Start
Mój profil

Limanowa - Tadeusz Duda

Moderator: verysweetcherry
Ametystka
LemonkowaCola

Re: Limanowa - Tadeusz Duda

Post autor: Ametystka »

https://www.fakt.pl/wydarzenia/tu-moze- ... ce/pxt7j8h - jakie bajki ludzie tworzą, to nie wierzę że policja nie sprawdziła by takiego domu tylko ktoś do mediów to podaję
Tak samo czytałam komentarz że niby jakas rodzina widziała go przy zjeździe z a4 koło Katowic i niby się nagrał na wideorejestratorze a na policji nie udało się nagrania odtworzyć
Utrudnianie pracy policji tylko :(
Awatar użytkownika
Deezy
Channelka

Post autor: Deezy »

Ametystka pisze: wt lip 01, 2025 1:16 pm https://www.fakt.pl/wydarzenia/tu-moze- ... ce/pxt7j8h - jakie bajki ludzie tworzą, to nie wierzę że policja nie sprawdziła by takiego domu tylko ktoś do mediów to podaję
Tak samo czytałam komentarz że niby jakas rodzina widziała go przy zjeździe z a4 koło Katowic i niby się nagrał na wideorejestratorze a na policji nie udało się nagrania odtworzyć
Utrudnianie pracy policji tylko :(
Fakt to akurat naprawdę pieprzy głupoty i uwielbia wzbudzać tanie sensacje. Zawsze to była taka gazeta i portal.
Szkoda komentować.

A to odnośnie, że był na A4 to też kolejny wymysł do klikania i powielania. Akurat video się nagrało, ciekawe czemu. Bo nigdy to nie miało miejsca.

Pamiętam jakie teorie się tworzyły w przypadku Magdy Żuk. Pracowałam wtedy w biurze podróży i ludzie masowo odwoływali wakacje w Egipcie mówiąc, że tam są mordercy. Okropne teorie na jej temat też były itd.

Tutaj też nie ma inaczej. Fakt podłapał gadkę mieszkańca, który się nudzi na emeryturze. Żenujące. Policja sprawdza obecnie każdą szopę i garaż, więc na taki trop na pewno już by trafiła gdyby istniał.
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Post autor: florella »

wstyd. stary dziadek śmieje się z 1000 policjantów :')
Oni się nadają tak jak do Jaworka, Beaty Klimek i Karoliny Wróbel.
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Post autor: berry blast »

Policja właśnie wyznaczyła 50 000 nagrody za informacje które mogą pomóc w jego schwytaniu. Bo 500 policjantów nie może go znaleźć.
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Post autor: florella »

A to nie Rutkowski wyznaczył ? Bo ma się zjawić w czwartek
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

florella pisze: wt lip 01, 2025 4:22 pm A to nie Rutkowski wyznaczył ? Bo ma się zjawić w czwartek
https://tvn24.pl/krakow/stara-wies-lima ... -st8536885
Agatyszcze
SushiRoll

Post autor: Agatyszcze »

berry blast pisze: wt lip 01, 2025 3:35 pm Policja właśnie wyznaczyła 50 000 nagrody za informacje które mogą pomóc w jego schwytaniu. Bo 500 policjantów nie może go znaleźć.
Mysle ze to raczej po to, zeby w przypadku gdy on sie zwroci do kogos znajomego o pomoc to zeby ten go od razu wydal.
gossipgirlxox

Post autor: gossipgirlxox »

Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

gossipgirlxox pisze: wt lip 01, 2025 6:17 pm Powodzenia z tą nagrodą.. ;) https://wiadomosci.radiozet.pl/polska/z ... ymiliana-f
Też z tym skojarzyłam, że ostatecznie sami sobie dadzą nagrodę :')
Awatar użytkownika
dutchess
RiczAsFak

Post autor: dutchess »

berry blast pisze: wt lip 01, 2025 3:35 pm Policja właśnie wyznaczyła 50 000 nagrody za informacje które mogą pomóc w jego schwytaniu. Bo 500 policjantów nie może go znaleźć.
Na pewno 1 dzień akcji poszukiwawczej kosztuje więcej
Awatar użytkownika
laura_bunko
Tritonotti

Post autor: laura_bunko »

dutchess pisze: wt lip 01, 2025 7:34 pm Na pewno 1 dzień akcji poszukiwawczej kosztuje więcej
Dzisiaj czytałam, że wydano już 4.5 miliona złotych na tę akcję
Awatar użytkownika
dutchess
RiczAsFak

Post autor: dutchess »

laura_bunko pisze: wt lip 01, 2025 7:56 pm Dzisiaj czytałam, że wydano już 4.5 miliona złotych na tę akcję
Chore 🤯🤯🤯 a można i trzeba było zadziałać zawczasu i zamknąć go już po zgłoszeniach, że stosuje groźby karalne dot. pozbawienia życia! Byłoby taniej i oszczędziłoby to życie ofiar tego zwyrola.
Awatar użytkownika
Deezy
Channelka

Post autor: Deezy »

Nieoficjalnie: zostało odnalezione ciało Dudy w lesie.
Pewpop
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Pewpop »

Znaleźli Dudę, wygląda na to, że sam odebrał sobie życie
PEONIA
Licówka

Post autor: PEONIA »

Pewpop pisze: wt lip 01, 2025 9:12 pm Znaleźli Dudę, wygląda na to, że sam odebrał sobie życie
To będzie mega chamskie co napiszę ale mógł od tego zacząć. Mam straszne poczucie niesprawiedliwości, ze nikt za śmierć dwójki młodych ludzi i za odebranie rodziców rocznemu maluchowi nie odpowie
Awatar użytkownika
laura_bunko
Tritonotti

Post autor: laura_bunko »

Tyle dobrego, że nie będziemy musieli wydawać pieniędzy, na pewnie długi proces, oraz na utrzymanie dziada w więzieniu..
Karolina995
SushiRoll

Post autor: Karolina995 »

Szukali go, a on był tak blisko.
Jedno co dobre, że rodzina będzie mogła w spokoju pochować bliskich.
Karolina995
SushiRoll

Post autor: Karolina995 »

natadukata pisze: wt lip 01, 2025 9:31 pm Wypłynęło takie zdjecie
Było na limanowa in ale po chwili zablurowali
Awatar użytkownika
pieczonyziemniak.
Currently:revenge

Post autor: pieczonyziemniak. »

Na grupach już lata
Awatar użytkownika
zelciaaa
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: zelciaaa »

Jak myślicie sam się załatwił czy policja go sprzątnęła. ?
KrwawaMary
DamaZpowiśla

Post autor: KrwawaMary »

Obstawiam, że sam.
simonoka
Channelka
Instagram: Malinowamamba12

Post autor: simonoka »

Od razu mowie, ze nie znam sie na tym, ale pierwsze co mi przyszło na myśl to czy jakby sobie strzelił w głowę to nie powinien upaść do tyłu? W sensie zdziwiło mnie, że leży przodem do ziemii, tak jakby ktoś strzelił w tył głowy.
71skwsny
RoyalBaby

Post autor: 71skwsny »

Gdzie głowa?
Awatar użytkownika
berry blast
Kciuk

Fakt napisał że tragiczny finał poszukiwań xD dla mnie tragedią by było ciąganie go latami po sądach a potem płacenie na niego podatków. Tylko żal, że dwie osoby zabite i nikt za to nie odpowie.
Snufkin
Mokra Włoszka

Post autor: Snufkin »

simonoka pisze: wt lip 01, 2025 9:48 pm Od razu mowie, ze nie znam sie na tym, ale pierwsze co mi przyszło na myśl to czy jakby sobie strzelił w głowę to nie powinien upaść do tyłu? W sensie zdziwiło mnie, że leży przodem do ziemii, tak jakby ktoś strzelił w tył głowy.
Też się nie znam, ale jeśli trzymał broń z przodu to mogła go przeważyć i dlatego upadł twarzą do ziemi. Ale może ktoś mądrzejszy się wypowie