Start
Mój profil

Gomez.pl

Moderator: verysweetcherry
siemaluje
Tritonotti

Gomez.pl

Post autor: siemaluje »

Dziewczyny, zwracałyście coś kiedyś z Gomeza? Zamówiłam dwie bluzy w dwóch innych kolorach, jestem na 200% przekonana, że któraś ze mną zostanie. Paczka czeka do odebrania w Paczkomacie, ale... Coś mnie tknęło i zaczęłam czytać opinie na trustmate, i okazało się, że 98% opinii w kwestii zwrotów jest negatywnych
:( W całym Bożym internecie tylko tam jest bluza dostępna, a ja nie chcę zostać z paroma stówami w plecy, bo Obsługa stwierdzi, że przymierzona bluza jest brudna, znoszona, czy coś innego. Teraz się waham, czy lepiej nie będzie jak w ogóle nie odbiorę zamówienia :'(
Awatar użytkownika
xclauu
Channelka

Post autor: xclauu »

Ja zamawiałam kilka rzeczy z Gomez, zawsze przychodzą nowe w folii, dobrze zapakowane. Oni mają zaznaczone w regulaminie, że zwracany towar nie może być noszony i musi być w oryginalnym opakowaniu. Jeśli faktycznie chcesz jedną bluzę zostawić to odebrałabym paczkę na Twoim miejscu, jeśli nie odbierzesz to mogą potrącić koszt przesyłki w obie strony, bo to nie jest formalny zwrot, tylko odstąpienie przez brak odbioru. A przy zwrocie po prostu przypilnuj aby rzecz była w oryginalnym opakowaniu i z metkami ;P