Start
Mój profil

Zajęcie w nudnej pracy

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
fiusiusiusiu
Bransoletka50k

Zajęcie w nudnej pracy

Post autor: fiusiusiusiu »

Hej. Może zabrzmi to komicznie ale mam nudną pracę która polega na tym że siedzę przez kilka godzin i nic nie robie. Jest to sklep gdzie mam może 4 osoby dziennie i reszte dnia spędzam przy laptopie. Grałam już w simsy, minecrafta i powiem szczerze nie mam pomysłów co robić i jak spożytkować ten czas. Polećcie może co mam porobić bo wiecznie nie mam co sprzątać w koło tego samego.
Awatar użytkownika
katarzynarmong
Tritonotti

Post autor: katarzynarmong »

Ja wykorzystywałam ten czas na robienie jakiś kursów/czytanie, ogólnie tak, żeby jeszcze coś in plus wynieść z takiego czasu. Miałam też dużo "wolnego czasu" w pracy, gdy pracowałam i studiowałam, więc wtedy robiłam wszystkie projekty na studia właśnie w pracy
but I was absolutely broken inside
rockshoot
RoseGold

Post autor: rockshoot »

Kup sobie czytnik ebooków, polecam. No i jak wyżej - kursy, szkolenia, ćwicz język
Kala35
Mokra Włoszka

Post autor: Kala35 »

Dokładnie jak dziewczyny piszą, rób coś co trochę Cię rozwija, wspiera mózg.
natalia99xv
Channelka

Post autor: natalia99xv »

znajdź nieoczywiste hobby ja np zainteresowałam się genealogia i na początku właśnie w pracy przy pomocy stron z archiwami tworzyłam drzewo. Pomyśl sobie co cię zawsze ciekawiło, może historia ale skupiająca się wokół konkretnego tematu, zjawiska lub miejsca? podpytaj ai np powiedz mu co lubisz może wskaże ci jakieś ciekawe strony internetowe
Awatar użytkownika
Brida
GreckieWakacje

Post autor: Brida »

Wypełniaj ankiety online to dodatkowa kasa wpadnie 😉
fiusiusiusiu
Bransoletka50k

Post autor: fiusiusiusiu »

Brida pisze: ndz sie 17, 2025 8:36 pm Wypełniaj ankiety online to dodatkowa kasa wpadnie 😉
Jak zacząć to robić i serio jest kasa za to? Slyszałam o tym ale nigdy jakoś w to szczególnie nie wierzyłam.
Awatar użytkownika
Brida
GreckieWakacje

Post autor: Brida »

fiusiusiusiu pisze: pn sie 18, 2025 9:55 am Jak zacząć to robić i serio jest kasa za to? Slyszałam o tym ale nigdy jakoś w to szczególnie nie wierzyłam.
Ja nie mam czasu, żeby wypełniać ich tyle, żeby zarabiać, ale jakieś punkty mi się zbierają ;) Wygoogluj sobie, pozakładaj konta i wypełniaj co się wpasuje w Twój profil :)
ZilberSchlag
Srebrna Kropeczka

Post autor: ZilberSchlag »

Ja się nauczyłam prostego modelowania 3D, a teraz moje modele są wystawione w necie i dostaję giftcardy jak ludzie je pobierają. Kupiłam za to drukarkę 3D i różne akcesoria do druku. Fajna i satysfakcjonująca zabawa, polecam!