Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej
Moderator: verysweetcherry-
Muszynianka
- Gacie z oceanu
Re: Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej
]Klaudia, która nagrała filmik pisała na csi o tym, że po wrzuceniu tego tt mama Oli do niej pisała
Jak tu wrzucić zdjęcie? To zrobię screen
Jak tu wrzucić zdjęcie? To zrobię screen
Ostatnio zmieniony śr lip 16, 2025 7:08 pm przez Muszynianka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Carolina_96
- Gacie z oceanu
Jeszcze co do Dawida.
Mama Oli wspomniała, że to on gdy był u nich w domu to wpadł na pomysł przejrzenia laptopa Oli, bo być może jest tam cały czas zalogowana na social mediach.
I właśnie wtedy znaleźli te informacje o kontaktowaniu się z Kevinem.
Gdyby, hipotetycznie, chciał jednak ukryć ten wątek, to czy sam by podsunął mamie Oli taki pomysł?
Co myślicie?
Mama Oli wspomniała, że to on gdy był u nich w domu to wpadł na pomysł przejrzenia laptopa Oli, bo być może jest tam cały czas zalogowana na social mediach.
Gdyby, hipotetycznie, chciał jednak ukryć ten wątek, to czy sam by podsunął mamie Oli taki pomysł?
Co myślicie?
Ostatnio zmieniony śr lip 16, 2025 7:11 pm przez Carolina_96, łącznie zmieniany 1 raz.
-
MalaCzarna
- Milion subskrypcji
Im bardziej to czytam to tym bardziej jestem przerażona, dzięki "trosce" Olgi mama już zaczyna popadać w psychozę i widzieć wszędzie "mafię" Alsiny, pojawia sie coraz więcej komentarzy od znajomych Oli, ze kazdy kto ją znal wie ze brala..
Moim zdaniem Olga powinna wyjaśnić takie kwestie jak lokalizacja, naszyjnik i inne w jakims oficjalnym update bo jak wszyscy beda teraz wypisać do tej mamy to kobite w kaftan wsadza. A o sprawie gdyby nie ten materiał kazdy by juz dawno zapomnial.
Moim zdaniem Olga powinna wyjaśnić takie kwestie jak lokalizacja, naszyjnik i inne w jakims oficjalnym update bo jak wszyscy beda teraz wypisać do tej mamy to kobite w kaftan wsadza. A o sprawie gdyby nie ten materiał kazdy by juz dawno zapomnial.
-
Muszynianka
- Gacie z oceanu
To screen
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Muszynianka
- Gacie z oceanu
Nie chce byś oskarżona o wynoszenie screenów z grupy ale to jest komentarz dziewczyny która założyła wątek o Oli na grupie.
Usunęłam dane tej dziewczyny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
flamingo44
Ciekawe czy Dawidka też tak grzecznie prosi, żeby nie utrudniał śledztwaMuszynianka pisze: ↑śr lip 16, 2025 7:14 pm Nie chce byś oskarżona o wynoszenie screenów z grupy ale to jest komentarz dziewczyny która założyła wątek o Oli na grupie.
Carolina_96 pisze: ↑śr lip 16, 2025 7:08 pm Jeszcze co do Dawida.
Co myślicie?
Myślę że to co jest w laptopie a to co wie on to dwie różne sprawy.
-
Carolina_96
- Gacie z oceanu
No ok, może tak być. Jednak sam naprowadził przez to na trop Kevina i to od wątku Kevina wzięły się podejrzenia, że chcieli coś od niego kupić ("kash").
Po prostu analizujemy tu różne możliwości
Oj zdecydowanie popieram
I powiem może coś czym nie ma się chwalic ale też zażywałam różne substancje, różne mieszałam i z alko i bez alko
Pamięta się wszystko, może nie pamiętasz o czym gadałeś ale pamiętasz z kim ,gdzie się było, tym bardziej czy była jakaś grubsza akcja itp. i wszyscy których znam też.
[/quote]
Różne glupie rzeczy robiło sie w młodości i zdarzyła mi sie kiedys dość niebezpieczna sytuacja. Po jednodniowym ciagu żeby wkoncu zasnac przesadziłam z benzodiazepinami i mimo ze byłam przytomna to nie pamiętałam co sie ze mną dzialo przez kilka godzin. Jak mi kolezanka opowiadała to do tej pory nie chce mi się wierzyć bo ja byłam pewna ze spalam. Nie wiem czy w ich organizmie wykryto benzo ale może tu jest klucz do niepamięci Dawida
-
mirabelkaa
- BlondDoczep
Jak można powiększyć tego screena?Muszynianka pisze: ↑śr lip 16, 2025 7:14 pm Nie chce byś oskarżona o wynoszenie screenów z grupy ale to jest komentarz dziewczyny która założyła wątek o Oli na grupie.
-
Jajajakberety904
A jest w ogóle jakieś śledztwo czy toflamingo44 pisze: ↑śr lip 16, 2025 7:16 pm Ciekawe czy Dawidka też tak grzecznie prosi, żeby nie utrudniał śledztwa
Kolejny wytwór wyobraźni matki?
Przykro mi to mówić, ale ona potrzebuje pomocy psychiatrycznej
-
flamingo44
Prokuratura w Polsce zajmowała się tym, ale Dawid nie chciał dostarczyć dokumentacji. Było o tym kilka stron wcześniej.Jajajakberety904 pisze: ↑śr lip 16, 2025 7:42 pm A jest w ogóle jakieś śledztwo czy to
Kolejny wytwór wyobraźni matki?
Przykro mi to mówić, ale ona potrzebuje pomocy psychiatrycznej![]()
-
Karolinkaaa87
- Mokra Włoszka
Co to za grupa ? Do mnie mama Oli powiedziała że współpracuje z Alsina i zgłasza mnie do fbi. Chciałabym kontakt z ta laska ze screena bo to szok jestMuszynianka pisze: ↑śr lip 16, 2025 7:14 pm Nie chce byś oskarżona o wynoszenie screenów z grupy ale to jest komentarz dziewczyny która założyła wątek o Oli na grupie.
-
Jajajakberety904
Zajmowała i co ? Stwierdzili brak udziału osób trzecich ?flamingo44 pisze: ↑śr lip 16, 2025 7:59 pm Prokuratura w Polsce zajmowała się tym, ale Dawid nie chciał dostarczyć dokumentacji. Było o tym kilka stron wcześniej.
-
flamingo44
Zostało umorzone dzięki DawidowiJajajakberety904 pisze: ↑śr lip 16, 2025 8:01 pm Zajmowała i co ? Stwierdzili brak udziału osób trzecich ?
A co myślicie o tej policjantce Jenny Certa czy jakoś tak? Bo z tego co ja wywnioskowałam to ona się odezwała do mamy Oli i powiedziała że jest policjantką prosiła o przesłanie telefonu, mama telefon wysłała i kontakt się urwał. Może ona nie była policjantką tylko kimś zamieszanym w sprawę?
Dawid też mówi że nie ma pojęcia kto to ten Kevin ale po co kłamie? Nie mógł powiedzieć normalnie, że ogarniał im wejście do klubu? Przecież to było dzień przed więc z tego okresu wszystko pamiętał.
Dawid też mówi że nie ma pojęcia kto to ten Kevin ale po co kłamie? Nie mógł powiedzieć normalnie, że ogarniał im wejście do klubu? Przecież to było dzień przed więc z tego okresu wszystko pamiętał.
Lelumpolelum
marta8881 pisze: ↑śr lip 16, 2025 8:32 pm A co myślicie o tej policjantce Jenny Certa czy jakoś tak? Bo z tego co ja wywnioskowałam to ona się odezwała do mamy Oli i powiedziała że jest policjantką prosiła o przesłanie telefonu, mama telefon wysłała i kontakt się urwał. Może ona nie była policjantką tylko kimś zamieszanym w sprawę?
Jenny Cerna jest policjantką w Miami Beach, można to łatwo sprawdzić. Jeżeli już ktoś się podszywał to pod nią, ale nie wiem jaki miałby być tego cel.
-
Karolinkaaa87
- Mokra Włoszka
Muszynianka pisze: ↑śr lip 16, 2025 7:14 pm Nie chce byś oskarżona o wynoszenie screenów z grupy ale to jest komentarz dziewczyny która założyła wątek o Oli na grupie.
Już mam. Znalazłam zarówno ją jak i druga osobę…
Kobieta ma psychoze jak nic
Ostatnio zmieniony śr lip 16, 2025 8:52 pm przez Karolinkaaa87, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jajajakberety904
Dziewczyny, nie narażajcie się prywatnie bo w następnym reportażu Olgi będziecie wymienianie z imienia i nazwiska jako wtyki brudnej Mafii z Florydy w Polsce
. Uważajcie na siebie
. Uważajcie na siebie
Czysto hipotetycznie analizujac - ktos mogl sie podszyc pod Jenny Cerna, by wyludzic telefon Oli. W efekcie przeciez zostal przeciez wyslany dhlem przez rodzine Oli do przebadania. Taki scenariusz jest hipotetycznie mozliwy.
-
Carolina_96
- Gacie z oceanu
To ten same case, co wypisywanie komentarzy pod zdjęciem Kevina i innych osób powiązanych ze sprawą.
Btw, to jakaś typiara napisała pod zdjęciem na insta koleżanki Oli coś w tylu, że: jest fałszywa, powinna się leczyć, zachowała się jak kretynka w tym reportażu i że śmieje się jak upośledzona, podczas gdy jej przyjaciółka zginęła tak tragicznie.
Powiedzcie mi, po jaką cholerę wypisywać komuś takie rzeczy?
ALE UWAGA!
NAJLEPSZE jest to, że napisała to na insta tej drugiej przyjaciółki Oli (tej, z którą Olga Herring rozmawiała przez wideokonferencję), więc nawet pomyliła dziewczyny xd
Kurtyna.
- berry blast
- Kciuk
szczerze? na Waszym miejscu nie pisałabym ani do Alsiny ani do jej mamy. po tym tekście "skoro nie jest to związane z handlem ludźmi to nie ma znaczenia dla sprawy" to jest taki poziom fiksacji, że tu nie trafią żadne argumenty, a jedynie możecie być oskarżeni o mataczenie w śledztwie (trwa jakieś śledztwo?). Zwłaszcza jeśli piszecie z prywatnych kont to ona was znajdzie i naśle fbi 
Tak w ogóle, to można tak sobie nasłać FBI jako Polak w Polsce, na innych Polaków? xDberry blast pisze: ↑śr lip 16, 2025 10:12 pm szczerze? na Waszym miejscu nie pisałabym ani do Alsiny ani do jej mamy. po tym tekście "skoro nie jest to związane z handlem ludźmi to nie ma znaczenia dla sprawy" to jest taki poziom fiksacji, że tu nie trafią żadne argumenty, a jedynie możecie być oskarżeni o mataczenie w śledztwie (trwa jakieś śledztwo?). Zwłaszcza jeśli piszecie z prywatnych kont to ona was znajdzie i naśle fbi![]()