Start
Mój profil

Proszę o pomoc w leczeniu nerek 💙 każdą pomoc się liczy.

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Juki89
RoyalBaby

Proszę o pomoc w leczeniu nerek 💙 każdą pomoc się liczy.

Post autor: Juki89 »

Witam, mam na imię Bartek, mam 33 lata, zawsze byłem aktywnym człowiekiem z zamiłowaniem do fotografii i Astrofotografi i akwarystykii, była to moja pasja którą spełniałem. Od wielu lat choruję na nerki na początku było to widać jedynie na badaniach gdzie białko pojawiało się w małych ilościach w moczu. Od pewnego czasu zaczęły mi puchnąć stopy i kostki co utrudnia chodzenie a czasem i założenie butów a co za tym idzie codziennie funkcjonowanie, pojawiły się częste bóle głowy i brak sił jak i podwyższone ciśnienie tętnicze krwi. Niestety koszty leczenia przekraczają moje możliwości finansowe. Moje samopoczucie przez chorobę się pogorszyło, ze wszystkim zostałem sam i na nikogo nie mogę liczyć. Pracuję jako dostawca posiłków lecz z moimi dolegliwościami mam co raz większy problem z prowadzeniem samochodu. Proszę tylko o minimalną pomoc z czego będę bardzo wdzięczny. Każdy grosik się liczy, Jeśli ktoś nie może pomóc niech chociaż udostępniania zrzutkę z czego będę wdzięczny.

https://zrzutka.pl/8hhgd7
Juki89
RoyalBaby

Bardzo dziekuję za wszelką pomoc i wsparcie.
Juki89
RoyalBaby

Proszę was o udostępnienie postu, dużo to dla mnie znaczy.
Juki89
RoyalBaby

Dziękuję bardzo za pomoc 💙
Juki89
RoyalBaby

Dziękuję jeszcze raz za wsparcie i pomoc
Juki89
RoyalBaby

Do końca mojej zrzutki zostało 10 dni. Dziękuję bardzo wszystkim którzy mnie wsparli, dużo to dla mnie znaczy.
Juki89
RoyalBaby

Jeszcze raz wszystkim dziękuję za pomoc i wsparcie, Jeśli ktoś jest chętny jeszcze pomóc to będę bardzo wdzięczny.
Juki89
RoyalBaby

Proszę was o udostępnienie zrzutki dalej. Jeśli więcej osób zobaczy to więcej może pomoże. 💙
Juki89
RoyalBaby

Dziekuję za kolejną wpłatę, niestety nie mogę zobaczyć ukrytych wpłat, więc piszę podziękowanie pod moim postem 🙄☺️
Juki89
RoyalBaby

Jeśli ktoś z was chce pomóc to proszę o wsparcie i pomoc. Wystarczy tylko złotówka a uda mi się osiągnąć cel leczenia.
Juki89
RoyalBaby

proszę o pomoc i wsparcie https://zrzutka.pl/8hhgd7. Będę wam wszystkim bardzo wdzięczny.
Juki89
RoyalBaby

proszę ponownie o pomoc i wsparcie w leczeniu, udostępnijcie post dalej, dużo mi to pomoże. Każda pomoc się liczy mój drodzy.
Juki89
RoyalBaby

Jeśli ktoś z Was może mnie wesprzeć w leczeniu to będę bardzo wdzięczny za pomoc. Przepraszam również za ten ciągły spam.
Juki89
RoyalBaby

Drodzy użytkownicy forum, jeszcze raz zwracam się do was z prośbą o wsparcie w leczeniu. Jeśli możecie pomóc to proszę was o to nawet jeśli pomoc polega na przesłaniu mojej zrzutki dalej. Wierzę w moc tego forum i mam nadzieję, że dobro wróci do was liczy się każda pomoc i każdy grosz. Pozdrawiam wszystkich Bartosz
Juki89
RoyalBaby

Jeszcze raz proszę o pomoc w leczeniu, każde wsparcie i pomoc się liczy
Juki89
RoyalBaby

Napisałem kontynuację ebooka. Jest już 57 stron opowieści. To co siedziało mi w głowie, cały ten wymyślony świat przelałem na tekst.
Jest to opowieść fantastyczna, której głównym bohaterem jest Joshua, trzynastoletni (później szesnastoletni) chłopiec z Ziemi, introwertyczny i zafascynowany kosmosem. Przedostaje się on za pomocą portalu do innej planety w układzie planetarnym i tam zaczyna swoją niezwykłą podróż.
Zapraszam do wsparcia w mojej twórczości. Miłego czytania.
https://www.naffy.io/Odmyslidoksiazki
Dodałem aktualny link
Juki89
RoyalBaby

Dziękuję wszystkim za pomoc, każde wsparcie jest dla mnie ważne.
Juki89
RoyalBaby

Zapraszam do zakupu i przeczytania Książki „Wędrowiec między światami” to historia science fiction, która rozpoczyna się od życia trzynastoletniego, samotnego i introwertycznego chłopca o imieniu Joshua, zafascynowanego kosmosem. Przechodzi on przez tajemniczy portal do innego świata. Po drugiej stronie portalu Joshua ląduje na purpurowej, piaszczystej planecie, gdzie spotyka Aethera, chłopca o niebieskiej skórze i lśniących oczach, który komunikuje się z nim telepatycznie. Aether wyznaje, że jest z planety Xyltar, która toczy wielowiekową galaktyczną wojnę z militarną cywilizacją Kryllian.

Książka ukazuje jego przemianę z samotnego chłopca w budowniczego mostów między cywilizacjami , wciągając go w sam środek galaktycznej wojny i dając mu kluczową rolę w losach nieznanych świató
Juki89
RoyalBaby

Proszę was o wsparcie, dużo to dla mnie znaczy.