Torebka
Moderator: verysweetcherryTorebka
Cześć, zastanawiam się nad zakupem większej torebki. Myślałam nad cyme mini, ale nie wiem czy nie jest już zbyt oklepana oraz nad midi new york, jednak chce kupić czarną, a nie wiem czy czarna, to dobry wybór na nadchodzące wakacje. Może macie jakieś ciekawe propozycje w podobnym rozmiarze raczej kolor karmelowy
Ja kupiłam ostatnio model Greta z firmy Mandel, jest przepiękna (mam w zamszu z regulowanymi rączkami), polecamOlgaM pisze: ↑sob maja 03, 2025 10:27 am Cześć, zastanawiam się nad zakupem większej torebki. Myślałam nad cyme mini, ale nie wiem czy nie jest już zbyt oklepana oraz nad midi new york, jednak chce kupić czarną, a nie wiem czy czarna, to dobry wybór na nadchodzące wakacje. Może macie jakieś ciekawe propozycje w podobnym rozmiarze raczej kolor karmelowy
-
serdelek00
A czy ktoś mógłby polecić dobre i trwałe skórzane torby? Konkretnie chodzi mi o torbę na tyle dużą, aby pomieściła laptop, książkę i parę drobiazgów typu klucze czy błyszczyk, ale nie chcę, aby to była typowa torba na laptopa. Coś ala usztywniona shopperka
-
meowmeow123
- Ciastko
Ja mam skorzana z coacha i dzwigam w niej codziennie kilogramy manatów i bałaganu i wyglada dalej jak nowa xd Wiec polecam!!
-
Asiasasia2709
- Siatkarka
Jeśli coach to macie polecane modele?
Klasyczna tabby.
Jak się dobrze wczytasz to znajdziesz i Nietzschego i Gosie z żabki
-
Mousethethief
- ŚpioszkiKenzo
Dziewczyny czy któraś z Was ma torebkę z Nashe i jest w stanie wypowiedzieć się na temat jakości?
Szukałam już lupką i znalazłam jeden post gdzie pisano, że są bardzo trwałe ale chętnie usłyszę jeszcze Wasze opinie
Szukałam już lupką i znalazłam jeden post gdzie pisano, że są bardzo trwałe ale chętnie usłyszę jeszcze Wasze opinie
-
Zbuntowana
- RoyalBaby
Hej,ja mialam i muszę przyznać ,że ogólnie torebki są bardzo dobrej jakości,dobrze wykonane. Naprawdę nie ma do czego się przyczepić. Więc jeżeli chcesz kupić to myślę,że warto.
Ja mam 3 torebki z Nashe i nie ma się do czego przyczepić, jeśli chodzi o jakość.Mousethethief pisze: ↑wt wrz 23, 2025 12:20 pm Dziewczyny czy któraś z Was ma torebkę z Nashe i jest w stanie wypowiedzieć się na temat jakości?
Szukałam już lupką i znalazłam jeden post gdzie pisano, że są bardzo trwałe ale chętnie usłyszę jeszcze Wasze opinie![]()