Start
Mój profil

Rozmiar

Moderator: verysweetcherry
xpx99
Siatkarka

Rozmiar

Post autor: xpx99 »

Chciałabym kupić znajomej oversizową koszulę, mam jedną upatrzoną w Housie. Problem w tym, że nie znam jej dokładnego rozmiaru, a że chcę, żeby była to niespodzianka, to nie zapytam 😀 Dziewczyna ma jakieś 150 cm wzrostu i waży około 80-85 kg. Zakładam, że M będzie chyba za małe, ale zastanawiam się czy L czy już raczej XL. Ktoś ma podobne gabaryty I podpowie, jaki rozmiar nosi? 😊
OlgaM
WążNaTshircie

Post autor: OlgaM »

xpx99 pisze: śr lip 16, 2025 7:23 am Chciałabym kupić znajomej oversizową koszulę, mam jedną upatrzoną w Housie. Problem w tym, że nie znam jej dokładnego rozmiaru, a że chcę, żeby była to niespodzianka, to nie zapytam 😀 Dziewczyna ma jakieś 150 cm wzrostu i waży około 80-85 kg. Zakładam, że M będzie chyba za małe, ale zastanawiam się czy L czy już raczej XL. Ktoś ma podobne gabaryty I podpowie, jaki rozmiar nosi? 😊
Dużo zależy od kroju, raczej w XL bym nie szła, bo znajoma jest bardzo niska, więc ta koszula, to będzie jej za sukienkę robić, z drugiej strony może ona lubi oversize. Poza tym rozmiar rozmiarowi nierówny
emiemilka
ZdalnaFanka

Post autor: emiemilka »

Pytanie też czy ma duży biust czy mały bo jeśli mały to raczej mniejszy rozmiar niż większy