Zaginięcie Mai Kowalskiej
Moderator: verysweetcherry-
Willmaster
- RóżowePolo
Re: Zaginięcie Mai Kowalskiej
Kolejny fragment materiału udostępniony przez KKE. Kaśka atakuje wiadrem, prawdopodobnie radnego.
https://www.facebook.com/reel/1318995032994313
- berry blast
- Kciuk
jesoo niech ktoś ogarnie tę babę, ona jest serio zaburzonaWillmaster pisze: ↑wt lip 29, 2025 7:06 pm Kolejny fragment materiału udostępniony przez KKE. Kaśka atakuje wiadrem, prawdopodobnie radnego.
-
Trudne_Sprawy
- LemonkowaCola
- berry blast
- Kciuk
No tak Majeczka ćpała to Majeczkę można było zakatować . Ale czego my też oczekujemy od matki mor*ercyTrudne_Sprawy pisze: ↑śr lip 30, 2025 11:19 am https://www.facebook.com/share/v/16qw3Qti9K/
Zobaczcie to![]()
-
zwinka1993
- Ciastko
nie bronie tej kobiety absolutnie ale po co ci ludzie tam chodza??? prowokowac ją czy co??? bez sensu..Trudne_Sprawy pisze: ↑śr lip 30, 2025 11:19 am https://www.facebook.com/share/v/16qw3Qti9K/
Zobaczcie to![]()
- berry blast
- Kciuk
Bo można się tam "bezkarnie" powyżywać.zwinka1993 pisze: ↑śr lip 30, 2025 11:44 am nie bronie tej kobiety absolutnie ale po co ci ludzie tam chodza??? prowokowac ją czy co??? bez sensu..
- laura_bunko
- Tritonotti
Myślę, że chcą mieć właśnie dowody na jej zachowanie, żeby móc je przedstawić w sądziezwinka1993 pisze: ↑śr lip 30, 2025 11:44 am nie bronie tej kobiety absolutnie ale po co ci ludzie tam chodza??? prowokowac ją czy co??? bez sensu..
- berry blast
- Kciuk
No nie sądzę, oni się wszyscy tam zachowują jak wariacilaura_bunko pisze: ↑śr lip 30, 2025 12:12 pm Myślę, że chcą mieć właśnie dowody na jej zachowanie, żeby móc je przedstawić w sądzie
-
KasiaBasia56
- Modna
A na tym filmiku nie stoi ciocia Mai?laura_bunko pisze: ↑śr lip 30, 2025 12:12 pm Myślę, że chcą mieć właśnie dowody na jej zachowanie, żeby móc je przedstawić w sądzie
- gunernialne
- Szpilson
A jakie znaczenie dla sądu ma zachowanie matki sprawcy, który osiągnął zdolność wiekową odpowiedzialności karnej? Chyba, że mowa tu o prowokowaniu kobiety celem pociągnięcia jej do odpowiedzialności za odrębny czyn.laura_bunko pisze: ↑śr lip 30, 2025 12:12 pm Myślę, że chcą mieć właśnie dowody na jej zachowanie, żeby móc je przedstawić w sądzie
Nie planuje bronić jej zachowania, ale zabójstwo czy inne podobne przestępstwo to zawsze tragedia dwóch stron. Tak. Strony sprawcy również. Kobieta zachowuje się absurdalnie i niestosownie, ale która z was jest pewna, że nie zachowywałaby się podobnie w takiej sytuacji?
-
Katariiina
- RoyalBaby
Rodzina co niedzielę chodzi zapalić znicze w miejscu znalezienia ciała i pod miejscem zbrodni, pani K sama do nich wybiegła i rozwaliła znicz, a później widać jak sytuacja eskalowała. Nie wiktymizujcie ofiar, dlaczego mają siedzieć cicho, dlaczego nie mogą chodzić po publicznym chodniku i zapalić znicza dla zamordowanego dziecka? Mają się bać że zostaną posądzeni o prowokację albo że ktoś ich napadnie? Mają pozwalać na to oczernianie i obrzydliwe wyzwiska nie poparte niczym, ta pani pomimo zakazu wypowiadania bawi się świetnie i nie widać żeby chciała przestać. Nikt nie widzi że tam jest problem mentalny i psychiczny, widzieliście ten pozew do ministerstwa sprawiedliwości sklecony przez tą panią, że ktoś ją doprowadził do „nietykalności cielesnej” albo że pozywa „babcię denatki od strony matki” bez nazwisk adresów, że jej syn jest „wariantem z amnestią”? I ktoś to bierze na poważnie i jej broni, ktoś kto tak się zachowuje i używa takich określeń powinien być wysłany na leczenie albo monitorowany przez służby za te wszystkie wypowiedzi i zachowania. Dlaczego nikt z jej rodziny się nie wypowiada i nie broni tego chłopaka, jakoś od reszty jest cisza i nikt nie atakuje rodziny Mai, wiedzą że nie wypada i widzą co się dzieje. Żeby człowiek spokojnie nie mógł się przejść chodnikiem, na nagraniu widać też postronne osoby i świadków zdarzenia, więc miejmy nadzieję że agresor zostanie ukarany i pouczony o prawach i obowiązkach.
-
Trudne_Sprawy
- LemonkowaCola
Dokładnie! Po takim czasie postanowili się odezwać, ona od tylu miesięcy robi z zamordowanej najgorszy sort to teraz komentarze "po co ja prowokują, po co tam chodzą" a no po to, żeby wiedziała że nie jest bezkarna. To co ona zrobila z tej dziewczyny to wola o pomstę.Katariiina pisze: ↑śr lip 30, 2025 3:16 pm Rodzina co niedzielę chodzi zapalić znicze w miejscu znalezienia ciała i pod miejscem zbrodni, pani K sama do nich wybiegła i rozwaliła znicz, a później widać jak sytuacja eskalowała. Nie wiktymizujcie ofiar, dlaczego mają siedzieć cicho, dlaczego nie mogą chodzić po publicznym chodniku i zapalić znicza dla zamordowanego dziecka? Mają się bać że zostaną posądzeni o prowokację albo że ktoś ich napadnie? Mają pozwalać na to oczernianie i obrzydliwe wyzwiska nie poparte niczym, ta pani pomimo zakazu wypowiadania bawi się świetnie i nie widać żeby chciała przestać. Nikt nie widzi że tam jest problem mentalny i psychiczny, widzieliście ten pozew do ministerstwa sprawiedliwości sklecony przez tą panią, że ktoś ją doprowadził do „nietykalności cielesnej” albo że pozywa „babcię denatki od strony matki” bez nazwisk adresów, że jej syn jest „wariantem z amnestią”? I ktoś to bierze na poważnie i jej broni, ktoś kto tak się zachowuje i używa takich określeń powinien być wysłany na leczenie albo monitorowany przez służby za te wszystkie wypowiedzi i zachowania. Dlaczego nikt z jej rodziny się nie wypowiada i nie broni tego chłopaka, jakoś od reszty jest cisza i nikt nie atakuje rodziny Mai, wiedzą że nie wypada i widzą co się dzieje. Żeby człowiek spokojnie nie mógł się przejść chodnikiem, na nagraniu widać też postronne osoby i świadków zdarzenia, więc miejmy nadzieję że agresor zostanie ukarany i pouczony o prawach i obowiązkach.
-
Katariiina
- RoyalBaby
Ja też sądzę, że oni nie poszli tam specjalnie, tylko szli jak zawsze, nie tylko oni stawiali tam znicze, ludzie z innych miast przyjeżdżali żeby znicze położyć. Tam gdzie znaleziono ciało jest krzyż i miejsce pamięci i droga prowadzi koło firmy pani K, chcąc nie chcąc musieli tamtędy przejść, a owa pani akurat jest w PL i od kilku dni te znicze wywala, jeszcze biega z wiadrem pełnym igliwia i wysypuje dookoła posesji żeby stworzyć pozorne zagrożenie pożarowe aby nikt zniczy nie stawiał. Pomyślcie sobie po takich kalumniach na młodą dziewczynę od tylu miesięcy, jeszcze odebrano jej życie tak strasznie i spotykacie tą kobietę i ona jeszcze wyzwiskami rzuca, rękoczyny, podziwiam ich naprawdę za opanowanie emocji, tylko oni wiedzą ile ich to kosztuje i co przeżywa cała rodzina.Trudne_Sprawy pisze: ↑śr lip 30, 2025 5:19 pm Dokładnie! Po takim czasie postanowili się odezwać, ona od tylu miesięcy robi z zamordowanej najgorszy sort to teraz komentarze "po co ja prowokują, po co tam chodzą" a no po to, żeby wiedziała że nie jest bezkarna. To co ona zrobila z tej dziewczyny to wola o pomstę.
- MichalScott
- SushiRoll
Update: Katarzyna dostała sądowy zakaz wypowiadania sie na temat Mai na rok
- berry blast
- Kciuk
o madko aż na rok? nie wiem czy do piątku wytrzymaMichalScott pisze: ↑śr lip 30, 2025 7:55 pm Update: Katarzyna dostała sądowy zakaz wypowiadania sie na temat Mai na rok
-
maildonewsletterow
- MiamiBicz
No i niech nie wytrzymuje i ponosi pozniej konsekwencje, mam nadzieje, ze dobitne!
-
Katariiina
- RoyalBaby
Zakaz obowiązuje od zeszłej niedzieli, więc go złamała już wielokrotnie.maildonewsletterow pisze: ↑śr lip 30, 2025 11:22 pm No i niech nie wytrzymuje i ponosi pozniej konsekwencje, mam nadzieje, ze dobitne!![]()
- katarzynarmong
- Tritonotti
Nie wytrzymuje 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
but I was absolutely broken inside
-
KasiaBasia56
- Modna
Jak boga kocham nie powstrzymałabym się jakbym zobaczyła to coś na żywo...
- sosczosnkowy
- Currently:Greece
Nie dziwie się, że mamusia wychowała mordercę, skoro sama ma nierówno pod kopułą
myślicie, że wam powiem?
-
Rzeka.chaosu
- Currently:Vienna
Dla mnie to popisowy przykład złego wychowania dziecka na n...a. Dużo to daje. Jej cyrki są na pewno ciekawe dla psychologów. Rzadko kiedy takie sprawy domowe, wychowawcze widzą światło dzienne..
- MichalScott
- SushiRoll
Nie są ciekawe dla psychologów, zapewniam. Jej przypadek jest bardziej płytki niż mógłby się wydawać, wrecz momentami przewidywalnie nudny. Duzo ciekawsza i bardziej zlozona od Kaski jest praca z dziećmi z niepelnosprawnoscia lub osobami w traumie widząc, jak dają sobie z każdym miesiącem lepiej radeRzeka.chaosu pisze: ↑sob sie 02, 2025 9:23 am Dla mnie to popisowy przykład złego wychowania dziecka na n...a. Dużo to daje. Jej cyrki są na pewno ciekawe dla psychologów. Rzadko kiedy takie sprawy domowe, wychowawcze widzą światło dzienne..
-
Rzeka.chaosu
- Currently:Vienna
Myślę, że ludzie mogą mieć różne preferencje i zainteresowania.MichalScott pisze: ↑sob sie 02, 2025 11:37 am Nie są ciekawe dla psychologów, zapewniam. Jej przypadek jest bardziej płytki niż mógłby się wydawać, wrecz momentami przewidywalnie nudny. Duzo ciekawsza i bardziej zlozona od Kaski jest praca z dziećmi z niepelnosprawnoscia lub osobami w traumie widząc, jak dają sobie z każdym miesiącem lepiej rade
- MichalScott
- SushiRoll
Owszem, zgodzę się, ale uwazam, że osoby będące profesjonalistami raczej nie interesują się przypadkiem takiej osoby jak Katarzyna. Tak jak wspomniałam wczesniej, dla kogoś wprawionego w pracy z takimi osobistościami Katarzyna jest do bólu nudna, przewidywalna i w żaden sposób nie charakterystyczna w swoim postępowaniu. Szybciej jej oddziaływanie na Bartka moze być ciekawsze.Rzeka.chaosu pisze: ↑sob sie 02, 2025 12:52 pm Myślę, że ludzie mogą mieć różne preferencje i zainteresowania.