Start
Mój profil

Przeróbka sukni na ślub

Moderator: verysweetcherry
Czupakabra24
Siatkarka

Przeróbka sukni na ślub

Post autor: Czupakabra24 »

Planuję suknie na ślub w niestandardowym kolorze - beż lub cappuccino. Podobają mi się szczególnie te na ramiączkach i tu pojawia się problem - muszę mieć zakryte plecy ze względu na nieestetyczne zmiany. Suknie te mają gorset i są wiązane, połowa pleców jest więc odkryta. Czy do takiego kroju da się doszyć w estetyczny sposób górę pleców? Może coś a la etola, ale tylko z tyłu? Nie sposób znaleźć żadnych inspiracji. Help
Kruszynka1234
LemonkowaCola

Post autor: Kruszynka1234 »

Czupakabra24 pisze: ndz sie 17, 2025 3:46 pm Planuję suknie na ślub w niestandardowym kolorze - beż lub cappuccino. Podobają mi się szczególnie te na ramiączkach i tu pojawia się problem - muszę mieć zakryte plecy ze względu na nieestetyczne zmiany. Suknie te mają gorset i są wiązane, połowa pleców jest więc odkryta. Czy do takiego kroju da się doszyć w estetyczny sposób górę pleców? Może coś a la etola, ale tylko z tyłu? Nie sposób znaleźć żadnych inspiracji. Help
Możesz dodać wstawke pod wiązanie. Pogadac z jakąś krawcowa i ona wszyje po jednej stronie, na zatrzask albo haczyk po drugiej stronie taki trójkąt lub romb z materiału, który będzie pod sznurowaniem gorsetu. Może niejasno opisuje, spróbuj wygooglowac. Na górze między ramiączkami można wszyc przynajmniej biała koronke, jak jest w stronach u lyzwiarek figurowych, one wyglądają na nagie ale to strój.