Start
Mój profil

Zabójstwo sportowca Rafała K. w Olsztynie

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
Rok8919
Ciastko
Instagram: KlauZet

Zabójstwo sportowca Rafała K. w Olsztynie

Post autor: Rok8919 »

Czy ktoś coś wie na temat stosowania przemocy wobec tej dziewczyny ?dużo komentarzy się takich pojawia.
Ladyshaka
Ciastko

Post autor: Ladyshaka »

Jestem z Olsztyna i kojarzę chłopaka, i o ile sprawiał wrażenie że ma „krótki lont” i jest trochę narwany, tak nigdy nie słyszałam jego nazwiska w kontekście jakiejś przemocy wobec kobiet. Szkoda mi bardzo jego rodziny, raczej nie wierzę że znęcał się nad tą dziewczyną, a nawet jeśli to przecież są inne wyjścia - rozstanie, założenie niebieskiej karty itd. Straszna sytuacja i tragedia dla tych co zostali. Zupełnie niepotrzebna tragedia
Kasia65
RóżowePolo

Post autor: Kasia65 »

Rok8919 pisze: wt sie 12, 2025 6:29 pm Czy ktoś coś wie na temat stosowania przemocy wobec tej dziewczyny ?dużo komentarzy się takich pojawia.

A gdzie pojawiły się takie komentarze dot przemocy ?
Ladyshaka
Ciastko

Post autor: Ladyshaka »

Takie komentarze przewijają się na Facebooku po artykułami o tym na kurierze olsztyńskim
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

Tutaj dużo ciekawych komentarzy https://www.olsztyn.com.pl/artykul,olsz ... 44497.html
Wyłania się nieciekawy obraz ich obojga
simonoka
Channelka
Instagram: Malinowamamba12

Post autor: simonoka »

Było nagranie w tamtym roku lub poprzednim, jak z tego mieszkania były krzyki, nie pamiętam już dokładnie ale to było wołanie o pomoc przez kobietę.
Kasia65
RóżowePolo

Post autor: Kasia65 »

simonoka pisze: czw sie 14, 2025 12:16 pm Było nagranie w tamtym roku lub poprzednim, jak z tego mieszkania były krzyki, nie pamiętam już dokładnie ale to było wołanie o pomoc przez kobietę.

Na necie to było ?
Awatar użytkownika
lubov333
BlondDoczep

Post autor: lubov333 »

Pytanko do osób z tamtych okolic - warminsko-mazurskie faktycznie wyróżnia się jakoś tym, że jest tam wyjątkowo dużo patologii i wręcz mafii w porównaniu do innych regionów Polski? Tak słyszałam gdzieś, sama miałam niedawno (przymusowo🙄) do czynienia z jednym patusem z tamtych stron i tryb zycia i historię miał nieciekawą; była też jakoś w zeszłym roku dość głośna sprawa zabicia, chyba na zlecenie , chłopaka w Olsztynie czy w Mrągowie.
auforie
RiczAsFak

Post autor: auforie »

lubov333 pisze: czw sie 21, 2025 7:06 pm Pytanko do osób z tamtych okolic - warminsko-mazurskie faktycznie wyróżnia się jakoś tym, że jest tam wyjątkowo dużo patologii i wręcz mafii w porównaniu do innych regionów Polski? Tak słyszałam gdzieś, sama miałam niedawno (przymusowo🙄) do czynienia z jednym patusem z tamtych stron i tryb zycia i historię miał nieciekawą; była też jakoś w zeszłym roku dość głośna sprawa zabicia, chyba na zlecenie , chłopaka w Olsztynie czy w Mrągowie.
Pierwsze słyszę. Dla mnie Wielkopolska króluje. Chyba każdy kojarzy z tv rzecznika KWP Poznań. Żadnego innego rzecznika nie znam tylko Andrzeja.
Awatar użytkownika
dzudidzetson
LouiBag

Post autor: dzudidzetson »

lubov333 pisze: czw sie 21, 2025 7:06 pm Pytanko do osób z tamtych okolic - warminsko-mazurskie faktycznie wyróżnia się jakoś tym, że jest tam wyjątkowo dużo patologii i wręcz mafii w porównaniu do innych regionów Polski? Tak słyszałam gdzieś, sama miałam niedawno (przymusowo🙄) do czynienia z jednym patusem z tamtych stron i tryb zycia i historię miał nieciekawą; była też jakoś w zeszłym roku dość głośna sprawa zabicia, chyba na zlecenie , chłopaka w Olsztynie czy w Mrągowie.
Mieszkam w Mrągowie, mieszkałam 6 lat w Olsztynie, nie ma tu żadnej mafii ani wyjątkowej patologii.Jak wszędzie, większość to normalni ludzie, no i jak wszędzie zdarzają się tez patusy, normalna część społeczeństwa. Faktycznie, było w Mrągowie pobicie ze skutkiem śmiertelnym chłopaka, natomiast to nie było tak, że mafia zleciła morderstwo i zginął niewinny ministrant, tylko z dość nieciekawego towarzystwa chłopak, nie będę rozsiewać plot o co tam niby poszło, bo nie ma sensu. W każdym razie typowy przykład sytuacji, że trafił swój na swego.
Awatar użytkownika
lubov333
BlondDoczep

Post autor: lubov333 »

dzudidzetson pisze: pt sie 22, 2025 8:15 am Mieszkam w Mrągowie, mieszkałam 6 lat w Olsztynie, nie ma tu żadnej mafii ani wyjątkowej patologii.Jak wszędzie, większość to normalni ludzie, no i jak wszędzie zdarzają się tez patusy, normalna część społeczeństwa. Faktycznie, było w Mrągowie pobicie ze skutkiem śmiertelnym chłopaka, natomiast to nie było tak, że mafia zleciła morderstwo i zginął niewinny ministrant, tylko z dość nieciekawego towarzystwa chłopak, nie będę rozsiewać plot o co tam niby poszło, bo nie ma sensu. W każdym razie typowy przykład sytuacji, że trafił swój na swego.

To to akurat wiem, że wcale święty nie był, też coś tam słyszałam, choć wolałabym chyba nie.
Po prostu słyszałam z różnych źródeł, że warmińsko-mazurskie to jakaś wyjątkowa patologią z gangusami i mafią, głównie narkotykową; nie oznacza to, że mieszkańcy to odczuwają na co dzień czy żyją w strachu, tylko ogólnie czy coś wiadomo itd. Ale tak jak mówię - nie wiem, zdania o tamtym regionie nie mam.
Pudelkopozapalkach
Ciastko

Post autor: Pudelkopozapalkach »

lubov333 pisze: pt sie 22, 2025 9:12 am To to akurat wiem, że wcale święty nie był, też coś tam słyszałam, choć wolałabym chyba nie.
Po prostu słyszałam z różnych źródeł, że warmińsko-mazurskie to jakaś wyjątkowa patologią z gangusami i mafią, głównie narkotykową; nie oznacza to, że mieszkańcy to odczuwają na co dzień czy żyją w strachu, tylko ogólnie czy coś wiadomo itd. Ale tak jak mówię - nie wiem, zdania o tamtym regionie nie mam.
Co za bzdury xD
Co do tematu wątku - dziewczyna wyszła za kaucją i hula na wolności.
Awatar użytkownika
elobates
SushiRoll

Post autor: elobates »

lubov333 pisze: pt sie 22, 2025 9:12 am To to akurat wiem, że wcale święty nie był, też coś tam słyszałam, choć wolałabym chyba nie.
Mieszkam w Giżycku i jedyne o czym słyszałam i wiem to to, że w styczniu tego roku aresztowali bodajże trzech żołnierzy służących w jednostkach w Giżycku i w Orzyszu, kilka innych osób w tym właściciela siłowni na którą chodzę. Oskarżeni zostali o działanie w zorganizowanej grupie przestępczej, wymuszanie haraczy i handel narkotykami, Ale jakoś na mieście nigdy się o tym nie mówiło przed tą całą akcją, więc działali w ciszy.