Start
Mój profil

Ciuszki

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Szania
ŚpioszkiKenzo

Ciuszki

Post autor: Szania »

Dziewczyny, polećcie błagam sklepy w których kupowałyście ciuszki dla bobasków. Zależy mi żeby były dobrej jakości ale też nie za miliony, bo bobas szybko rośnie.
kaarolinkaaxp
SushiRoll

Post autor: kaarolinkaaxp »

Szania pisze: śr cze 25, 2025 4:00 pm Dziewczyny, polećcie błagam sklepy w których kupowałyście ciuszki dla bobasków. Zależy mi żeby były dobrej jakości ale też nie za miliony, bo bobas szybko rośnie.
Ja kupowałam w Smyku na promocji. Body wychodziły po 10-12 zł, tak samo spodenki, kurtkę udało mi się za 30, pajaca ocieplanego na zimę za 50. W porównaniu do pepco czy sinsaya jakość mega.
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Wszystko na olx i vinted bo jak się zaczęło rozszerzanie diety to co tydzień musiałam kilka ciuchów wyrzucać xd ale patrząc na jakość to faktycznie Smyk ma dużo grubszą i przyjemniejszą bawełnę niż taki H&M
Agneess
Mokra Włoszka

Post autor: Agneess »

A moje dziecko na codzień chodzi w pepco xd dopóki rośnie szybko i brudzi je na potęgę nie zamierzam tego zmieniać. Bawełna nie jest może jakaś super mięsista, ale jest, w suszarce nic mi sie nie skurczyło do tej pory.
Awatar użytkownika
sosczosnkowy
Currently:Greece

Post autor: sosczosnkowy »

Smyk, Sinsay lub Pepco. Zaczyna się rozszerzanie diety i ślinienie - pralka chodzi na okrągło X D
myślicie, że wam powiem?
Rzeka.chaosu
Currently:Vienna

Post autor: Rzeka.chaosu »

Kupiłam pakę używek w bdb stanie. Dostałam sporo nowiutkich. Plus kupowałam w zwykłych sklepach. Jakością zaskoczyło mnie c&a (fajne delikatne i dobrze działające napy, dobry materiał, wszystko się super spierało). Poza tym smyk, next, hm, jakieś małe polskie firmy. Co trafiłam. Przeważnie kupowałam na promkach.

Jeśli mogę doradzić. Z bodziakami jest tak, że sporo ma taką matową nitkę w splocie. Takie mi się najgorzej dopierały. Nitka musi być porządna, gładka i solidniejszy splot.