Start
Mój profil

Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej

Moderator: verysweetcherry
Zachodniwschod
Channelka

Re: Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej

Post autor: Zachodniwschod »

Pato123 pisze: wt lip 22, 2025 11:37 am Tak weszłam na profil tego Kevina i obserwuje go Ewelina kobieta co ma dziecko z Rzeźniczakiem , ciekawe czy się znają i jakie ona ma zdanie na jego temat
Faktycznie, świetne spostrzeżenie! Może by do niej napisać?
pani_amnezja
RealDiamond

Post autor: pani_amnezja »

malinatruskawka pisze: wt lip 22, 2025 11:20 am Hmm, nie widzę z tej marki takiego modelu z bardzo dużą przekładką łączącą krzyż z łańcuchem ;-)
Przeszukałam sieć, ten sklep, wyszukiwałam obrazami i nawet pytałam chat gpt. Takiego krzyżyka nigdzie nie znalazłam. Te, które służą do wciągania wyglądają odrobinę inaczej, ale jednocześnie chat gpt na podstawie zdjęcia twierdzi, że nie jest to zwykły krzyż religijny tylko właśnie do przechowywania małej ilości proszku... ale wiadomo jak to chatem bywa, czasami ściemnia.
malinatruskawka
Migocząca Świeczka

Post autor: malinatruskawka »

zupełnie nie wygląda tak samo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zachodniwschod
Channelka

pani_amnezja pisze: wt lip 22, 2025 11:42 am Przeszukałam sieć, ten sklep, wyszukiwałam obrazami i nawet pytałam chat gpt. Takiego krzyżyka nigdzie nie znalazłam. Te, które służą do wciągania wyglądają odrobinę inaczej, ale jednocześnie chat gpt na podstawie zdjęcia twierdzi, że nie jest to zwykły krzyż religijny tylko właśnie do przechowywania małej ilości proszku... ale wiadomo jak to chatem bywa, czasami ściemnia.
Również spędziłam mnóstwo czasu by znaleźć ten właśnie krzyżyk w produktach Police, wyszukiwarka itp i nie ma tego modelu.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

Ja myślałam że ten ojciec to bardziej kumaty ale widzę że on z Oli mamą na jednym wózku jedzie. Przecież zaraz się dowiemy że ten joint to plastikowa atrapa na potrzeby zdjęcia
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Zachodniwschod pisze: wt lip 22, 2025 11:45 am Również spędziłam mnóstwo czasu by znaleźć ten właśnie krzyżyk w produktach Police, wyszukiwarka itp i nie ma tego modelu.
Oli mama mówiła że łańcuszek Olka przywiozła ze Szwajcarii
Zachodniwschod
Channelka

W tym samym czasie kiedy tata Oli napisał na grupie CSI pod filmem ślady pojawił się komentarz, też mówiący o krzyżu Police ale mało tego, tam jest teza, że hejterzy blokują dostęp do grup rodzicom Oli, ciekawe bardzo i w jakim celu, tam już leci gruba paranoja.
Awatar użytkownika
IrlandkazWarszawy
ZdalnaFanka

Post autor: IrlandkazWarszawy »

Zachodniwschod pisze: wt lip 22, 2025 11:41 am Faktycznie, świetne spostrzeżenie! Może by do niej napisać?
przeciez ona jest wszedzie, gdzie jest gownoburza :')
pani_amnezja
RealDiamond

Pato123 pisze: wt lip 22, 2025 11:37 am Tak weszłam na profil tego Kevina i obserwuje go Ewelina kobieta co ma dziecko z Rzeźniczakiem , ciekawe czy się znają i jakie ona ma zdanie na jego temat
Przecież od kiedy nazwisko tego gościa pojawiło się w reportażu, to wielu Polaków zaczęło go obserwować (weszłam i sprawdziłam), paru nawet pokusiło się o komentowanie jego zdjęć i nazywanie go mordercą. Jakoś mało prawdopodobne wydaje się by się znali, pewnie ta dziewczyna też śledzi ten temat po prostu...
Manka2
Koczkodan

Post autor: Manka2 »

A propos Kevina to znajduję takie coś:

""Kevin Alfredo Maldonado został aresztowany 9 września 2024 roku za kradzież telefonu komórkowego Motorola Moto G Power 256 GB o wartości 299,99 dolarów ze sklepu Target w Doylestown Borough. Maldonado uciekł ze sklepu i wsiadł do autobusu Septa jadącego na północ. Policja z Doylestown Township wspomogła Central Bucks Regional Police Department (CBRPD), zatrzymując autobus w okolicy Barn Plaza przy trasie 611. Maldonado został odnaleziony w autobusie, dokonano jego pozytywnej identyfikacji i został zatrzymany. "

https://bucks.crimewatchpa.com/centralb ... nal-charge

Gangster i "żołnierz mafii zajmującej się handlem ludźmi" zawinął telefon za 300 dolców w Targecie i uciekł autobusem.... Ciekawe, że układ z Policją nie pomógł mu się wybronić z tak poważnych tarapatów.
pani_amnezja
RealDiamond

berry blast pisze: wt lip 22, 2025 11:48 am Oli mama mówiła że łańcuszek Olka przywiozła ze Szwajcarii
No to nie wiem, może z jakiegoś straganu ulicznego przywiozła ;) Aż dziwne, że w sieci nie występuje taki sam model. Normalnie nawet jeśli coś jest wycofane, to można znaleźć w archiwach grup sprzedażowych, a tu totalnie nic, ani jednego podobnego.
pani_amnezja
RealDiamond

berry blast pisze: wt lip 22, 2025 11:47 am Ja myślałam że ten ojciec to bardziej kumaty ale widzę że on z Oli mamą na jednym wózku jedzie. Przecież zaraz się dowiemy że ten joint to plastikowa atrapa na potrzeby zdjęcia
Myślę, że to wszystko wynika z tego, że nie dopuszczają do siebie myśli o zwykłej śmierci z powodu narkotyków, mają w głowie obraz ukochanej dobrej córki, a jednocześnie nie znają odpowiedzi na wiele pytań, bo w tych Stanach mocno ich olali, głównie kwestia braku nagrań i kwestia balsamowania. Jako ludzie jesteśmy prości, potrzebujemy odpowiedzi i dowodów, im tego brakuje, przez co łatwo o różne teorie spiskowe i dziwne wytłumaczenia.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

pani_amnezja pisze: wt lip 22, 2025 11:58 am No to nie wiem, może z jakiegoś straganu ulicznego przywiozła ;) Aż dziwne, że w sieci nie występuje taki sam model. Normalnie nawet jeśli coś jest wycofane, to można znaleźć w archiwach grup sprzedażowych, a tu totalnie nic, ani jednego podobnego.
No nie wiem czy to jest takie dziwne, w końcu to łańcuszek z konkretnym przeznaczeniem. Akcesoriów do aplikowania hery też nie znajdziesz na allegro
pani_amnezja
RealDiamond

berry blast pisze: wt lip 22, 2025 12:09 pm No nie wiem czy to jest takie dziwne, w końcu to łańcuszek z konkretnym przeznaczeniem. Akcesoriów do aplikowania hery też nie znajdziesz na allegro
Nie znam się nigdy nie próbowałam kupić, ale teraz robiąc research znalazłam, na Etsy na Amazon na eBay, wystarczy wpisać stash cross lub snuff cross. Nie wiem czy na Allegro są, bo nie wiem jak po polsku się na to mówi ;)
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

pani_amnezja pisze: wt lip 22, 2025 12:18 pm Nie znam się nigdy nie próbowałam kupić, ale teraz robiąc research znalazłam, na Etsy na Amazon na eBay, wystarczy wpisać stash cross lub snuff cross. Nie wiem czy na Allegro są, bo nie wiem jak po polsku się na to mówi ;)
Ja tym bardziej xD w każdym razie jest to też kolejna rozbieżność w zeznaniach, ojciec jedno matka drugie.
EwelinaCh1995
Ciastko

Post autor: EwelinaCh1995 »

Powiedzcie mi jedną rzecz. Jestem teraz pierwszy raz na grupie nie czytałam wczesniejszych postów. Skad wzięla sie blizna na nodze Dawida ? A dwa czemu Ola miała zakrwawione majtki. Staram się rozważyć za i przeciw kazdej z wersji
Awatar użytkownika
IrlandkazWarszawy
ZdalnaFanka

Post autor: IrlandkazWarszawy »

EwelinaCh1995 pisze: wt lip 22, 2025 1:11 pm Powiedzcie mi jedną rzecz. Jestem teraz pierwszy raz na grupie nie czytałam wczesniejszych postów. Skad wzięla sie blizna na nodze Dawida ? A dwa czemu Ola miała zakrwawione majtki. Staram się rozważyć za i przeciw kazdej z wersji
to juz bylo wczesniej, wiec radze przeczytac caly watek.

Krew moze byc bo byla przed/po menstruacji, zwieracze mogly puscic, krwawienie posmiertne.... to moze byc wszystko
moss011
Koczkodan

Post autor: moss011 »

IrlandkazWarszawy pisze: wt lip 22, 2025 11:53 am przeciez ona jest wszedzie, gdzie jest gownoburza :')
Dokładnie, pewnie śledzi sprawę od podcastu i dlatego go zaobserwowała xd
Zachodniwschod
Channelka

IrlandkazWarszawy pisze: wt lip 22, 2025 1:15 pm to juz bylo wczesniej, wiec radze przeczytac caly watek.

Krew moze byc bo byla przed/po menstruacji, zwieracze mogly puscic, krwawienie posmiertne.... to moze byc wszystko
Mogła też być teoretycznie we wczesnej ciąży
unfaithfully
Samarka

Post autor: unfaithfully »

Zachodniwschod pisze: wt lip 22, 2025 1:28 pm Mogła też być teoretycznie we wczesnej ciąży
Mysle, ze wyszloby to na sekcji zwlok
Karolinkaaa87
Mokra Włoszka

Post autor: Karolinkaaa87 »

Obrazek

Sajko obydwoje są sajko
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Marti37
Milion subskrypcji

Post autor: Marti37 »

Karolinkaaa87 pisze: wt lip 22, 2025 1:51 pm Obrazek

Sajko obydwoje są sajko
Przecież Kevin nie był zatrzymany nigdy za przestępstwa seksualne- te dane są publiczne i można łatwo sprawdzić.
Nie wierzę w stopień delulu rodziców którzy ignorują podstawowe fakty
Karolinkaaa87
Mokra Włoszka

Marti37 pisze: wt lip 22, 2025 1:55 pm Przecież Kevin nie był zatrzymany nigdy za przestępstwa seksualne- te dane są publiczne i można łatwo sprawdzić.
Nie wierzę w stopień delulu rodziców którzy ignorują podstawowe fakty

Jest dwóch Kevinow. Jeden zajmujący się handlem ludźmi (35 lat w 2017 r), drugi zwykły typ jakieś drobne kradzieżea
Zachodniwschod
Channelka

Karolinkaaa87 pisze: wt lip 22, 2025 2:00 pm Jest dwóch Kevinow. Jeden zajmujący się handlem ludźmi (35 lat w 2017 r), drugi zwykły typ jakieś drobne kradzieżea
Co?
Karolinkaaa87
Mokra Włoszka