Start
Mój profil

Zaginięcie Mai Kowalskiej

Moderator: verysweetcherry
Willmaster
RóżowePolo

Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej

Post autor: Willmaster »

Kolejny fragment materiału udostępniony przez KKE. Kaśka atakuje wiadrem, prawdopodobnie radnego.
https://www.facebook.com/reel/1318995032994313
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

Willmaster pisze: wt lip 29, 2025 7:06 pm Kolejny fragment materiału udostępniony przez KKE. Kaśka atakuje wiadrem, prawdopodobnie radnego.
https://www.facebook.com/reel/1318995032994313
jesoo niech ktoś ogarnie tę babę, ona jest serio zaburzona
Trudne_Sprawy
LemonkowaCola

Post autor: Trudne_Sprawy »

Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Trudne_Sprawy pisze: śr lip 30, 2025 11:19 am https://www.facebook.com/share/v/16qw3Qti9K/

Zobaczcie to 🤦‍♀️🙈
No tak Majeczka ćpała to Majeczkę można było zakatować . Ale czego my też oczekujemy od matki mor*ercy
zwinka1993
Ciastko

Post autor: zwinka1993 »

Trudne_Sprawy pisze: śr lip 30, 2025 11:19 am https://www.facebook.com/share/v/16qw3Qti9K/

Zobaczcie to 🤦‍♀️🙈
nie bronie tej kobiety absolutnie ale po co ci ludzie tam chodza??? prowokowac ją czy co??? bez sensu..
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

zwinka1993 pisze: śr lip 30, 2025 11:44 am nie bronie tej kobiety absolutnie ale po co ci ludzie tam chodza??? prowokowac ją czy co??? bez sensu..
Bo można się tam "bezkarnie" powyżywać.
Awatar użytkownika
laura_bunko
Tritonotti

Post autor: laura_bunko »

zwinka1993 pisze: śr lip 30, 2025 11:44 am nie bronie tej kobiety absolutnie ale po co ci ludzie tam chodza??? prowokowac ją czy co??? bez sensu..
Myślę, że chcą mieć właśnie dowody na jej zachowanie, żeby móc je przedstawić w sądzie
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

laura_bunko pisze: śr lip 30, 2025 12:12 pm Myślę, że chcą mieć właśnie dowody na jej zachowanie, żeby móc je przedstawić w sądzie
No nie sądzę, oni się wszyscy tam zachowują jak wariaci
KasiaBasia56
Modna

Post autor: KasiaBasia56 »

laura_bunko pisze: śr lip 30, 2025 12:12 pm Myślę, że chcą mieć właśnie dowody na jej zachowanie, żeby móc je przedstawić w sądzie
A na tym filmiku nie stoi ciocia Mai?
Awatar użytkownika
gunernialne
Szpilson

Post autor: gunernialne »

A jakie znaczenie dla sądu ma zachowanie matki sprawcy, który osiągnął zdolność wiekową odpowiedzialności karnej? Chyba, że mowa tu o prowokowaniu kobiety celem pociągnięcia jej do odpowiedzialności za odrębny czyn.
Nie planuje bronić jej zachowania, ale zabójstwo czy inne podobne przestępstwo to zawsze tragedia dwóch stron. Tak. Strony sprawcy również. Kobieta zachowuje się absurdalnie i niestosownie, ale która z was jest pewna, że nie zachowywałaby się podobnie w takiej sytuacji?
Katariiina
RoyalBaby

Post autor: Katariiina »

Rodzina co niedzielę chodzi zapalić znicze w miejscu znalezienia ciała i pod miejscem zbrodni, pani K sama do nich wybiegła i rozwaliła znicz, a później widać jak sytuacja eskalowała. Nie wiktymizujcie ofiar, dlaczego mają siedzieć cicho, dlaczego nie mogą chodzić po publicznym chodniku i zapalić znicza dla zamordowanego dziecka? Mają się bać że zostaną posądzeni o prowokację albo że ktoś ich napadnie? Mają pozwalać na to oczernianie i obrzydliwe wyzwiska nie poparte niczym, ta pani pomimo zakazu wypowiadania bawi się świetnie i nie widać żeby chciała przestać. Nikt nie widzi że tam jest problem mentalny i psychiczny, widzieliście ten pozew do ministerstwa sprawiedliwości sklecony przez tą panią, że ktoś ją doprowadził do „nietykalności cielesnej” albo że pozywa „babcię denatki od strony matki” bez nazwisk adresów, że jej syn jest „wariantem z amnestią”? I ktoś to bierze na poważnie i jej broni, ktoś kto tak się zachowuje i używa takich określeń powinien być wysłany na leczenie albo monitorowany przez służby za te wszystkie wypowiedzi i zachowania. Dlaczego nikt z jej rodziny się nie wypowiada i nie broni tego chłopaka, jakoś od reszty jest cisza i nikt nie atakuje rodziny Mai, wiedzą że nie wypada i widzą co się dzieje. Żeby człowiek spokojnie nie mógł się przejść chodnikiem, na nagraniu widać też postronne osoby i świadków zdarzenia, więc miejmy nadzieję że agresor zostanie ukarany i pouczony o prawach i obowiązkach.
Trudne_Sprawy
LemonkowaCola

Post autor: Trudne_Sprawy »

Katariiina pisze: śr lip 30, 2025 3:16 pm Rodzina co niedzielę chodzi zapalić znicze w miejscu znalezienia ciała i pod miejscem zbrodni, pani K sama do nich wybiegła i rozwaliła znicz, a później widać jak sytuacja eskalowała. Nie wiktymizujcie ofiar, dlaczego mają siedzieć cicho, dlaczego nie mogą chodzić po publicznym chodniku i zapalić znicza dla zamordowanego dziecka? Mają się bać że zostaną posądzeni o prowokację albo że ktoś ich napadnie? Mają pozwalać na to oczernianie i obrzydliwe wyzwiska nie poparte niczym, ta pani pomimo zakazu wypowiadania bawi się świetnie i nie widać żeby chciała przestać. Nikt nie widzi że tam jest problem mentalny i psychiczny, widzieliście ten pozew do ministerstwa sprawiedliwości sklecony przez tą panią, że ktoś ją doprowadził do „nietykalności cielesnej” albo że pozywa „babcię denatki od strony matki” bez nazwisk adresów, że jej syn jest „wariantem z amnestią”? I ktoś to bierze na poważnie i jej broni, ktoś kto tak się zachowuje i używa takich określeń powinien być wysłany na leczenie albo monitorowany przez służby za te wszystkie wypowiedzi i zachowania. Dlaczego nikt z jej rodziny się nie wypowiada i nie broni tego chłopaka, jakoś od reszty jest cisza i nikt nie atakuje rodziny Mai, wiedzą że nie wypada i widzą co się dzieje. Żeby człowiek spokojnie nie mógł się przejść chodnikiem, na nagraniu widać też postronne osoby i świadków zdarzenia, więc miejmy nadzieję że agresor zostanie ukarany i pouczony o prawach i obowiązkach.
Dokładnie! Po takim czasie postanowili się odezwać, ona od tylu miesięcy robi z zamordowanej najgorszy sort to teraz komentarze "po co ja prowokują, po co tam chodzą" a no po to, żeby wiedziała że nie jest bezkarna. To co ona zrobila z tej dziewczyny to wola o pomstę.
Katariiina
RoyalBaby

Trudne_Sprawy pisze: śr lip 30, 2025 5:19 pm Dokładnie! Po takim czasie postanowili się odezwać, ona od tylu miesięcy robi z zamordowanej najgorszy sort to teraz komentarze "po co ja prowokują, po co tam chodzą" a no po to, żeby wiedziała że nie jest bezkarna. To co ona zrobila z tej dziewczyny to wola o pomstę.
Ja też sądzę, że oni nie poszli tam specjalnie, tylko szli jak zawsze, nie tylko oni stawiali tam znicze, ludzie z innych miast przyjeżdżali żeby znicze położyć. Tam gdzie znaleziono ciało jest krzyż i miejsce pamięci i droga prowadzi koło firmy pani K, chcąc nie chcąc musieli tamtędy przejść, a owa pani akurat jest w PL i od kilku dni te znicze wywala, jeszcze biega z wiadrem pełnym igliwia i wysypuje dookoła posesji żeby stworzyć pozorne zagrożenie pożarowe aby nikt zniczy nie stawiał. Pomyślcie sobie po takich kalumniach na młodą dziewczynę od tylu miesięcy, jeszcze odebrano jej życie tak strasznie i spotykacie tą kobietę i ona jeszcze wyzwiskami rzuca, rękoczyny, podziwiam ich naprawdę za opanowanie emocji, tylko oni wiedzą ile ich to kosztuje i co przeżywa cała rodzina.
Awatar użytkownika
MichalScott
SushiRoll

Post autor: MichalScott »

Update: Katarzyna dostała sądowy zakaz wypowiadania sie na temat Mai na rok
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

MichalScott pisze: śr lip 30, 2025 7:55 pm Update: Katarzyna dostała sądowy zakaz wypowiadania sie na temat Mai na rok
o madko aż na rok? nie wiem czy do piątku wytrzyma
maildonewsletterow
MiamiBicz

Post autor: maildonewsletterow »

berry blast pisze: śr lip 30, 2025 10:52 pm o madko aż na rok? nie wiem czy do piątku wytrzyma
No i niech nie wytrzymuje i ponosi pozniej konsekwencje, mam nadzieje, ze dobitne! 🥰
Katariiina
RoyalBaby

maildonewsletterow pisze: śr lip 30, 2025 11:22 pm No i niech nie wytrzymuje i ponosi pozniej konsekwencje, mam nadzieje, ze dobitne! 🥰
Zakaz obowiązuje od zeszłej niedzieli, więc go złamała już wielokrotnie.
Awatar użytkownika
katarzynarmong
Tritonotti

Post autor: katarzynarmong »

Nie wytrzymuje 🤣
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
but I was absolutely broken inside
KasiaBasia56
Modna

Post autor: KasiaBasia56 »

katarzynarmong pisze: śr lip 30, 2025 11:49 pm Nie wytrzymuje 🤣
Jak boga kocham nie powstrzymałabym się jakbym zobaczyła to coś na żywo...
Awatar użytkownika
sosczosnkowy
Currently:Greece

Post autor: sosczosnkowy »

Nie dziwie się, że mamusia wychowała mordercę, skoro sama ma nierówno pod kopułą
myślicie, że wam powiem?
dejwor
Srebrna Kropeczka

Post autor: dejwor »

W ogole co ma na celu robienie takiej burdy w internecie przez mame opracwy? Jezeli sąd ma dowody na to co on zrobil to co to zmieni ze ona taka zadyme robi wszedzie?
Rzeka.chaosu
Currently:Vienna

Post autor: Rzeka.chaosu »

dejwor pisze: sob sie 02, 2025 2:16 am W ogole co ma na celu robienie takiej burdy w internecie przez mame opracwy? Jezeli sąd ma dowody na to co on zrobil to co to zmieni ze ona taka zadyme robi wszedzie?
Dla mnie to popisowy przykład złego wychowania dziecka na n...a. Dużo to daje. Jej cyrki są na pewno ciekawe dla psychologów. Rzadko kiedy takie sprawy domowe, wychowawcze widzą światło dzienne..
Awatar użytkownika
MichalScott
SushiRoll

Rzeka.chaosu pisze: sob sie 02, 2025 9:23 am Dla mnie to popisowy przykład złego wychowania dziecka na n...a. Dużo to daje. Jej cyrki są na pewno ciekawe dla psychologów. Rzadko kiedy takie sprawy domowe, wychowawcze widzą światło dzienne..
Nie są ciekawe dla psychologów, zapewniam. Jej przypadek jest bardziej płytki niż mógłby się wydawać, wrecz momentami przewidywalnie nudny. Duzo ciekawsza i bardziej zlozona od Kaski jest praca z dziećmi z niepelnosprawnoscia lub osobami w traumie widząc, jak dają sobie z każdym miesiącem lepiej rade
Rzeka.chaosu
Currently:Vienna

Post autor: Rzeka.chaosu »

MichalScott pisze: sob sie 02, 2025 11:37 am Nie są ciekawe dla psychologów, zapewniam. Jej przypadek jest bardziej płytki niż mógłby się wydawać, wrecz momentami przewidywalnie nudny. Duzo ciekawsza i bardziej zlozona od Kaski jest praca z dziećmi z niepelnosprawnoscia lub osobami w traumie widząc, jak dają sobie z każdym miesiącem lepiej rade
Myślę, że ludzie mogą mieć różne preferencje i zainteresowania.
Awatar użytkownika
MichalScott
SushiRoll

Rzeka.chaosu pisze: sob sie 02, 2025 12:52 pm Myślę, że ludzie mogą mieć różne preferencje i zainteresowania.
Owszem, zgodzę się, ale uwazam, że osoby będące profesjonalistami raczej nie interesują się przypadkiem takiej osoby jak Katarzyna. Tak jak wspomniałam wczesniej, dla kogoś wprawionego w pracy z takimi osobistościami Katarzyna jest do bólu nudna, przewidywalna i w żaden sposób nie charakterystyczna w swoim postępowaniu. Szybciej jej oddziaływanie na Bartka moze być ciekawsze.