Zmiany na forum
Moderator: verysweetcherry
- damascenka
- Administrator
Zmiany na forum
Temat na propozycje zmian w działaniu forum.
Nad reakcjami to ja pracuję. Żaden gotowy plugin nie działał, więc musze napisać od zera
Wow dzięki za zaangażowanie TŻecie damascenkiTZdamascenki pisze: ↑czw sty 07, 2021 12:11 am Nad reakcjami to ja pracuję. Żaden gotowy plugin nie działał, więc musze napisać od zera
Fanka La Familli Troconotti
Zapraszam do wspólnego uśmiechu!
Zapraszam do wspólnego uśmiechu!
Będzie opcja multicytowania? Bardzo by to ułatwio sprawe
Aaa i mam taki problem, że co kliknę przy logowaniu "Zapamiętaj mnie" to i tak muszę za jakiś czas logować jeśli wyłączę kartę
Aaa i mam taki problem, że co kliknę przy logowaniu "Zapamiętaj mnie" to i tak muszę za jakiś czas logować jeśli wyłączę kartę
- damascenka
- Administrator
Jasne, nad wszystkim popracujemy jak tylko moja sesja się skończy.prostownica pisze: ↑czw sty 28, 2021 2:48 pm Będzie opcja multicytowania? Bardzo by to ułatwio sprawe
Super! Oby sesja poszła gładko! <3damascenka pisze: ↑czw sty 28, 2021 7:32 pmJasne, nad wszystkim popracujemy jak tylko moja sesja się skończy.prostownica pisze: ↑czw sty 28, 2021 2:48 pm Będzie opcja multicytowania? Bardzo by to ułatwio sprawe
ja poproszę instrukcję jak dodawać pliki graficzne z dysku do komentarza
również prosiłabym o zmianę wymagań dotyczących avatara. Spełnienie wymogu png + do 6kb + 90x90px jest naprawdę trudne. Jakby się tak dało zrezygnować z któregoś z tych wymogów, to byłabym wdzięczna <3
Mi to by się marzył jeszcze jakiś licznik odsłon tego forum. :D Tak z ciekawości ile ludzi tu zagląda.
czy forum mogłoby cały czas być białe? Dzisiaj jest niebieskie i wg mnie 1) gorzej się to czyta, 2) cytowane rzeczy wyglądają źle, 3) całość wygląda dużo gorzej.
tu przykładowy wpis z potrójnym cytowaniem i żrącymi się kolorami
- Załączniki
-
- e.PNG (57.92 KiB) Przejrzano 20002 razy
Popieram :DUwaloneManolo pisze: ↑śr mar 31, 2021 12:29 pm czy forum mogłoby cały czas być białe? Dzisiaj jest niebieskie i wg mnie 1) gorzej się to czyta, 2) cytowane rzeczy wyglądają źle, 3) całość wygląda dużo gorzej.
- damascenka
- Administrator
dzięki <3 btw zrobiłaś tu świetną robotę i jestem Ci mega wdzięczna za to forum ^^damascenka pisze: ↑czw kwie 01, 2021 12:07 amDziewczyny, jutro wrócimy do starej wersji, była aktualizacja po opłacie serwera :/
Cześć,
przywróciłem normalny motyw. Jakbyście znalazły jakieś inne błędy po aktualizacji to piszcie. Dodatkowo możecie teraz podawać w ustawieniach profilu swoją lokalizację, Instagrama, itp - będą się wyświetlały koło nazwy użytkownika. Można też edytować swoje posty przez 5 minut od wysłania, mam nadzieję, że się przyda.
O reakcjach pamiętam, postaram się przez Święta.
Pozdrawiam
przywróciłem normalny motyw. Jakbyście znalazły jakieś inne błędy po aktualizacji to piszcie. Dodatkowo możecie teraz podawać w ustawieniach profilu swoją lokalizację, Instagrama, itp - będą się wyświetlały koło nazwy użytkownika. Można też edytować swoje posty przez 5 minut od wysłania, mam nadzieję, że się przyda.
Pozdrawiam
super! Wielkie dzięki!tzd pisze: ↑pt kwie 02, 2021 11:06 pm Cześć,
Pozdrawiam
Oprócz reakcji, jeszcze jedna nowość na dzisiaj:
Ikonka logowania w prawym górnym rogu nareszcie ma sens - zamiast on/off jest logiczna ikonka, po kliknięciu której można się zalogować/zarejestrować.
Ikonka logowania w prawym górnym rogu nareszcie ma sens - zamiast on/off jest logiczna ikonka, po kliknięciu której można się zalogować/zarejestrować.
Kierowniczko, szczera prośba: nie wiem, czy to jest możliwe technicznie, ale mnie by interesowała opcja ukrywania nieinteresujących mnie tematów lub żeby interesujące mnie tematy były przypięte u góry lub jakoś wyróżnione kolorystycznie. Poratuje kierowniczka @Damascenka?
- damascenka
- Administrator
Jasne, postaramy się wieczorem zerknąć co się da zrobićUwaloneManolo pisze: ↑wt kwie 06, 2021 2:08 pm Kierowniczko, szczera prośba: nie wiem, czy to jest możliwe technicznie, ale mnie by interesowała opcja ukrywania nieinteresujących mnie tematów lub żeby interesujące mnie tematy były przypięte u góry lub jakoś wyróżnione kolorystycznie. Poratuje kierowniczka @Damascenka?