Gdzie kupujecie sneakersy i trampki?
Moderator: verysweetcherryGdzie kupujecie sneakersy i trampki?
Cześc, lubię wszelkiego rodzaju sportowe obuwie: vansy, nike, conversy itp. Gdzie wam się udaje je kupić w przystępnych cenach? Ja w sumie tylko korzystam z zalando i czasem na sizeer(ale rozmiarówka dziecięca), ale może sa stronki, których nie znam ? Czy jest w ogole szansa dostać Adidas Spezial w promce, bo zawsze na zalando czy stronie adidasa się wykluczają z promocji...
-
Rzeka.chaosu
- Currently:Vienna
Kupiłam gazelle na dużej promce na Zalando. Czasem promki są na eobuwie, ale chyba mniej popularne rozmiary (kupiłam fajne pumy połowę taniej, ostatnia sztuka). Na Zalando część butów mam z kolekcji dla nastolatek - bywają tańsze, a niektóre bardzo trafiają w mój gust. Ostatnia opcja to stacjonarne sklepy sportowe i wyprzedaże. Tak dorwałam moje ukochane buty merell. Czasem kupuję ciś w halfprice. Ale tak ogólnie od promek wolę jakość i dopasowanie pid potrzeby, więc dla mnie Zalando wychodzi najlepiej.Arzena pisze: ↑ndz kwie 27, 2025 9:50 pm Cześc, lubię wszelkiego rodzaju sportowe obuwie: vansy, nike, conversy itp. Gdzie wam się udaje je kupić w przystępnych cenach? Ja w sumie tylko korzystam z zalando i czasem na sizeer(ale rozmiarówka dziecięca), ale może sa stronki, których nie znam ? Czy jest w ogole szansa dostać Adidas Spezial w promce, bo zawsze na zalando czy stronie adidasa się wykluczają z promocji...
-
olaolaola1111
- RóżowePolo
Arzena pisze: ↑ndz kwie 27, 2025 9:50 pm Cześc, lubię wszelkiego rodzaju sportowe obuwie: vansy, nike, conversy itp. Gdzie wam się udaje je kupić w przystępnych cenach? Ja w sumie tylko korzystam z zalando i czasem na sizeer(ale rozmiarówka dziecięca), ale może sa stronki, których nie znam ? Czy jest w ogole szansa dostać Adidas Spezial w promce, bo zawsze na zalando czy stronie adidasa się wykluczają z promocji...
Lubię kupować w Sport Direct ze względu na cenę.
Obsługa klienta jest bardzo słaba, ale ceny są dobre.