Start
Mój profil

Lwia zmarszczka

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
L4uren
Siatkarka

Lwia zmarszczka

Post autor: L4uren »

Cześć! Jakie są najlepsze i najskuteczniejsze zabiegi na lwią zmarszczkę? Botoks już mam, ale zmarszczka jest już utrwalona i chcę ją zniwelować ale jak :/ Dermapen już robiłam i nic nie dało. Ktoś borykał się z tym problemem i udało mu się to zlikwidować?
Parasolka110
Mokra Włoszka

Post autor: Parasolka110 »

Ja miałam ultra głęboka i po operacji nosa miałam gips i opatrunki przez 9 dni - po zdjęciu ani śladu, później zaczęłam się znowu narszczyc i znowu się pojawiła głęboka i pomyślałam - hej, wtedy unieruchomienie dało rade to spróbuję z tejpami, pooglądałam trochę filmików, w których dziewczyny tak oklejały na noc i zrobiłam botoks i to faktycznie pomaga :)
L4uren
Siatkarka

Post autor: L4uren »

Parasolka110 pisze: czw lip 24, 2025 12:17 pm Ja miałam ultra głęboka i po operacji nosa miałam gips i opatrunki przez 9 dni - po zdjęciu ani śladu, później zaczęłam się znowu narszczyc i znowu się pojawiła głęboka i pomyślałam - hej, wtedy unieruchomienie dało rade to spróbuję z tejpami, pooglądałam trochę filmików, w których dziewczyny tak oklejały na noc i zrobiłam botoks i to faktycznie pomaga :)
Zrobiłaś botoks i dodatkowo oklejałaś na noc tejpami?
Parasolka110
Mokra Włoszka

Post autor: Parasolka110 »

Nie, zaczęłam ją oklejać przed botoksem, żeby ją zniwelować, mocno się wtedy też pilnowałam, żeby się nie marszczyć, ona po tym tejpowaniu zrobiła się mega płytka, w zasadzie zostały takie dwie delikatne kreseczki, dopiero wtedy zrobiłam botoks i jak już zaczął działać to ona pod wpływem pielęgnacji (retinal, kwasy, był też laser po drodze bbl z tulowym) pięknie się wyrównała :) więc ja zaczęłam przed, żeby przetestować swój pomysł 💡 w sumie muszę zapytać swojej Pani Doktor jak to wygląda przy botoksie i czy można, a jak można to kiedy zacząć i jak to robić, żeby nie zaszkodzić toksynie