Walka o bejbika
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherryWalka o bejbika
Może któraś z was tez uparcie walczy o magiczne 2 kreski . Temat niby tabu a naprawdę dotyka coraz więcej osób
My teraz jesteśmy na tym etapie..
Ja mam IO i niedoczynność ale ostatnio jestem na diecie, wyniki cukru są dużo lepsze (jeszcze chwila i nie będę mieć IO), ćwiczę 2-3 razy w tygodniu, chłopak tez na zdrowej diecie, razem spacerujemy. Oboje nie pijemy, nie palimy i nic nie wychodzi -.- już nie mam pomysłu jaki może być problem…
Wg gin wszystko OK na USG ale nie mam owulacji..
Każdy okres to dzień pełen smutku dla mnie
Ja mam IO i niedoczynność ale ostatnio jestem na diecie, wyniki cukru są dużo lepsze (jeszcze chwila i nie będę mieć IO), ćwiczę 2-3 razy w tygodniu, chłopak tez na zdrowej diecie, razem spacerujemy. Oboje nie pijemy, nie palimy i nic nie wychodzi -.- już nie mam pomysłu jaki może być problem…
Każdy okres to dzień pełen smutku dla mnie
- sleep token
- Koczkodan
Kornelia pisze: ↑czw lip 10, 2025 8:19 pm My teraz jesteśmy na tym etapie..
Każdy okres to dzień pełen smutku dla mnie![]()
Zrobiłam quote na wszystkie trzy z Was, żebyście miały powiadomienie:)
Naprawdę polecam po pewnym czasie starania się - zmienić ginekologa - wiem, że brzmi to dziwnie, ale mam kilka bliskich par, które dopiero po zmianie podejścia i świeższym spojrzeniu na sprawę przez inne lekarskie oko, były w stanie uzyskać te wymarzone dwie kreski i utrzymać ciążę.
Trzymam kciuki za każdą z Was i Waszych partnerów!