Start
Mój profil

Jakie macie hobby?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Harala
RoyalBaby

Jakie macie hobby?

Post autor: Harala »

Jakie macie hobby/ zainteresowania?
A może robicie coś, co sprawia Wam radość? 😀
Ja zacznę: uwielbiam górskie wędrówki po naszych Tatrach. W wolnym czasie dziergam i czytam kryminały. Latem idą w ruch też rolki! 🛼
Sermowykotek
Mokra Włoszka

Post autor: Sermowykotek »

U mnie hobby zmienia się co chwilę. Zawsze jest to intensywne zainteresowanie, któremu poświęcam często cale dnie, a potem porzucam na rzecz czegoś innego 🙈😅
Fotografowałam, malowałam obrazy, pisałam wiersze i opowiadania, szkicowałam, oglądałam seriale i filmy, bawiłam się w amatorską „modelkę” 😅 naprawiałam stare obrazy w programie, grałam w gry, czasem się rzucę w wir gotowania. Kiedyś próbowałam też robić biżuterię z modeliny, rzemyków i muliny.
Jedyne co mnie trzyma od lat i nie opuszcza, to zamiłowanie do języka polskiego, ciekawostek językowych, etymologii słów/wyrażeń.
Lubię też pograć sobie raz na jakiś czas w jakąś grę komputerową https://gamingdojo.net/
balbinka3
RoyalBaby

Post autor: balbinka3 »

Muay thai (tajski boks), siłownia, nauka języków azjatyckich (japoński, tajski, w planach chińśki :fire: ). Poza tym wszystko, co związane z moim kierunkiem edukacji czyli zoologia, medycyna weterynaryjna, zoopsychologia. Lubię też zielarstwo/ziołolecznictwo, szydełkowanie... Ogólnie duży rozstrzał ;P