Start
Mój profil

Zaginiona Beata Klimek

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
Nefretete2321
ZdalnaFanka

Re: Zaginiona Beata Klimek

Post autor: Nefretete2321 »

gunernialne pisze: pn cze 16, 2025 10:59 pm Nie wiem czy taki pomysł już kiedyś padł, albo został zrealizowany, ale Jana powinien obejrzeć jakiś specjalista od mowy ciała
Nowy film o mowie ciała z wywiadu Jana dla TVN

https://youtu.be/PclZuMaHjMM?feature=shared
~Naród wspaniały, tylko ludzie k.rwy~

J. Piłsudski
plotki3030
Currently:Rio

Post autor: plotki3030 »

Miraz pisze: pn maja 26, 2025 11:15 am Trolle powinny zostać zidentyfikowane przez policję i pociągnięte do odpowiedzialności za to co robią. W głowie się nie mieści, że ktoś tak może mataczyć w sprawie, wypisywać karygodne oszczerstwa na zamordowaną kobietę i jej rodzinę i brać w obronę sprawców. Na szczęście nikt anonimowy nie jest i mam nadzieję, że policja/prokuratura dobierze się też do nich
Biorąc pod uwagę wpisy i działalność matki oprawcy Mai z Mławy to szczerze wątpię, jak widać po tym przykładzie i tym z Mławy można śmiało mstaczyc, hejtowac i szkalować innych i nic ci nie zrobią.
Pola86
MiamiBicz

Post autor: Pola86 »

Na instagramie na stories Kanał Kryminały jest ponownie w Poradzu, niby coś się tam dzieje. Tylko ciekawe czy coś konkretnego czy odnawiają temat dla lików...
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Post autor: florella »

Na live nie wyglądało żeby coś się szczególnego działu oprócz tego że prowadzący pod wpływem ostro albo nie wiem co? wyglądał tragicznie i zachowywał się co najmniej dziwnie :c :c
Awatar użytkownika
Chruma
Currently:revenge

Post autor: Chruma »

Pola86 pisze: śr lip 09, 2025 2:21 pm Na instagramie na stories Kanał Kryminały jest ponownie w Poradzu, niby coś się tam dzieje. Tylko ciekawe czy coś konkretnego czy odnawiają temat dla lików...
Ponoć janek od niedzieli nie był widziany w Poradzu
Amparo2025
GreckieWakacje

Post autor: Amparo2025 »

florella pisze: śr lip 09, 2025 10:17 pm Na live nie wyglądało żeby coś się szczególnego działu oprócz tego że prowadzący pod wpływem ostro albo nie wiem co? wyglądał tragicznie i zachowywał się co najmniej dziwnie :c :c

Prowadzący widać było, że jest zmęczony a nie pod wpływem.
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Chruma pisze: śr lip 09, 2025 10:33 pm Ponoć janek od niedzieli nie był widziany w Poradzu
Może wyjechał na wczasy :')
Pola86
MiamiBicz

Post autor: Pola86 »

Miałam nadzieję, że mają jakieś konkrety jakiś przełom czy cokolwiek. Tyle miesięcy minęło i dalej nic. Kompletnie nic. Czy naprawdę nasze służby są tak nieudolne? Straszenie przykre to jest.
KasiaBasia56
Modna

Post autor: KasiaBasia56 »

Pola86 pisze: czw lip 10, 2025 5:56 am Miałam nadzieję, że mają jakieś konkrety jakiś przełom czy cokolwiek. Tyle miesięcy minęło i dalej nic. Kompletnie nic. Czy naprawdę nasze służby są tak nieudolne? Straszenie przykre to jest.
Zaniedbała policja sprawę od początku i efekty
Awatar użytkownika
Chruma

Pola86 pisze: czw lip 10, 2025 5:56 am Miałam nadzieję, że mają jakieś konkrety jakiś przełom czy cokolwiek. Tyle miesięcy minęło i dalej nic. Kompletnie nic. Czy naprawdę nasze służby są tak nieudolne? Straszenie przykre to jest.
Wiadomo tyle,że niedawno była tam znowu była policja i prokurator,a janka obecnie nie ma w Poradzu.
Ciche zatrzymanie?
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Raczej nie bo pisze na czacie :')
Zabraliby mu telefon jakby go zatrzymali. Kto takie ploty znów rozsiewa?
Amparo2025
GreckieWakacje

Post autor: Amparo2025 »

Ja to jestem w szoku jakimi trzeba być pustyni ludźmi by wierzyć w niewinność Jana. Kobieta wraca do domu zabiera torebkę i znika, rozpływa się w powietrzu :c Przy obecności 3!!!! Ludzi w domu :'(
Awatar użytkownika
Chruma

Amparo2025 pisze: czw lip 10, 2025 1:54 pm Ja to jestem w szoku jakimi trzeba być pustyni ludźmi by wierzyć w niewinność Jana. Kobieta wraca do domu zabiera torebkę i znika, rozpływa się w powietrzu :c Przy obecności 3!!!! Ludzi w domu :'(
No to masz wyżej wierzącą w jego ,,niewinność" 🤣
Skoro JK pisze na czacie trolli to może zwiał z kraju, bo w Poradzu go nie ma
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

A ja gdzieś napisałam, że wierzę w jego niewinność? :') Chyba nikt nie może być przekonany na 100% o jego winie lub niewinności bo niby skąd? Nawet policja nic nie wie i się mota.
A trollem to raczej jesteś ty, oskarżasz kogoś bez dowodów bo tak ci się wydaje. To jest troling.
dejwor
Srebrna Kropeczka

Post autor: dejwor »

Mam bardzo slabe informacje nantemat tej sprawy, malo czytalem jedynie wiem to ze jakas pani zaginela, nagle kamery przed domem nie dzialaly, cala rodzina kryje meza od jego strony(?) Sa w ogole jakies dowody obviazajace go? Bo chyba jedyne co to ogladalem jak on wywiad robil z kims i taki zero emocji z jego strony, bo chyba jak kazdy sadzi to jest jego wina ale czy sa dowody
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Jakby były dowody to już by siedział. Cały czas są tylko pomówienia i podejrzenia.
dejwor
Srebrna Kropeczka

Post autor: dejwor »

florella pisze: sob lip 19, 2025 2:04 pm Jakby były dowody to już by siedział. Cały czas są tylko pomówienia i podejrzenia.
A nie mozna kogos osadzic na temat samych poszlak, to sie chyba nazywa dochodzenie poszlakowe? Czy za malo jest na kogos by poszlaki sie zgadzaly. W ogole w polsce sa takie sprawy ze jak ktos znika na dluzej niz ten tydzien to juz raczej pewne ze nie zyje, sa takie sprawy ze ktos byl przetrzywywany w tych czasach w polsce?
Awatar użytkownika
Chruma

dejwor pisze: wt lip 22, 2025 1:21 am A nie mozna kogos osadzic na temat samych poszlak, to sie chyba nazywa dochodzenie poszlakowe? Czy za malo jest na kogos by poszlaki sie zgadzaly. W ogole w polsce sa takie sprawy ze jak ktos znika na dluzej niz ten tydzien to juz raczej pewne ze nie zyje, sa takie sprawy ze ktos byl przetrzywywany w tych czasach w polsce?
Raszpla ponownie odstawiona na drugi tor,to znowu zacznie sypać.Spokojnie.
Przy pierwszym morderstwie zaczęła ,,śnić" jak kochanek znalazł sobie drugą,ponoć Jankowa Martynka wypisuje po ludziach że go kocha,więc raszpla nie wróci juz z tych ,,wakacji"🤣
Awatar użytkownika
Chruma

Chyba coś się wyśniło,bo właśnie na posesji janka pojawiły się radiowozy i ,,są prowadzone działania".
aanhedoniaa
Tritonotti

Post autor: aanhedoniaa »

Wczoraj na grupie pojawił się sćreen który zaraz został usunięty i tam była wiadomość że znajomi Jana powinni zacźac się bać bo Agniesska zaczęła mówić i że coś o jakiś beczkach ale jak tylko chciałam zobaczyć tego screena to pojawiła się informacja że post niedostępny. Chyba coś w tym prawdy było skoro dzisiaj działania
Plaplunia
Ciastko

Post autor: Plaplunia »

Nieoficjalna informacja z ostatniej chwili. Na posesji Jana K pojawiły się radiowozy...

https://www.facebook.com/reel/725625597033784
kreska133
BagietkaZszarlott

Post autor: kreska133 »

Oby coś ruszyło, bo tak mi szkoda tych dzieci i rodziny :(
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Ktoś zrobił donos że Jan trzyma Beatę w skrzyni :') Musieli to sprawdzić. Już pojechali.
Kto będzie płacił za te akcje dowcipnisiów .. My wszyscy.
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Post autor: KrwawaMary »

A to nie miała być beczka?
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

KrwawaMary pisze: wt lip 22, 2025 5:23 pm A to nie miała być beczka?
Ja słyszałam że ktoś niby słyszał od kogoś tam, że ktoś mu powiedział że Jan spawał wielką skrzynię dzień wcześniej :') :') :') Stawiam na ewelinkę albo jasnowidza albo któregoś z ich widzów. Wszystko aby było o czym gadać i aby wyświetlenia się zgadzały.