Start
Mój profil

Blondynka z UK

Moderator: verysweetcherry
MariaDolotes
Channelka

Blondynka z UK

Post autor: MariaDolotes »

Cześć, ta sprawa nie daje mi spokoju, ale nie pamiętam danych dziewczyny, która najpierw zaginęła, potem odnaleziono jej ciało. Po ujawnieniu zwłok, ciężko było znaleźć jakiekolwiek informacje na temat przyczyny śmierci oraz podejrzanych.

To była młoda blondynka. Wyjechała do UK gdzie chciała pracować w japońskiej restauracji. W artykułach było wspominane, że była w Japonii, gdzie odbyła jakiś staż związany z bodajże sushi?

Jej zaginięcie było dość zagadkowe - najpierw wynajmowała pokój, później gdy kontaktowała się z rodziną bądź znajomymi mówiła, że musi go go opuścić, nie podawała jednak informacji dlaczego.

Pomożecie?
PrzemoKondratowicz
Dieta 600 kcal

Post autor: PrzemoKondratowicz »

Chodzi o Sylwię Ciapcinska?
MariaDolotes
Channelka

Post autor: MariaDolotes »

Nie. Tamta dziewczyna wynajmowała pokój chyba od hindusa. To zaginięcie było jakoś 8 lat temu ale raczej nie było o nim zbyt głośno. W pamięci mam tylko fakty, które umieściłam wyżej: szkoliła się w Japonii, wyjechała do UK by podjąć tam pracę docelowo w gastronomii. Rozmawiając przez telefon dała odcyuc że ma kłopoty, boi się i ucieka. Po jakimś czasie znaleziono jej ciało i sprawa ucichła.