Hej wszystkim!
Zakładam nowy wątek, ponieważ zastanawia mnie jedna ze spraw.
Otóż jesienią 2023r. miała miejsce sprawa 26-letniej Izy z Krakowa. Kobieta miała powiedzieć mężowi w piątek, że na weekend jedzie do rodziców, gdzieś niedaleko Krakowa. Ostatni kontakt z nią miał miejsce bodajże w poniedziałek po południu na messengerze. Później już nic, kontakt się urwał. Mąż zgłosił zaginięcie, gdy okazało się, że wcale nie było jej u rodziców. Po kilku dniach ciało dziewczyny odnaleziono w wannie w jakimś hotelu przy ul. Grzybowskiej w... Warszawie. Później ustalono, że została uduszona.
No i właśnie - właściwie to tyle informacji udało mi się znaleźć.
Nie znalazłam już później żadnej informacji o rzekomym sprawcy, temat się urwał. Wszędzie cisza.
A przecież w hotelach (zwłaszcza, że podobno był to dobry hotel, a nie jakiś podrzędny hostel) są też kamery, meldunek itd. Na pewno można było też ustalić z kim się kontaktowała itd., albo kto wchodził bądź wychodził z hotelu.
Co myślicie na ten temat? Słyszeliście wgle o tej sprawie? Zastanawia mnie, że nie ma na ten temat żadnej informacji w mediach. Czyli nie było żadnego postępu w sprawie?
26-latka odnaleziona w hotelowej wannie w Warszawie
Moderator: verysweetcherry-
Carolina_96
- Gacie z oceanu
-
Carolina_96
- Gacie z oceanu