Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Rzeka.chaosu
Currently:Vienna

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: Rzeka.chaosu »

MichalScott pisze: sob sie 02, 2025 1:09 pm Owszem, zgodzę się, ale uwazam, że osoby będące profesjonalistami raczej nie interesują się przypadkiem takiej osoby jak Katarzyna. Tak jak wspomniałam wczesniej, dla kogoś wprawionego w pracy z takimi osobistościami Katarzyna jest do bólu nudna, przewidywalna i w żaden sposób nie charakterystyczna w swoim postępowaniu. Szybciej jej oddziaływanie na Bartka moze być ciekawsze.
Myślę, że wyraźnie napisałam, że nie chodzi o matkę tylko o rodzinne źródła pewnej modnej przypadłości na N.
Awatar użytkownika
MichalScott
SushiRoll

Post autor: MichalScott »

Rzeka.chaosu pisze: sob sie 02, 2025 9:23 am Jej cyrki są na pewno ciekawe dla psychologów.
to zdanie sugeruje co innego i tylko do tego się odniosłam
Rzeka.chaosu
Currently:Vienna

Post autor: Rzeka.chaosu »

MichalScott pisze: sob sie 02, 2025 1:43 pm to zdanie sugeruje co innego i tylko do tego się odniosłam
Szkoda, że tylko do tego, bo cała moja wypiwiedź wyraźnie mówi co innego. Jej cyrki w kontekście wychowania dziecka, a nie w kontekście tzw. szurniętej baby.
cyrkiel
Gacie z oceanu

Post autor: cyrkiel »

Rzeka.chaosu pisze: sob sie 02, 2025 1:35 pm Myślę, że wyraźnie napisałam, że nie chodzi o matkę tylko o rodzinne źródła pewnej modnej przypadłości na N.
Tylko, ze ta modna przypadłość nie jest zbyt częsta. A według internautow pół ludzkości ją ma. To naprawdę nie jest nic ciekawego. Jak juz ktos tu wspomnial
PEONIA
Licówka

Post autor: PEONIA »

Aż dziwne, ze tak tu cicho po dzisiejszej awanturze pod domem mamy Bartka....

Nie bronię tej baby ale rodzina Mai się nie popisała. Maja ma znicze na cmentarzu, w szkole i w miejscu znalezienia zwłok. Po co szli pod dom tej baby wiedząc jaka to osoba, na co liczyli, na rozmowę. Jeszcze wyzywając tę babę i rzucając się z łapami do niej. Tez dobra ta rodzina i chyba jest ziarno prawdy w tym pisaniu, że to patusy....
Trudne_Sprawy
LemonkowaCola

Post autor: Trudne_Sprawy »

PEONIA pisze: śr sie 06, 2025 9:39 pm Aż dziwne, ze tak tu cicho po dzisiejszej awanturze pod domem mamy Bartka....

Nie bronię tej baby ale rodzina Mai się nie popisała. Maja ma znicze na cmentarzu, w szkole i w miejscu znalezienia zwłok. Po co szli pod dom tej baby wiedząc jaka to osoba, na co liczyli, na rozmowę. Jeszcze wyzywając tę babę i rzucając się z łapami do niej. Tez dobra ta rodzina i chyba jest ziarno prawdy w tym pisaniu, że to patusy....

Jakiej awanturze? Znowu pod domem sie kłócili?
Awatar użytkownika
lubov333
BlondDoczep

Post autor: lubov333 »

PEONIA pisze: śr sie 06, 2025 9:39 pm Aż dziwne, ze tak tu cicho po dzisiejszej awanturze pod domem mamy Bartka....

Nie wiem, jaka jest rodzina Mai, ale, będąc na ich miejscu, nie wiem, czy dałabym radę się jakkolwiek racjonalnie zachowywać.
xvarlessca
LouiBag

Post autor: xvarlessca »

A ja totalnie nie rozumiem palenia zniczy w każdym możliwym miejscu, czy na prawdę nie jedynym sensownym miejscem jest cmentarz? Palenie zniczy pod szkołą, ogrodzeniem tej babeczki, w miejscu znalezienia zwłok - jak według mnie to trochę przesada.

Ale może uważam tak, ponieważ nie jestem w ich sytuacji, natomiast ciężko mi to zrozumieć.
ploty123
Gacie z oceanu

Post autor: ploty123 »

PEONIA pisze: śr sie 06, 2025 9:39 pm Po co szli pod dom tej baby wiedząc jaka to osoba, na co liczyli, na rozmowę.
Ale z tego co mówiła ta szurnięta baba, to nikt tam nie mieszka, to opuszczony zakład firmy. Więc chyba to nie jest jej dom, a najprawdopodobniej miejsce morderstwa. Pytanie po co ONA tam przesiaduje, skoro to opuszczony zakład.
Helena543
Migocząca Świeczka

Post autor: Helena543 »

Przecież od lat ludzie palą znicze w miejscu śmierci, szczególnie jest była tragiczna. Dopóki nie było tej wariatki to był spokój. Jej syn zabił ich córkę, a ludzie ich krytykują że ONI ją prowokują? Nie zapominajmy kto jest tutaj ofiarą. Maja nie była winna że on ją zamordował, jej rodzina nie jest winna że Kaśce odwala. Według mnie i tak mają ogrom cierpliwości do tego co ona wyprawia. To z nią trzeba zrobić porządek, a nie oni mają uważać żeby przypadkiem nie urazić księżniczki.
rozemocjonowana
120mkw

Post autor: rozemocjonowana »

Czy my widziałyśmy to samo nagranie? Przecież to matka Bartka się rzuciła do nich, bo palili znicze na terenie PUBLICZNYM, pod miejscem, w którym Maja została zabita, pod niedziałającym już zakładem, a nie domem. Później rzeczywiście zaczęli ją wyzywać, ale po tym jak sami zostali zaatakowani.

Jej rodzina przechodzi żałobę, a matka Bartka od samego początku sprawy kręci, wyzywa i straszy. Ale to rodzina Mai jest patologiczna?
riina27
Migocząca Świeczka

Post autor: riina27 »

Słuchajcie, dopiero trafiłam na ten wątek, gdzie Wy to wszystko obserwujecie?
Awatar użytkownika
sosczosnkowy
Currently:Greece

Post autor: sosczosnkowy »

riina27 pisze: czw sie 07, 2025 8:27 am Słuchajcie, dopiero trafiłam na ten wątek, gdzie Wy to wszystko obserwujecie?
Interwencja, kanały na YouTube.
myślicie, że wam powiem?
Katariiina
RoyalBaby

Post autor: Katariiina »

Przecież oni wracali z miejsca gdzie znaleźli ciało, robią co tydzień spacer i zostawiają znicze, ta pani mieszka w innym miejscu, a odkąd jest w PL wywala znicze spod zakładu, robi to zwyczajnie na złość. Rodzina Mai nie jest patologiczna, znaleźli ich dziecko w okropnym stanie, ta kobieta oczernia i wyzywa dziewczynkę od maja, myślę że oni nic by nie powiedzieli gdyby ona przeprosiła albo w ogóle się nie odzywała, a ona notorycznie obraża i to w sposób obrzydliwy, ja ich podziwiam za opanowanie, niektórzy tu nie mają empatii i nie umieją wejść w buty drugiej osoby aby się zastanowić: hmm a co ja bym zrobiła? Myślę że większość nie dałaby rady ze spokojem tego przyjąć, tych wyzwisk i oczerniania od tylu miesięcy od osoby, której dziecko zmasakrowało ich dziecko. Gdzieniegdzie na początku były komentarze dość opisowe co on robił i w jakim stanie była dziewczynka, to jest koszmar, a Wy ich nazywacie patusami bo co przeklnęli albo poszarpali babę która się na nich rzuciła i prowokowała, serio? To jest rodzina w niewyobrażalnej tragedii, dajcie im spokój.
Awatar użytkownika
katarzynarmong
Tritonotti

Post autor: katarzynarmong »

Pani Katarzynie niestety nadal nie odcięli internetu. Pojawił się post jej byłego męża, który dołącza dokumenty z unieważnienia małżeństwa. A poniżej komentarze z kilku kont... Szczerze mówiąc już nie wiem czy kilka z nich to nie podszywanie się pod Katarzynę czy ona jednak serio z kilkunastu kont udostępnia swoje wywody..

Obrazek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
but I was absolutely broken inside
kreska133
BagietkaZszarlott

Post autor: kreska133 »

Grubo.
Awatar użytkownika
FaconSexe88
Modna

Post autor: FaconSexe88 »

Widać zdrowe podejście do sprawy . Kocha syna ale wie , że musi ponieść konsekwencje. Nie udaje ,że nic się nie wydarzyło nie obraża ofiary i jej rodziny.
siaka bum bum
kreska133
BagietkaZszarlott

Post autor: kreska133 »

Czym ta kobieta się więcej odzywa tym bardziej mnie przekonuje, że też maczała w tym palce.
Katariiina
RoyalBaby

Ta cała rodzina jest trochę śliska, piorą brudy między sobą, dziś udostępniają jakieś nagrania, prywatne maile, a są jakieś głosy że on o wszystkim wiedział i wymieniał się z K informacjami, mega drama rodzinna, ponad 600 komentarzy odnośnie tej afery, jakby wszyscy zapomnieli że to nie chodzi o ich dramy w rodzinie, tylko o brutalną zbrodnię, straszny cyrk, pomyślcie sobie co będzie się działo po 2 września 🤡
Amelia302
Tritonotti

Post autor: Amelia302 »

Jestem przerażona zachowaniem tej kobiety , jeszcze nie spotkałam się z taką osobą . Mam wrażenie że Maja zabijana jest kolejny raz . Czy nic nie da się z nią zrobić ? Czy ona odpowie za swoje zachowanie ?
dejwor
Srebrna Kropeczka

Post autor: dejwor »

Na jakim etapie sprawa stanela? Ten chlopak jest juz w polsce? Jaki cel am robienie takich dymow przez jego mame, ona nie wie ze nie pomaga mu za bardzo?
marley71
ToTylkoHermes

Post autor: marley71 »

Literalnie kilka postów wyżej masz najnowsze wiadomości.
Katariiina
RoyalBaby

Znowu wrzuciła nagrania, gdzie najprawdopodobniej jest jej syn bo mówi o sobie w 3 osobie i jest z jakąś dziewczyną, nagrania są pocięte i w różnych fragmentach, mnie zastanawia ile musi się wydarzyć i ile można zamieszczać takie treści bez żadnych ograniczeń i konsekwencji, kilka miesięcy setek obraźliwych komentarzy, teraz nagranie na którym są jakieś dzieciaki i ona sugeruje że pomiędzy nastolatkami dochodziło do rzeczy dwuznacznych i pisze o tym bez hamulców i z nazwiskami, pisząc że mieli po 13 lat, czy to nie podchodzi pod paragrafy, dlaczego ona jest totalnie bezkarna 🤔
Kitku90690
Gacie z oceanu

Post autor: Kitku90690 »

Pieknie jej sie dach odrywa....
Orzeszek44
BlondDoczep

Post autor: Orzeszek44 »

Katariiina pisze: śr sie 13, 2025 6:11 pm Znowu wrzuciła nagrania, gdzie najprawdopodobniej jest jej syn bo mówi o sobie w 3 osobie i jest z jakąś dziewczyną, nagrania są pocięte i w różnych fragmentach, mnie zastanawia ile musi się wydarzyć i ile można zamieszczać takie treści bez żadnych ograniczeń i konsekwencji, kilka miesięcy setek obraźliwych komentarzy, teraz nagranie na którym są jakieś dzieciaki i ona sugeruje że pomiędzy nastolatkami dochodziło do rzeczy dwuznacznych i pisze o tym bez hamulców i z nazwiskami, pisząc że mieli po 13 lat, czy to nie podchodzi pod paragrafy, dlaczego ona jest totalnie bezkarna 🤔
Gdzie je wrzuciła? Zgubiłam jej konto...