Start
Mój profil

Jak podnieć obwisły biust?

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Miella
Channelka

Jak podnieć obwisły biust?

Post autor: Miella »

Dziewczyny sama mam obecnie spory problem z obwisłym biustem i zastanawiam się nad tym co mogłoby pomóc. Mianowicie biorę pod uwage tabletki na biust. Widziałam, że w opiniach dziewczyny piszą ze takie tabletki wpływają nie tylko na powiekszenie ale na ujędrnienie i podniesienie piersi. A na tym by mi zależało. Bo nie mam takiego małego biustu ale po prostu wisi oraz nie jest wypełniony ( tak sie porobiło po karmieniu dziecka).

Co o tym sądzicie?
Awatar użytkownika
heyhania
RoyalBaby

Post autor: heyhania »

tylko plastyka, nic innego nie pomoże.
Pewiwik
LouiBag

Post autor: Pewiwik »

Miella pisze: pt maja 23, 2025 12:07 pm Dziewczyny sama mam obecnie spory problem z obwisłym biustem i zastanawiam się nad tym co mogłoby pomóc. Mianowicie biorę pod uwage tabletki na biust. Widziałam, że w opiniach dziewczyny piszą ze takie tabletki wpływają nie tylko na powiekszenie ale na ujędrnienie i podniesienie piersi. A na tym by mi zależało. Bo nie mam takiego małego biustu ale po prostu wisi oraz nie jest wypełniony ( tak sie porobiło po karmieniu dziecka).

Co o tym sądzicie?
Na pewno masaże pomagają i kremy do biustu. Warto o to zadbać. Plus postawa. Ostatecznie plastyka biustu, jeśli ktoś chce, może.
Szanuj się.
Atheare
PsychoFanka

Post autor: Atheare »

Tylko operacja. Napisz na priv to polece Ci swietnego lekarza
Harala
RoyalBaby

Post autor: Harala »

Możesz spróbować, generalnie grawitacja działa swoje ale tabletki również powinny pomóc. Raczej nie sprawią, ze biust powróci do wyglądu sprzed karmienia ale powinny poprawić jego wygląd Tylko polecam kupic sobie profesjonalne, możesz spróbować sobie na przykład Perfect Bust.
ddda
RóżowePolo

Post autor: ddda »

A co sądzisz jeszcze o antykoncepcji?
Takede
Channelka

Post autor: Takede »

No własnie nie wiem czy nie jest to jakiś miejski mit ale sama czegoś takiego nie zaobserwowałam u siebie, poza tym rozmawiałam z moimi koleżankami i one równiez nie widziały u siebie powiekszaenia biustu pod wpływem tabletek antykoncepcyjnych. Tak wiec może i są jakieś dziewczyny, które cos takiego u siebie widzą ale sama na pewno do takich nie należę :P Poza tym w przypadku tabletek anty nawet jeśli byłoby powiekszenie to jedynie na czas brania tych tabletek. W przypadku tabletek perfect bust jakie brałam powiekszenie okaząło się trwałe co oczywiście bardzo mnie zadowoliło.
Miella
Channelka

Post autor: Miella »

Hmm, może faktycnzie sobie zamówię
Sermowykotek
Mokra Włoszka

Post autor: Sermowykotek »

No akurat u mnie krem Perfect bust się sprawdził super, bo w sumie używam któreś opakowanie z kolei i robię dodatkowo ćwiczenia na biust w siłowni i w domu. do do samego stosowania to dobrze nakładać go dwa razy dziennie, a w trakcie smarowania piersi robić delikatny masaż. Ale w zasadzie jedynie jeśli chodzi o nawilżenie oraz ujędrnienie skóry. Nie pomaga zbytnio na powiększenie. Na powiększenie dobrze wpłyneły u mnie tabletki.
Justir
Skarpeta Rakieta
Instagram: Kolorowekwiatki

Post autor: Justir »

Wiem, ze nie medycyna estetyczna, ale
Pomagają cwiczenia siłowe na klatke piersiową. Moga byc z hantlami, ketlami a jak nie masz to woda mineralna bedzie tez ok na początek, jakies pompki. Najbardziej widziałam poprawę jak chodziłam na trx, juz po ok 3 zajęciach. Mam biust 70 F. Teraz robie cwiczenia na maszynach na klate na silowni.
Te cwiczenia ujedrniaja ale tez moga przez to delikatnie zmniejszyć rozmiar. Co dla mnie bylo plusem bo jak rozrastał sie za dużo to mi wyskakiwał ze stanika, więc lepszy dla mnie mniejszy ale jedrny.
Z tym ze nie ma spektakularnych efektów, dla mnie to po prostu trzyma rozmiar oraz sprawia ze jest bardzo ładny efekt pileczek do dużego dekoltu. Ale marzeniem byloby moc chodzic calkiem bez stanika no i te cwiczenia w moim przypadku tego nje zapewnia.
Jeszcze kupilam kurs kinezjotapingu na biust z faceacademy i będę testować to dam znać jak się sprawdza.
Ania1131
RóżowePolo

Post autor: Ania1131 »

Ogólnie najszybszy i najlepszy efekt to plastyka. Niczym innym nie osiągniesz nawet zbliżonego efektu. Ale zgadzam się z koleżanką wyżej, że odpowiednie ćwiczenia na klatkę piersiową mogą lekko ujędrnić czy minimalnie podnieść biust. Poza tym dobrej jakości dobrze dobrany stanik na pewno nie zaszkodzi, a może też trochę pomóc w podniesieniu biustu. Ale no grawitacji nie oszukamy