Start
Mój profil

Przyciemnienie blondu

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Parasolka110
Mokra Włoszka

Przyciemnienie blondu

Post autor: Parasolka110 »

Hej! 3 dni temu fryzjer spełnił moje marzenie o powrocie do platyny, przez lata nie mogłam trafić na dobrego fryzjera, zawsze fryzjerki robiły mi na głowie kuku w postaci żółtego, plamiastego „blondu” z odrostem.. kiedyś miałam taką platynę i czułam się mega i wyglądałam mega, a teraz nie jestem w stanie tych włosów ograć, mam wrażenie, że są białe, zupełnie przestały mi pasować do wyglądu, tak jak czuję się jako blondynka super to po prostu… nie wyglądam.. jest szansa, żeby je jakoś domowo przyciemnić? Zneutralizować? Kolejek farbowania nie przeżyją :((
anes99
Channelka

Post autor: anes99 »

Parasolka110 pisze: czw lip 24, 2025 12:24 pm Hej! 3 dni temu fryzjer spełnił moje marzenie o powrocie do platyny, przez lata nie mogłam trafić na dobrego fryzjera, zawsze fryzjerki robiły mi na głowie kuku w postaci żółtego, plamiastego „blondu” z odrostem.. kiedyś miałam taką platynę i czułam się mega i wyglądałam mega, a teraz nie jestem w stanie tych włosów ograć, mam wrażenie, że są białe, zupełnie przestały mi pasować do wyglądu, tak jak czuję się jako blondynka super to po prostu… nie wyglądam.. jest szansa, żeby je jakoś domowo przyciemnić? Zneutralizować? Kolejek farbowania nie przeżyją :((
Skoro nie przeżyją kolejnego farbowania to tym bardziej nie przeżyją domowych eksperymentów.
Brady321
RóżowePolo

Post autor: Brady321 »

Parasolka110 pisze: czw lip 24, 2025 12:24 pm Hej! 3 dni temu fryzjer spełnił moje marzenie o powrocie do platyny, przez lata nie mogłam trafić na dobrego fryzjera, zawsze fryzjerki robiły mi na głowie kuku w postaci żółtego, plamiastego „blondu” z odrostem.. kiedyś miałam taką platynę i czułam się mega i wyglądałam mega, a teraz nie jestem w stanie tych włosów ograć, mam wrażenie, że są białe, zupełnie przestały mi pasować do wyglądu, tak jak czuję się jako blondynka super to po prostu… nie wyglądam.. jest szansa, żeby je jakoś domowo przyciemnić? Zneutralizować? Kolejek farbowania nie przeżyją :((
Może chociaż tonowanie? Najlepiej u fryzjera. To chyba nie jest takie inwazyjne jak farbowanie