Start
Mój profil

Dieta czarny furiat

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Mojka_moja
Ciastko

Re: Dieta czarny furiat

Post autor: Mojka_moja »

Kasia prowadzi swój profil na Instagramie @lekka.kobieta
Nie wiem dlaczego nazywasz ja uszczypliwie żonką, przecież nic ci nie zrobiła
Tak, Kasia jest wykształcona w kierunku psychologii (5 letnie studia stacjonarne) psychodietetyki, dietetyki (4 letnie studia)
Oprócz diet naprawia relacje z jedzeniem, wspiera psychologicznie przez cały okres współpracy.
To co tutaj piszecie o czarnym furiacie jest prawdą, co do Pani Magdy..... pominę.
Poniżej link do obejrzenia
https://www.facebook.com/profile.php?id ... _open_user
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Post autor: Monikamm »

Miał być makaron, odżywki białkowe ( już smaki wybierali) catering padł bez ostrzeżenia, diety speed wycofane też bez słowa, lipa
Mojka_moja
Ciastko

Post autor: Mojka_moja »

Diety speed były autorstwa Kasi i znajdują się na jej stronie https://www.dietanakazdycel.pl
W sprawie diety można też napisać do Kasi, jej profil na Instagramie @lekkakobieta

Czarny furiat ma zakaz sprzedawania i rozpowszechniania diet autorstwa Kasi
W sprawie diety można też napisać do Kasi, jej profil na Instagramie @lekkakobieta

A te pozostałe: makarony, koktajle białkowe, chleb , mąka to tylko obiecanki cacanki na pokaz, jak zresztą wszystko co dzieje się w ich telenowelach
A jak już coś się sfinalizowało to albo rezygnował bez słowa albo tak jak w przypadku cateringu nie potrafił współpracować, nie wiem tylko po co zawsze robił taki szum o tym co to wielkiego ma się wydarzyć, chyba chodzi jak zawsze o lajki

tomasz4999
Srebrna Kropeczka

Post autor: tomasz4999 »

Skad cala ta wiedza nt. zakazu sprzedazy diet autorstwa p. Kasi przez Furiata?

Mojka_moja pisze: śr lip 23, 2025 9:38 am Diety speed były autorstwa Kasi i znajdują się na jej stronie https://www.dietanakazdycel.pl

Czarny furiat ma zakaz sprzedawania i rozpowszechniania diet autorstwa Kasi

A te pozostałe: makarony, koktajle białkowe, chleb , mąka to tylko obiecanki cacanki na pokaz, jak zresztą wszystko co dzieje się w ich telenowelach
A jak już coś się sfinalizowało to albo rezygnował bez słowa albo tak jak w przypadku cateringu nie potrafił współpracować, nie wiem tylko po co zawsze robił taki szum o tym co to wielkiego ma się wydarzyć, chyba chodzi jak zawsze o lajki

Sylwia010497
Ciastko

Post autor: Sylwia010497 »

Kingazxxxxxxx pisze: pt sty 10, 2025 2:04 am Cześć,

Czy ktoś korzystał z diety furiata w ostatnim czasie ? Jedyne komentarze, z którymi się spotykam są sprzed paru lat.
Czy ktoś mógłby powiedzieć czy obecne posiłki różnią się od tych, które krążą a sieci ?
Wcześniejsze przemiany wydawały mi się fejkami, ale pod postem z ogromną przemiana widziałam komentarz z podziękowaniami od " posiadaczki nowej figury".
Jestem sceptycznie nastawiona na duże spadki wagi w krótkim czasie bez np. wiszącej skóry, ale nie ukrywam jest to kusząca wizja.
Ja schudłam rok temu 20 kg, nie mam efektu jojo :) tylko wtedy płaciłam 250 a teraz z tego co widzę to 400 zl xD
Ogólnie bardzo drogie produkty sa w jadłospisie i czesto zamienniki wlatywaly
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Oglądacie relacje z wyjazdu do Grecji?? Coś Madzia nie jest za bardzo szczęśliwa ;P
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Post autor: Sylwkap25 »

Obie- Madzia jak i Nikola. Ale z czego tu się cieszyć mając takiego atencjusza u boku? 😂
Nawet Janek wolał w dzień iść spać niż z nimi na miasto.
Swoją drogą zdrowa musi ta dieta być, że chłopak w dzien śpi.
ML111
SkrzydełkaZhooters

Post autor: ML111 »

Zwariowałabym z gościem, któremu buzia się nie zamyka i cały czas gada. Podziwiam Magdę, ale widać, że ma momentami tego dosyć.
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Wczoraj postawił na filmiku obie do porównania. Wyobrażacie sobie jak on to organizuje, mówi gdzie mają stać i co powiedzieć ;P Madzia widać ze ma dość. Swoją drogą , bardzo się jej dziwie- rzuciła pracę dla tego żeby wydurniać się w jego filmikach. Siedzi całymi dniami w majtkach i odpisuje na wiadomości... oby było warto, ciekawe jak się kasą rozliczają :)
ML111
SkrzydełkaZhooters

Mam wrażenie, że Magda z czasem to wszystko rzuci i przejdzie "na swoje". Widać, że to ona jest dźwignią tego biznesu - filmy i relacje z nią, a to, że czarny dużo gada zaczyna chyba w tym wszystkim przeszkadzać. Czasem te relacje wywołują uczucie zażenowania jak np. są gdzieś w sklepie, czy w miejscu publicznym. Myślę, że Magda jeszcze trochę w tym posiedzi, zbierze grupę potencjalnych klientów i dojdzie do rozłamu.
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Rozstaną się ? Taka wielka miłość? Dwie połówki jabłka? Kuchenka z gazem ? Hahha 😁😁 chociaż z Iwą też tak było, do końca pokazówka. Madzia fajna dziewczyna, jak ona go znosi w swoim domu
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

On serio myśli, ze wyglada młodziej niz na te 48 lat?
Z tą spaloną słońcem twarzą szczególnie...
I do tego Madzia z opalenizną z odciśniętymi po raz kolejny ramiączkami od biustonosza 😂🤦‍♀️
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Zmarszczki wryte w czoło jak rowy, normalny człowiek w okolicach 50. Niby jego diety są jak lekarstwo, zdrowie, ale kaszel to on ma, niech się zdiagnozuje a nie szpanuje testosteronem jak u 20 latka.
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Kolejny wyjazd i znów Madzi się nie oświadczył, a tak obiecywał ze czeka na odpowiedni moment 😁 Madzia już narracja ze nie potrzebuje ślubu 😁😁
Sara345
Channelka

Post autor: Sara345 »

Ja korzystałam z tych diet, ale jakoś nie mogłam wytrwać. Schudłam parę kilo na ten rozpisce typu kopiuj wklej, ale ta dieta speed to już dla mnie za dużo gotowania i kombinowania. Szukałam teraz info o tej diecie Petarda, ale jakoś nie mam zaufania. Bo jak widzę już nie ma osoby wykształconej, która te diety układała.

Tak tu piszecie o ich prywacie i tej Magdzie, ale w sumie sami się obnażają w mediach społecznościowych dla zarobku, więc muszą się liczyć z komentowaniem ich życia. Mnie jest szkoda tej dziewczyny. Widać było, że ma nadzieję na fajny związek, a tu taki nawijający to samo w kółko, zakochany w sobie gość. Niby pieje peany na jej temat ale widać, że to jest na pokaz, byle by te lajki potrzebne do biznesu zdobyć. Takie to jest nieszczere. Jak to mówią, krowa co dużo muczy mało mleka daje. Pamiętam na samym początku jak on podkreślił, że jemu się ona w ogóle nie podobała, że miała małe oczy i te rzęsy doklejone, ale że później jakoś siło do tego przyzwyczaił. Aż mi się przykro zrobiło, a nie znam kobiety.
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Sara345 pisze: ndz sie 17, 2025 10:50 pm Ja korzystałam z tych diet, ale jakoś nie mogłam wytrwać. Schudłam parę kilo na ten rozpisce typu kopiuj wklej, ale ta dieta speed to już dla mnie za dużo gotowania i kombinowania. Szukałam teraz info o tej diecie Petarda, ale jakoś nie mam zaufania. Bo jak widzę już nie ma osoby wykształconej, która te diety układała.

Tak tu piszecie o ich prywacie i tej Magdzie, ale w sumie sami się obnażają w mediach społecznościowych dla zarobku, więc muszą się liczyć z komentowaniem ich życia. Mnie jest szkoda tej dziewczyny. Widać było, że ma nadzieję na fajny związek, a tu taki nawijający to samo w kółko, zakochany w sobie gość. Niby pieje peany na jej temat ale widać, że to jest na pokaz, byle by te lajki potrzebne do biznesu zdobyć. Takie to jest nieszczere. Jak to mówią, krowa co dużo muczy mało mleka daje. Pamiętam na samym początku jak on podkreślił, że jemu się ona w ogóle nie podobała, że miała małe oczy i te rzęsy doklejone, ale że później jakoś siło do tego przyzwyczaił. Aż mi się przykro zrobiło, a nie znam kobiety.

Poważnie tak powiedział publicznie że nie podobała mu się bo miała małe oczy i doklejane rzęsy?? Co za facet, Szok! On teraz wali miłosne posty z wyznaniami ale coś czuję że im więcej tego wypływa do mediów społecznościowych tym gorzej wiedzie się w realnym życiu- tak jak z Iwką było, piękne filmiki w internet a w życiu ponoć ją bił. Ten cały czarny to osobowość narcystyczna, Madzia już wie z kim ma doczynienia, on wie że ona wie i teraz odbędzie się proces pokazania jaki to on był dla niej dobry, komplementami zasypywał A ona... cóż... nie doceniła.. przekonamy się za jakiś czas czy mam rację ;P
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Madzia jezdzi z jego dorosłą córką na wakacje, z matką się spotyka, kiedyś z byłą żoną a on nie może sie wysilić i pojechać z Madzią do jej rodziny na wieś? Siedzi dziad sam w Warszawie, praca go nie trzyma, może klikać na komputerze wszędzie
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

Przecież ostatnio sie chwalił, że podczas treningu wysłał 50 wiadomości do podopiecznych, to z drogi też mógłby pracować.
Wolałabym jednak, żeby wiadomości od dietetyka było przemyślane jest i spersonalizowane, a nie wysyłane "w międzyczasie"... no ludzie czym on sie chwali...
Wydaje mi się, że tej całej Madzi to tez się robić nie chce na etacie dlatego wybrała "pracę" z nim.
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Madzia powinna działać na swój własny rachunek. Furiat bez Madzi nie istnieje, taka prawda
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

Sylwkap25 pisze: pn sie 18, 2025 10:32 am Przecież ostatnio sie chwalił, że podczas treningu wysłał 50 wiadomości do podopiecznych, to z drogi też mógłby pracować.
Wolałabym jednak, żeby wiadomości od dietetyka było przemyślane jest i spersonalizowane, a nie wysyłane "w międzyczasie"... no ludzie czym on sie chwali...
Wydaje mi się, że tej całej Madzi to tez się robić nie chce na etacie dlatego wybrała "pracę" z nim.
Wiadomości od dietetyka??? 😁 czarny furiat nie jest ani dietetykiem ani trenerem personalnym. 0 wykształcenia. To pasjonat jak sam mówi 😁
Sylwkap25
Srebrna Kropeczka

No fakt. Jeszcze ma czelność krytykować dietetyków.
A Madzia na własną działalność miałaby działać jako kto? Też nie jest dietetykiem ani trenerem...
Ostatnio cos wspominal o jakimś weekendowym kursie w którym Madzia rzekomo brała udział, ale dyplomem czy samym ukończeniem się nie pochwalili. Mało tego, on krytykuje dietetyków po kursach weekendowych/miesięcznych 🤣 gdzie w tym logika?
czorcikakysz
RoyalBaby

Post autor: czorcikakysz »

Monikamm pisze: pn sie 18, 2025 9:04 am Poważnie tak powiedział publicznie że nie podobała mu się bo miała małe oczy i doklejane rzęsy?? Co za facet, Szok! On teraz wali miłosne posty z wyznaniami ale coś czuję że im więcej tego wypływa do mediów społecznościowych tym gorzej wiedzie się w realnym życiu- tak jak z Iwką było, piękne filmiki w internet a w życiu ponoć ją bił. Ten cały czarny to osobowość narcystyczna, Madzia już wie z kim ma doczynienia, on wie że ona wie i teraz odbędzie się proces pokazania jaki to on był dla niej dobry, komplementami zasypywał A ona... cóż... nie doceniła.. przekonamy się za jakiś czas czy mam rację ;P
Bił Iwonę. Szarpał też Magdę. Kilka miesięcy temu krążyły w sieci skiny smsów Magdy. jak się skarży, że uderzał jej głową o coś.
ML111
SkrzydełkaZhooters

Na ostatnich relacjach Magda jakoś nie jest już tak rozentuzjazmowana jak czarny gada... Nie wiem, ale mam wrażenie, że ona ma go już dość. Mało mówi u niego, za to dużo wrzuca relacji na swoim profilu. Zwróćcie też uwagę na to, że zmieniła nazwę profilu na IG :) Wg mnie to początek końca tego duetu i nowy rozdział dla Magdy.
Awatar użytkownika
Monikamm
Tritonotti

czorcikakysz pisze: wt sie 19, 2025 11:28 am Bił Iwonę. Szarpał też Magdę. Kilka miesięcy temu krążyły w sieci skiny smsów Magdy. jak się skarży, że uderzał jej głową o coś.

Poważnie ?? Tego nie wiedziałam, szok 🙄 macie gdzieś te skriny? Chory facet, ale pewnie ciężko wyjść z takiego związku.
Patkrz4584
RoyalBaby

Post autor: Patkrz4584 »

Myślałam, że tylko ja od pewnego czasu mam wrażenie, że na filmikach Pani Magda jest niechętna do odzywania się, a wręcz jest zniesmaczona.
Typ jest totalnie obrzydliwy w obyciu, wszędzie wkłada ten telefon i nagrywa, w Grecji nawet zwrócili Mu uwagę.
Czy On kiedykolwiek zapytał np Panią ekspedientkę w sklepie, czy życzy sobie być na nagraniu?
Co do podnoszenia ręki na Iwonę czy Panią Magdę, to aż nie do wiary :o