Start
Mój profil

Dyson czy Dreame?

Moderator: verysweetcherry
blablamarchewka
Srebrna Kropeczka

Dyson czy Dreame?

Post autor: blablamarchewka »

Hej, stoję przed decyzją o zakupie stylizatora do włosów. Rozważam 3 produkty - Dreame, Dysona i.d. i najnowszego Dysona co-anda 2x aczkolwiek cena mnie przeraża. Czy ktoś was ma Dreame? Bardzo odbiega od Dysona?
Awatar użytkownika
pwincesska_sisi
BlondDoczep

Post autor: pwincesska_sisi »

blablamarchewka pisze: pt sie 15, 2025 5:07 pm Hej, stoję przed decyzją o zakupie stylizatora do włosów. Rozważam 3 produkty - Dreame, Dysona i.d. i najnowszego Dysona co-anda 2x aczkolwiek cena mnie przeraża. Czy ktoś was ma Dreame? Bardzo odbiega od Dysona?
O którym dreame myślisz? Ja też miałam ten problem, i rozważałam zarówno dreame airstyle pro, dreame dazzle i oba dysony. Jeśli chodzi o air style, to u mnie odpadł niestety na starcie - bo nie ma jonizacji, a moje włosy są wymagające (cienkie, rozjaśniane, wysokoporowate i długie). A dazzle nie odpowiadało mi to, że nie ma kuferka i że trzeba zmieniać końcówki, żeby zmienić kierunek kręcenia.

Przedwczoraj poszłam na stanowisko dysona. Po rozmowie z o moich oczekiwaniach co do produktu pani doradziła mi co-andę (naprawdę szeroko opisała mi różnice). Używałam wczoraj pierwszy raz i powiem szczerze, że jestem zadowolona. Cena jest faktycznie zabójcza, ale to urządzenie ma taką moc, nigdy tak szybko nie wysuszyłam włosów. z bólem serca i portfela polecam. ale oczywiście polecam poczekanie na opinie kogoś, kto zna te sprzęty lepiej niż ja :D
blablamarchewka
Srebrna Kropeczka

Post autor: blablamarchewka »

pwincesska_sisi pisze: pn gru 22, 2025 12:04 pm O którym dreame myślisz? Ja też miałam ten problem, i rozważałam zarówno dreame airstyle pro, dreame dazzle i oba dysony. Jeśli chodzi o air style, to u mnie odpadł niestety na starcie - bo nie ma jonizacji, a moje włosy są wymagające (cienkie, rozjaśniane, wysokoporowate i długie). A dazzle nie odpowiadało mi to, że nie ma kuferka i że trzeba zmieniać końcówki, żeby zmienić kierunek kręcenia.

Przedwczoraj poszłam na stanowisko dysona. Po rozmowie z o moich oczekiwaniach co do produktu pani doradziła mi co-andę (naprawdę szeroko opisała mi różnice). Używałam wczoraj pierwszy raz i powiem szczerze, że jestem zadowolona. Cena jest faktycznie zabójcza, ale to urządzenie ma taką moc, nigdy tak szybko nie wysuszyłam włosów. z bólem serca i portfela polecam. ale oczywiście polecam poczekanie na opinie kogoś, kto zna te sprzęty lepiej niż ja :D
Zdecydowałam się wtedy na Dreame Airstyle Pro i jestem bardzo zadowolona z wyboru, także polecam :)