu »

Hejo. Jadę niedługo nad morze ale niestety mam mega chorobe lokomocyjną i jeszcze będę musiała w aucie siedzieć z tyłu. Dajcie mi sposoby na to jak przetrwać tą podróż bo boje sie że sie zrzygam. I czy faktycznie leki typu Aviomarin działają i jaki z tego typu leków jest najlepszy ?
unfaithfully
Samarka

Post autor: unfaithfully »

Lek typu aviomarin dziala mocno usypiajaco (przynajmniej na mnie), wiec po prostu powinnas przespac podroz.
W porownaniu do Lokomotivu jest mocny, Lokomotiv nigdy mnie nie uspil i z tych dwoch to wole Aviomarin. Dawno juz jednak nie bralam, bo przestal mi byc potrzebny, wiec nie wiem czy cos sie w skladach pozmienialo, czy Aviomarin nadal daje taki odlot czy nie, czy Lokomotiv nadal nie usypia :)
fiusiusiusiu
Bransoletka50k

Post autor: fiusiusiusiu »

A tam spać to moge, nie przeszkadza mi to w sumie nawet lepiej. Bardziej chodzi mi o to żeby to faktycznie działało ale każdy raczej mówi że ten Aviomarin jest spoko więc chyba na niego się zdecyduje.
Awatar użytkownika
Rabarblador
BlondDoczep

Post autor: Rabarblador »

fiusiusiusiu pisze: wt sie 19, 2025 11:48 am A tam spać to moge, nie przeszkadza mi to w sumie nawet lepiej. Bardziej chodzi mi o to żeby to faktycznie działało ale każdy raczej mówi że ten Aviomarin jest spoko więc chyba na niego się zdecyduje.
to prawda, przespałam ostatnio całą trasę po aviomarinie (miałam jakiś nieżyt żołądka i obawiałam się wymiotów na trasie)
valevska
BlondDoczep

Post autor: valevska »

Ostatnio kupiłam Aviomarin i działa usypiająco i błogo, podczas podróży wszystkie dolegliwości ustają i robi Ci się dobrze 🫣 Myślałam o lokomotivie ale Pani w aptece powiedziała że jest słabszy i na naturalnych składnikach w tym na imbirze