Start
Mój profil

Posilki do pracy

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Maddi
GreckieWakacje

Posilki do pracy

Post autor: Maddi »

Hwj,
macie jakieś fajne profile na IG lub kanały na YT gdzie można znaleźć smaczne i proste propozycje na śniadania do pracy? Zależy mi na tym aby było smacznie, lekko i aby posiłki można było zrobić dzień wcześniej, wieczorem.
Awatar użytkownika
amica90
Milion subskrypcji

Post autor: amica90 »

Maddi pisze: pt cze 06, 2025 11:04 am Hwj,
macie jakieś fajne profile na IG lub kanały na YT gdzie można znaleźć smaczne i proste propozycje na śniadania do pracy? Zależy mi na tym aby było smacznie, lekko i aby posiłki można było zrobić dzień wcześniej, wieczorem.
Obczaj Fit Kuchnię Martyna Loch na yt :) Co prawda nie prowadzi już tego kanału od jakiegoś czasu, ale filmów z pomysłami jest pełno.
🍿🍿🍿
Awatar użytkownika
Brida
GreckieWakacje

Post autor: Brida »

Ja akurat w tym celu korzystam z Pinteresta 😉 kopalnia pomysłów
Paula1488
Siatkarka

Post autor: Paula1488 »

Brida pisze: pt cze 20, 2025 9:04 pm Ja akurat w tym celu korzystam z Pinteresta 😉 kopalnia pomysłów
Robię dokładnie to samo B)
Awatar użytkownika
australijska
SkrzydełkaZhooters

Post autor: australijska »

Brida pisze: pt cze 20, 2025 9:04 pm Ja akurat w tym celu korzystam z Pinteresta 😉 kopalnia pomysłów
O, jak na pintereście znaleźć takie przepisy? Przepraszam za głupie pytanie, ale jak wpisuję "lunchbox", to wyskakują mi estetyczne zdjęcia, ale żadne przepisy :(
Awatar użytkownika
Brida
GreckieWakacje

australijska pisze: pt lip 18, 2025 7:27 pm O, jak na pintereście znaleźć takie przepisy? Przepraszam za głupie pytanie, ale jak wpisuję "lunchbox", to wyskakują mi estetyczne zdjęcia, ale żadne przepisy :(
Mi akurat zdjęcia wystarczają, ale jak klikniesz w zdjęcie to powinno Cię przenieść do strony, z której pochodzi, zazwyczaj bloga i tam powinien być przepis 😊
Awatar użytkownika
Brida
GreckieWakacje

australijska pisze: pt lip 18, 2025 7:27 pm O, jak na pintereście znaleźć takie przepisy? Przepraszam za głupie pytanie, ale jak wpisuję "lunchbox", to wyskakują mi estetyczne zdjęcia, ale żadne przepisy :(
Spróbuj jeszcze wpisać "lunchbox do pracy przepisy" 😊
Awatar użytkownika
australijska
SkrzydełkaZhooters

Post autor: australijska »

Dziękuję bardzo za pomoc <3