Możliwe że moderacja kasuje wszystkie zgłoszone posty nawet nie czytając bo nie wiem jak inaczej wyjaśnić fakt iż merytoryczne posty nie łamiące regulaminu są kasowane.
Klaudia K Toruń usiłowanie zabójstwa przez Wenezuelczyka
Moderator: verysweetcherryRe: Klaudia K Toruń usiłowanie zabójstwa przez Wenezuelczyka
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Imo dywagacje czy to pis przyjął więcej imigrantów i kto ma jakie doświadczenia w mieszkaniu w UK raczej nie są na temat próby zabójstwa KlaudiiPrzemoKondratowicz pisze: ↑ndz cze 22, 2025 2:02 pm No mogliby zacząć bo już 90% wątku TOTALNIE NA TEMAT zniknęło
Ale rozmowy były w kontekście sprawy i było poruszane wrzucanie wszystkich Wenezuelczykow do jednego wora tylko dlatego że jeden z nich okazal się psychopatą
- damascenka
- Administrator
Haloooo, proszę o dyskusje na temat sprawy a nie Waszych problemów z imigrantami. Ostatnie ostrzeżenie.
Jak tam jest niebezpiecznie to patrole powinny być od zawsze
-
plotki3030
- Currently:Rio
Co? Nie wierzę. I co, ten atak to niby zemsta za coś? Co niby ona mogla mu zrobić, jak się narazić? A nawet jeśli to dalej nie jest to powód by z zaskoczenia wbić jej śrubokręt w oczy, no ludzie.
Szczerze nie wierzę, myślę że to normalna dziewczyna która po prostu wracała z pracy i była przypadkowa ofiarą. Może on był pod wpływem czegoś że dopuścił się czegoś tak okrutnego.
Szczerze nie wierzę, myślę że to normalna dziewczyna która po prostu wracała z pracy i była przypadkowa ofiarą. Może on był pod wpływem czegoś że dopuścił się czegoś tak okrutnego.
Dokładnie tak, to nie są lata '90, nikt nie idzie na studia żeby koks popychać i nikt nie jest porywany do domów publicznych ani na narządy, bo to się nie opłaca, jest wystarczająco chętnych żeby sami robili takie rzeczy czy się zgodzili
Dosłownie dziewczyna znalazła się w złym miejscu, w złym czasie i pozostaje życzyć jej jak najlepiej.
- pieczonyziemniak.
- Currently:revenge
A ktoś wie co z dziewczyną? Jedni piszą, że zmarła a jedni, że w szpitalu
- berry blast
- Kciuk
Zamieszany w (...) a nawet pod wpływem to prędzej był sprawca niż ta dziewczyna
2 razy dziennie jeżdżę tamtędy do pracy,tam jest beznadziejnie,masz park ,biedronkę i cmentarz, jak sklep jest zamknięty to czasem nie ma żywej duszy jak jadę po 22.00 . To nigdy nie była bezpieczna dzielnica .
Jakaś dziwna zmowa milczenia panuje w sprawie stanu zdrowia tej dziewczyny ,no ale przecież w nieskończoność nie będą milczeć . Ja się tylko zastanawiam czy to ,ze matka tego bydlaka jak i pokrzywdzona pracowały w gastronomii na starówce ,mieszkały też na tym samym osiedlu to przypadek? Może on ja szybciej gdzieś kiedyś widział ?
-
KasiaBasia56
- Modna
Mogę też napisać?
- berry blast
- Kciuk
zmowa milczenia w sprawie stanu zdrowia?
-
Kasandraa
Ale ty nie musisz wiedzieć NIC o jej stanie zdrowia, to nie twoja rodzina więc schowaj swoją wścibskość do kieszenidzasta pisze: ↑pn cze 23, 2025 9:43 pm Jakaś dziwna zmowa milczenia panuje w sprawie stanu zdrowia tej dziewczyny ,no ale przecież w nieskończoność nie będą milczeć . Ja się tylko zastanawiam czy to ,ze matka tego bydlaka jak i pokrzywdzona pracowały w gastronomii na starówce ,mieszkały też na tym samym osiedlu to przypadek? Może on ja szybciej gdzieś kiedyś widział ?
- mezalians_urodowy
- GrzaneWino
Bardzo dobrze że administracja czuwa, poważny temat o sadyście a ludzie będą tu jakieś wynurzenia z mchu i paproci wypisywać, że ofiara była w kartelu narkotykowym bo jest po filologii angielskiej xD Akurat chapeu bas dla administratorów że ucinają takie bzdury, bo zaraz zacznie się na tę biedną dziewczynę internetowy lincz tak jak było z zamordowaną Mają.
Takie komentarze widnieją na facebooku dziewczyny z Torunia, rodzina usunęła się w cień i na jej profilu również nie ma po nich śladu - to jest dla Ciebie taka oczywista sytuacja? Nikt tutaj nie potępia i nie uważa, że komuś ta sytuacja się "należała". Po prostu te powiązania są dziwne, i chyba między innymi od tego jest forum plotkarskie, aby plotkowaćmezalians_urodowy pisze: ↑wt cze 24, 2025 1:07 pm Bardzo dobrze że administracja czuwa, poważny temat o sadyście a ludzie będą tu jakieś wynurzenia z mchu i paproci wypisywać, że ofiara była w kartelu narkotykowym bo jest po filologii angielskiej xD Akurat chapeu bas dla administratorów że ucinają takie bzdury, bo zaraz zacznie się na tę biedną dziewczynę internetowy lincz tak jak było z zamordowaną Mają.
- SmokAnalog
- 120mkw
Przecież to są poufne informacje, które powinny być dostępne dla rodziny i tylko dla niej. Że hieny tzw dziennikarskie nie mają na czym żerować, bo strzeże się tej poufności widocznie dobrze - no, smuteczek.dzasta pisze: ↑pn cze 23, 2025 9:43 pm Jakaś dziwna zmowa milczenia panuje w sprawie stanu zdrowia tej dziewczyny ,no ale przecież w nieskończoność nie będą milczeć . Ja się tylko zastanawiam czy to ,ze matka tego bydlaka jak i pokrzywdzona pracowały w gastronomii na starówce ,mieszkały też na tym samym osiedlu to przypadek? Może on ja szybciej gdzieś kiedyś widział ?
Oczywiście,ze nie muszę . Zastanawiam się tylko co z tą dziewczyną ,akurat pracuje na osiedlu na którym to się zdarzyło i 2 razy dziennie przejeżdżam w miejscu gdzie miała miejsce tragedia i ciężko tak bez żadnej refleksji je mijać . To forum plotkarskie ,a nic nie można napisać bo się zaraz zesraja w komentarzach,szok
-
gossipgirlxox
Tu praktycznie pod każdym tematem użytkownicy uwielbiają przypisywać zaburzenia, choroby psychiczne różnym osobom, a teraz nagle oburzenie bo ktoś zastanawia się nad stanem zdrowia tej biednej dziewczyny. Śmiech na sali xDdzasta pisze: ↑wt cze 24, 2025 2:50 pm Oczywiście,ze nie muszę . Zastanawiam się tylko co z tą dziewczyną ,akurat pracuje na osiedlu na którym to się zdarzyło i 2 razy dziennie przejeżdżam w miejscu gdzie miała miejsce tragedia i ciężko tak bez żadnej refleksji je mijać . To forum plotkarskie ,a nic nie można napisać bo się zaraz zesraja w komentarzach,szok
- pieczonyziemniak.
- Currently:revenge
Może ktoś nam w końcu wytłumaczy co się dzieje?
-
plotki3030
- Currently:Rio
Niesamowite, że na forum plotkarskim ludzie plotkują i snuja swoje teorie, dziela się przemyśleniami itpgossipgirlxox pisze: ↑wt cze 24, 2025 3:18 pm Tu praktycznie pod każdym tematem użytkownicy uwielbiają przypisywać zaburzenia, choroby psychiczne różnym osobom, a teraz nagle oburzenie bo ktoś zastanawia się nad stanem zdrowia tej biednej dziewczyny. Śmiech na sali xD
No uwielbiam jak ktoś raz na jakiś czas wpadnie na forum plotkarskie i pisze żeby nie plotkować bo to nie wasza sprawa.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Wychodzi na to że jedyne co można zrobić to udostępnić link z artykułem do National Geographic lub BBC bo przecież Onet czy WP to też nie są poważne źródła xDplotki3030 pisze: ↑wt cze 24, 2025 5:43 pm Niesamowite, że na forum plotkarskim ludzie plotkują i snuja swoje teorie, dziela się przemyśleniami itp
No uwielbiam jak ktoś raz na jakiś czas wpadnie na forum plotkarskie i pisze żeby nie plotkować bo to nie wasza sprawa.
-
KasiaBasia56
- Modna
Ale im bardziej to ukrywacie to tym bardziej ludzie się nakręcają... Przecież nikt tutaj nie chce źle..berry blast pisze: ↑pn cze 23, 2025 10:39 pm zmowa milczenia w sprawie stanu zdrowia?ja tylko przypominam, że informacje o stanie zdrowia są traktowane jako poufne i chronione a lekarza obowiązuje tajemnica lekarska. Ponadto tu jeszcze dochodzi prośba rodziny o prywatność. Także absolutnie nic więcej nie musisz wiedzieć o jej stanie.