sprawy z "plot twistem"
Moderator: verysweetcherrysprawy z "plot twistem"
Hej wszystkim, może macie swoje ulubione sprawy, których rozwiązanie jest poniekąd nietypowe/zaskakujące, następuje w nich zwrot akcji? Wiem, że to dość nieostre pojęcie, ale ostatnio brakuje mi takich do sluchania, może macie konkretne sprawy do polecenia? Tylko bez opisów/spojlerów proszę ;) I z góry dzięki!
-
kasakasakasakasakasa
- Koczkodan
Nie chcę za dużo spoilerować, ale dla mnie taką sprawą jest zaginięcie Hannah Kobayashi.
Ciekawie przedstawia to Aga Rojek w swoim podcaście, w google też jest dużo informacji na ten temat.
Ciekawie przedstawia to Aga Rojek w swoim podcaście, w google też jest dużo informacji na ten temat.
- pieczonyziemniak.
- Currently:revenge
- SmokAnalog
- 120mkw
Niemieccy emeryci w kamperze pod Warszawą - no plot twist to tam jednak był.
Jaki?SmokAnalog pisze: ↑pn lip 07, 2025 2:37 pm Niemieccy emeryci w kamperze pod Warszawą - no plot twist to tam jednak był.
Plot twist taki że są takie przypuszczeniapieczonyziemniak. pisze: ↑pn lip 07, 2025 12:52 pm A jaki tam jest plot twist? Jak nie potwierdzone w 100%, że to on
- SmokAnalog
- 120mkw
Aaa ok, myślałam że jednak się okazało że nie ten skazany zabił
- berry blast
- Kciuk
do dziś nie kumam, że ten starszy syn - zresztą jedyny który przeżył - broni ojca i uważa go za niewinnego (chyba jakiś chory mechanizm wyparcia) podczas gdy ojciec swojego czasu zwalał winę właśnie na syna