Start
Mój profil

Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej

Moderator: verysweetcherry
ewatwa79
ŻonaWitolda

Re: Ola Łęczycka - śmierć w podróży poślubnej

Post autor: ewatwa79 »

Inna1212 pisze: czw lip 10, 2025 9:04 pm Ale aż tak? Kurde... A te ślady na ciele? I to na kolanie u Dawida?

Oczywiście że tak
Boginibogini
RoyalBaby

Post autor: Boginibogini »

Ola była zawsze charakterna, już w podstawówce pobiła kolegę hihihi no i pierwszego dnia szkoły już wzywano rodziców hihi. W normalnym świecie młodzież która przejawia patologiczne zachowania jest wysyłana do ośrodków, ale Ole wysłali na konie xD
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Boginibogini pisze: czw lip 10, 2025 9:32 pm Ola była zawsze charakterna, już w podstawówce pobiła kolegę hihihi no i pierwszego dnia szkoły już wzywano rodziców hihi. W normalnym świecie młodzież która przejawia patologiczne zachowania jest wysyłana do ośrodków, ale Ole wysłali na konie xD
Boże no nie mogłam tego słuchać o tym pobiciu chłopca hehe taka charakterna, 45 zł nas to kosztowało.
Przypomniało mi się jak znajomy znajomego się chwalił ze jego syn bije innych bo jest taki inteligentny i go denerwuje ze wszyscy są głupsi od niego
Notnkw1
Channelka

Post autor: Notnkw1 »

Mnie najbardziej zastanawia to, że mama Oli mówi, że ostatni kontakt był z nią o 12:04, telefon do Kevina został wykonany o 12:07 i ta rozmowa trwała minutę. Później po tym Ola staje się nieaktywna.
Dawid natomiast mówi, że po zostawieniu walizek w hotelu wyszli z niego i ostatnie co pamiętam to to, że wyrzucał wypalonego papierosa do studzienki.
Mama Oli sugeruje, że przez to że miał obrażenia na tylnej części głowy, mógł wtedy dostać czymś i stracić przytomność.
Tylko nie zgadzają mi się troszkę godziny. Kamera z hotelu, która nagrywa ich zostawiających bagaże na przechowanie pokazuje godzinę 10:58.
Ola kontaktował się z Kevinem o 12:07.
W takim razie między jedynym a drugim zdarzeniem jest aż godzina.
Dawid dostał w głowę po wyjściu z hotelu i stracił przytomność i od wtedy nic nie pamięta, a godzinę później Ola rozmawia z Kevinem?

Jeśli coś mylę, bądź przeoczyłam to proszę mnie poprawcie, bo może czegoś nie dosłyszałam, albo coś źle zinterpretowalam.
Dodaje również w załączniku screena z Filmu Olgi, moment na którym pokazuje nagranie z kamery hotelu i widać godzinę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

Ola była ładna i miała hajs to była charakterna i zadziorna. Jakby była brzydsza i biedniejsza to by wtedy była agresywną patologią.
Kylie
MoetGlass

Post autor: Kylie »

Jedyne co mnie zastanawia to dlaczego u Oli wykryto fentanyl a u Dawida nie. Rzeczywiście bardziej logiczne byłoby, gdyby wzięli ten sam towar.
amozebytakzjesc
MiamiBicz

Post autor: amozebytakzjesc »

Jesli byloby jakies uprowadzenie i to na jacht, to pewnie wyciepliby ich do wody a nie na plaze xDDD
A dwa gdyby tak sie stalo, no to laske nacpali, a jego nie wiem nie zdazyli? Nie poszło jak mialo pojsc? Nie wiem krejzi as fak.
ewatwa79
ŻonaWitolda

Post autor: ewatwa79 »

Boginibogini pisze: czw lip 10, 2025 9:32 pm Ola była zawsze charakterna, już w podstawówce pobiła kolegę hihihi no i pierwszego dnia szkoły już wzywano rodziców hihi. W normalnym świecie młodzież która przejawia patologiczne zachowania jest wysyłana do ośrodków, ale Ole wysłali na konie xD

Czyli po prostu albo dziewczyna z zaburzeniami z brakiem diagnozy
Migmig123
LemonkowaCola

Post autor: Migmig123 »

Notnkw1 pisze: czw lip 10, 2025 9:35 pm Mnie najbardziej zastanawia to, że mama Oli mówi, że ostatni kontakt był z nią o 12:04, telefon do Kevina został wykonany o 12:07 i ta rozmowa trwała minutę. Później po tym Ola staje się nieaktywna.
Dawid natomiast mówi, że po zostawieniu walizek w hotelu wyszli z niego i ostatnie co pamiętam to to, że wyrzucał wypalonego papierosa do studzienki.
Mama Oli sugeruje, że przez to że miał obrażenia na tylnej części głowy, mógł wtedy dostać czymś i stracić przytomność.
Tylko nie zgadzają mi się troszkę godziny. Kamera z hotelu, która nagrywa ich zostawiających bagaże na przechowanie pokazuje godzinę 10:58.
Dawid dostał w głowę po wyjściu z hotelu i stracił przytomność i od wtedy nic nie pamięta, a godzinę później Ola rozmawia z Kevinem?

Jeśli coś mylę, bądź przeoczyłam to proszę mnie poprawcie, bo może czegoś nie dosłyszałam, albo coś źle zinterpretowalam.
Dodaje również w załączniku screena z Filmu Olgi, moment na którym pokazuje nagranie z kamery hotelu i widać godzinę.
To samo mnie zastanawia, czyli mógł być przytomny ale odłużony tym co zapalił i nie pamięta albo on dostał w głowę a ona jeszcze godzinę była przytomna i nic nie zauważyła? Nie klei mi się to, jedno jest pewne uważam że z tym gościem kontaktowała się w celu zakupu wiadomych substancji i płatność miała być w formie gotówki czyli CASH 🙃
Cebula Po Polsku
Samarka

Post autor: Cebula Po Polsku »

Kylie pisze: czw lip 10, 2025 9:43 pm Jedyne co mnie zastanawia to dlaczego u Oli wykryto fentanyl a u Dawida nie. Rzeczywiście bardziej logiczne byłoby, gdyby wzięli ten sam towar.
Skoro kupili trefny towar to tam mogło być wszystko i nic. Niekoniecznie w tej samem "partii" te same zanieczyszczenia.
Dlatego nie dziwi mnie że ona miała inna zawartość w organiźmie niź on.
Do tego niewiadomo co brali przez te wszystkie dni i jak to się pokumulowało.
Wrzos
PsychoFanka

Post autor: Wrzos »

Notnkw1 pisze: czw lip 10, 2025 9:35 pm
A w gdzieś wyżej podlinkowanym artykule jest jego wypowiedź, że wrzucił do popielniczki fajkę.
Wiadomo, skoro ma obrażenia neurologiczne to może takie coś pomylić, acz jest to nieścisłość kolejna.
Chyba, że dziennikarz błędnie zacytował 🧐
mrx82739
RoyalBaby

Post autor: mrx82739 »

Wrzos pisze: czw lip 10, 2025 11:09 pm A w gdzieś wyżej podlinkowanym artykule jest jego wypowiedź, że wrzucił do popielniczki fajkę.
Wiadomo, skoro ma obrażenia neurologiczne to może takie coś pomylić, acz jest to nieścisłość kolejna.
Chyba, że dziennikarz błędnie zacytował 🧐
Jakim cudem on ma obrazenia neurologiczne jak pracuje w IT w wielkiej firmie. Teraz juz widac ze zdjecie z linkedin to ten sam gosc co w śladach
Wrzos
PsychoFanka

Post autor: Wrzos »

mrx82739 pisze: czw lip 10, 2025 11:23 pm Jakim cudem on ma obrazenia neurologiczne jak pracuje w IT w wielkiej firmie. Teraz juz widac ze zdjecie z linkedin to ten sam gosc co w śladach
To serio pogmatwane :/
Awatar użytkownika
palecwdrzwiach
PsychoFanka

Post autor: palecwdrzwiach »

Notnkw1 pisze: czw lip 10, 2025 9:35 pm Mnie najbardziej zastanawia to, że mama Oli mówi, że ostatni kontakt był z nią o 12:04, telefon do Kevina został wykonany o 12:07 i ta rozmowa trwała minutę. Później po tym Ola staje się nieaktywna.

Ja to jestem niemalże przekonana, że on nie dostał w głowę przed hotelem, tylko się gdzieś pod wpływem wywalił i uderzył w głowę później. Bo jak niby dostał od kogoś w głowę, stracił pamięć, a ona sobie na luziku rozmawia z bliskimi i nic o tym nie wspomina? Też - umówmy się - nie mógł być to jakiś oczywisty, ogromny uraz, skoro nikt go na pierwszy rzut oka nie zauważył, że jakaś wielka rana, krwawienie czy coś. Ot, siniak/krwiak, którego pod włosami nawet nie było widać.

A to jak Śledziowa oburzona mówi, że detektyw chciał się zobaczyć z jedynym żyjącym świadkiem tych wydarzeń bardzo mocno mnie skręciło. Czemu to jest dla niej takie szokujące? Z jednej strony budują narrację, że nikt nic nie zrobił, a z drugiej mają problem, że ktoś chciał się czegokolwiek dowiedzieć. I matka narzeka, że detektyw "wtargnął" do szpitala do męża i mówi, że "na jego szczęście nic nie pamiętał", cokolwiek to znaczy. Bardzo to dziwne. Naprawdę mam wrażenie po materiale Śledziowej, że mąż wszystko wie, wszystko powiedział rodzicom Oli, ale próbują to wyprzeć i już się mocno zapędzili w tej narracji, że córka to nic głupiego i nieodpowiedzialnego by na pewno nie zrobiła, że nie ma odwrotu.
Wymowne jest też to, że pokłócona była-obecna przyjaciółka nie miała oporów powiedzieć, że Ola jednak lubiła narkotyki ze słowami typu "noooo, nie będę ukrywać", wbrew opowieściom rodziców.
mirabelkaa
BlondDoczep

Post autor: mirabelkaa »

joalla pisze: wt kwie 01, 2025 9:20 pm Sama już nie wiem…właśnie przeszukałam fb jej mamy i wydaje się to mimo wszystko dość szemranym towarzystwem, sądząc po samych cechach eksponowanych na zdjęciach, jej insta też jest specyficzny, można po nim odnieść wrażenie, że była dość imprezowa, ale ślady pobicia i krwawienie to coś, czego sama sobie nie zrobiła.
jaki miała nick na ig?
magdebgny
RoyalBaby

Post autor: magdebgny »

Ewidentnie policjant maczał w tym palce
arbuzowamamba
Koczkodan

Post autor: arbuzowamamba »

też obejrzałam te Ślady i nic dla mnie tam się nie klei ze sobą, chłopak ewidentnie coś ukrywa. Jednak rozśmieszyło mnie to jak powiedział, że byli tylko raz w klubie, wypili moze po dwa piwa, że moze w tym klubie cos im dosypali bo zostawiali kubki na barze? jak szli tańczyć xD WTF :')
dosixxx
RoyalBaby

Post autor: dosixxx »

mirabelkaa pisze: pt lip 11, 2025 12:19 am jaki miała nick na ig?
rabussek
domciks
RoyalBaby

Post autor: domciks »

arbuzowamamba pisze: pt lip 11, 2025 7:55 am też obejrzałam te Ślady i nic dla mnie tam się nie klei ze sobą, chłopak ewidentnie coś ukrywa. Jednak rozśmieszyło mnie to jak powiedział, że byli tylko raz w klubie, wypili moze po dwa piwa, że moze w tym klubie cos im dosypali bo zostawiali kubki na barze? jak szli tańczyć xD WTF :')
Z tymi kubkami to gość buduje narracje, że pewnie wtedy coś im dosypali dlatego coś mieli w sobie. Bo przecież oni święci i nic by nie wzięli. Yhy córka policjanta, w obcym kraju zostawia na barze drinka i idzie tańczyć, no błagam 😆
Mąż był zdominowany przez żonkę, którą wszyscy uważali za piękną i mądrą, myślał, że Pana Boga za nogi złapał, więc pewnie szedł w tango z nią żeby się przypodobać. Teraz po czasie jest mu po prostu głupio przyznać się rodzicom, że ta córa aż taka wspaniała nie była i rozwalać ich światopogląd. Z resztą kłamstwo powtarzane x razy staje się prawdą, więc może sam już w to wierzy.
A tak z ciekawości, może to normalna praktyka (nie wiem) ale czemu ten diler im pisał cash? Przecież wiadomo, że z terminalem nie lata więc jak mieli by inaczej zapłacić? 🤪
lola!!!
Dieta 600 kcal

Post autor: lola!!! »

właśnie z tym słowem cash to nie chodziło podobno o gotówkę, tylko ktoś w komentarzach sje wypowiadał ze tak w Ameryce mówią na Maryśkę, ze jest to jakaś odmiana od kash i tak nazywają dobre jointy
Felczi
ZdalnaFanka

Post autor: Felczi »

domciks pisze: pt lip 11, 2025 8:20 am A tak z ciekawości, może to normalna praktyka (nie wiem) ale czemu ten diler im pisał cash? Przecież wiadomo, że z terminalem nie lata więc jak mieli by inaczej zapłacić? 🤪
To, że dla Ciebie wiadomo, to ok, ale przypomnij sobie ile jest ludzi, którzy nie myślą logiczne xd a po drugie w dzisiejszych czasach dużo turystow na wyjazdy tworzy jakieś wirtualne karty jak Revolut i płacą telefonami, więc mogą mieć ograniczoną ilość gotówki lub wcale i na pewno pytają dilerów, czy mogą puścić bliczka haha
sobi27
Channelka

Post autor: sobi27 »

Cokolwiek by to cash nie oznaczało w tej sytuacji, to chyba nikt nie ma wątpliwości, że to nie było żadne hasło do klubu jak tak było pierwotnie forsowane xDDD
KK0345206239
Mokra Włoszka

Post autor: KK0345206239 »

sobi27 pisze: pt lip 11, 2025 8:50 am Cokolwiek by to cash nie oznaczało w tej sytuacji, to chyba nikt nie ma wątpliwości, że to nie było żadne hasło do klubu jak tak było pierwotnie forsowane xDDD

To hasło brzmiało KASH a nie cash :)
Migmig123
LemonkowaCola

Post autor: Migmig123 »

Ta dziewczyna która się wypowiada jako przyjaciółka to ma dziecko z bratanem także ta Ola to święta nie była jak się obracała w takim gronie;)
KK0345206239
Mokra Włoszka

Post autor: KK0345206239 »

Ona wszystko relacjonowała na instagramie i faktycznie na imprezie byli raz. Dziwna sprawa, jak było naprawdę pewnie nigdy się nie dowiemy. Osoby, które piszą, że dziwne, że on sobie o żonie przypomniał tak późno niech poczytają jak zatrucia narkotykowe wpływają na mózg i jego działanie, musi minąć czas żeby się zregenerował, przecież on początkowo myślał, że jest w Warszawie i miał operację kolana, był jak za mgłą, w innym świecie, część rzeczy pamiętał, innych nie. Czy faktycznie aktualnie nie pamięta co się wtedy wydarzyło? Myślę, że jest taka szansa bo mnóstwo ludzi po wypadkach ich nie pamięta i tego co działo się niedługo przed nimi.