Start
Mój profil

Gdzie kupujecie sneakersy i trampki?

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
Arzena
Dieta 600 kcal

Gdzie kupujecie sneakersy i trampki?

Post autor: Arzena »

Cześc, lubię wszelkiego rodzaju sportowe obuwie: vansy, nike, conversy itp. Gdzie wam się udaje je kupić w przystępnych cenach? Ja w sumie tylko korzystam z zalando i czasem na sizeer(ale rozmiarówka dziecięca), ale może sa stronki, których nie znam ? Czy jest w ogole szansa dostać Adidas Spezial w promce, bo zawsze na zalando czy stronie adidasa się wykluczają z promocji...
Rzeka.chaosu
Currently:Vienna

Post autor: Rzeka.chaosu »

Arzena pisze: ndz kwie 27, 2025 9:50 pm Cześc, lubię wszelkiego rodzaju sportowe obuwie: vansy, nike, conversy itp. Gdzie wam się udaje je kupić w przystępnych cenach? Ja w sumie tylko korzystam z zalando i czasem na sizeer(ale rozmiarówka dziecięca), ale może sa stronki, których nie znam ? Czy jest w ogole szansa dostać Adidas Spezial w promce, bo zawsze na zalando czy stronie adidasa się wykluczają z promocji...
Kupiłam gazelle na dużej promce na Zalando. Czasem promki są na eobuwie, ale chyba mniej popularne rozmiary (kupiłam fajne pumy połowę taniej, ostatnia sztuka). Na Zalando część butów mam z kolekcji dla nastolatek - bywają tańsze, a niektóre bardzo trafiają w mój gust. Ostatnia opcja to stacjonarne sklepy sportowe i wyprzedaże. Tak dorwałam moje ukochane buty merell. Czasem kupuję ciś w halfprice. Ale tak ogólnie od promek wolę jakość i dopasowanie pid potrzeby, więc dla mnie Zalando wychodzi najlepiej.
aniella
RoyalBaby

Post autor: aniella »

Przeglądam promki na zalando, lounge, limango, eobuwie i answear w zależności, gdzie jest akurat taniej
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Zalando i 50style
Wuwunia
RealDiamond

Post autor: Wuwunia »

CCC i Deichmann.
olaolaola1111
RóżowePolo

Post autor: olaolaola1111 »

Arzena pisze: ndz kwie 27, 2025 9:50 pm Cześc, lubię wszelkiego rodzaju sportowe obuwie: vansy, nike, conversy itp. Gdzie wam się udaje je kupić w przystępnych cenach? Ja w sumie tylko korzystam z zalando i czasem na sizeer(ale rozmiarówka dziecięca), ale może sa stronki, których nie znam ? Czy jest w ogole szansa dostać Adidas Spezial w promce, bo zawsze na zalando czy stronie adidasa się wykluczają z promocji...

Lubię kupować w Sport Direct ze względu na cenę.

Obsługa klienta jest bardzo słaba, ale ceny są dobre.