Start
Mój profil

Totalny spadek ochoty na keks

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
UNNNA
RóżowePolo

Totalny spadek ochoty na keks

Post autor: UNNNA »

Dziewczyny, pomocy! Jak wiadomo, s*ks w związku jest bardzo ważny. I tu właśnie jest duży problem Mam niskie libido, nie mam orgazmu.Zaczęłam od jakiegoś czasu brać tabletki anty i moja ochota spadła do zera. No po prostu mogłabym nie uprawiać seksu, s*ks nie ma dla mnie znaczenia.
Czy znacie jakies sprawdzone przez was sposoby jak je zwiekszyc? Jakies konkretne tabletki itd? Proszę o pomoc.
klasowyklaun
Koczkodan

Post autor: klasowyklaun »

zmienić tabletki anty. Serio
Lillak
MoetGlass

Post autor: Lillak »

Potwierdzam - u mnie tak było przy stosowaniu tabletek antykoncepcyjnych, dwóch różnych, więc sama odpuściłam po prostu tę metodę. Pewnie są takie, przy których nie byłoby spadku libido, ale przy dwóch próbach u różnych ginekologów, dałam sobie spokój. U mnie stanęło na prezerwatywach, ale są inne opcje.
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

Ja się śmieje, że tabsy to 100% antykoncepcji bo przy niej nie m libido🤭 ja dlatego odpuściłam, przy każdych miałam zero ochoty na s*ks
Takede
Channelka

Post autor: Takede »

ja musiałam odstawić, nic innego nie działało, nie biorę już 3 miesiace i nie wiem co sie dzieje ale ochota na s*ks nie powraca i mnie to normalnie dołuje. zastanawiałam się nad libido therapy ale nie wiem czy to dziala czy nie, pewnie spróbuje. sa to ponoć tabletki na porost libido
UNNNA
RóżowePolo

Dopoki bedziesz brala tabletki to nie masz co liczyc na wysokie libido ;) No niestety ale na niektóre kobiety tak działa antykoncepcja. Co do libido therapy to brałam przez jakiś czsa. nie do tabletek anty ale po prostu mialam lekki problem z libido i postanowiłam się wspomóc. Na mnie podziałaly, brałam je jakieś 3 miesiace.
Takede
Channelka

Post autor: Takede »

moze zmien tabletki lub wyprobuj innych.. sprobuj wprowadzic jakies urozmaicenia? ogólnie warto probowac, ze swojej strony polecam wibrator, hiszpańską muchę se** elixir oraz libi gel.
UNNNA
RóżowePolo

Moim zdaniem źle się w sumie za to zabierasz. Jeśli będziesz podchodzić do seksu ,że musisz osiągnąć orgazm to nie wiem czy kiedykolwiek będziesz miała do tego chęć. Musisz zmienić podejście. . Wyluzuj się skup na sobie i swoich odczuciach podczas a zaczniesz czerpać z tego przyjemnośc. Orgazm osiąga się podcza pieszczenia łechtaczki a nie penetracji, naprawdę niewiele kobiet ma orgazm przy seksie tradycyjnym. Tabletek libido therapy też mozesz spróbowwac ale jeśli wina w tm co jest teraz jest w źle dobranych tabletkach anty to nie wiem czy pomoże.
Fruszalla
Ciastko

Post autor: Fruszalla »

Też biorę i mam to samo. Przez pewien czas próbowałam Asequrelli,ale akurat na mnie niezbyt działała. Tych nie polecam :( Bolała mnie poza tym po niej głowa. Niektóre dziewczyny uważają jednak, że pomaga, więc może warto spróbować, co do tych libido therapy to są na receptę?
UNNNA
RóżowePolo

Nie, można kupic w sieci bez recepty.