Start
Mój profil

Kwasy Omega 3

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Annakonda
RoyalBaby

Kwasy Omega 3

Post autor: Annakonda »

Hej, jakie polecacie sprawdzone kwasy omega 3?
Ja wcześniej piłam Eqology ale są drogie bardzo, chce się przerzucić na coś tańszego.
Pod uwagę biorę Skoczylasa Omegę lub KFD. To ostatnie dlatego że się wkrecilam w badania nad suplami no i to badane było w niezależnym laboratorium. Skoczylas ma wpis do GIS ale nie ma badania nad Toho i dhea i epa.
A też ten ostatni jest najtańszy. Chociaż mówią że w kapsułkach omegi nie pomagają aż tak.
Sama już nie wiem, tyle tego jest. Podobno dziki trener ma dobre omegi ale nie lubię typa i nie będę go wspierać
fksdoa

Post autor: fksdoa »

Hej, myślę że mam dla Ciebie idealną polecajkę, bo mi Eqology poleciła dermatolog na trądzik, ale jak zobaczyłam ten przedziwny system subskrypcji to uznałam że nie chcę tego kupować. Zamiast tego zdecydowałam się na Norsan w płynie (Omega 3 total) i dzięki temu po latach walki i mnóstwie wydanych pieniędzy wyleczyłam twarz!! Może ktoś z trądzikiem będzie to czytał, więc napiszę, że brałam podwójną dawkę oleju przez pierwszy miesiąc zgodnie z zaleceniami dermatolog, a potem już dawkę standardową.

Co do kapsułek - dermatolog mi mówiła właśnie, że kapsułki nie są tak dobre bo do ich zamykania używa się ciepła, a to powoduje zmniejszenie wartości oleju. Myślę, że coś w tym może być, bo wcześniej brałam kapsułki (też Norsan) i nie widziałam takich efektów.

Co do certyfikatów polecam zerknąć na tę stronę:
https://certifications.nutrasource.ca/

Mega polecam ten olej, zmienił moje życie, serio :)
blablamarchewka
Koczkodan

Post autor: blablamarchewka »

Annakonda pisze: wt sie 12, 2025 3:43 pm Hej, jakie polecacie sprawdzone kwasy omega 3?
Ja wcześniej piłam Eqology ale są drogie bardzo, chce się przerzucić na coś tańszego.
Pod uwagę biorę Skoczylasa Omegę lub KFD. To ostatnie dlatego że się wkrecilam w badania nad suplami no i to badane było w niezależnym laboratorium. Skoczylas ma wpis do GIS ale nie ma badania nad Toho i dhea i epa.
A też ten ostatni jest najtańszy. Chociaż mówią że w kapsułkach omegi nie pomagają aż tak.
Sama już nie wiem, tyle tego jest. Podobno dziki trener ma dobre omegi ale nie lubię typa i nie będę go wspierać
Ja sobie bardzo chwalę OmegaMe Forte (jest w płynie, szkle i ciemnej butelce) od Health Labs Care. Jest drogi, ale na promce możesz go ogarnąć za 150zl i starczą na 2 miesiące, na rynku jest chyba jedynym który ma aż tak duże stężenie kwasów epa i dha
AnnnaPaw98
RóżowePolo

Post autor: AnnnaPaw98 »

A nie można po prostu kupić sobie tranu? Naturalny i ma doskonale przyswajalne kwasy omega-3.
NikitaCzikita
Skarpeta Rakieta

Post autor: NikitaCzikita »

Ja nie umiem przekonać się do tego w płynie, choć podobno jest najlepszy. Sama stosuje w kapsułkach Fish Omega 3 FORTE od Aliness. Producent chwali się na stronie niskim TOTOX - 7,5. Kiedyś brałam też High Concentrate Omega-3 od Swanson i też widziałam efekty, i to duże, ale niestety przy nich jest brak informacji o TOTOX.
Vaxi_bllom
BlondDoczep

Post autor: Vaxi_bllom »

Norsa Pharma - Omegasense Arctic Oil (250 ml ok 150zl)
TOTOX poniżej 4
Piłam różne w płynie, ale ten jest najlepszy w smaku. Nic się nie odbija.