Start
Mój profil

Mój mąż ma problem ze wzwodem

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Awatar użytkownika
odpalskreta
ZdalnaFanka

Re: Mój mąż ma problem ze wzwodem

Post autor: odpalskreta »

Kasandraa pisze: ndz cze 22, 2025 3:36 pm Ale bardzo dobrze ze się stygmatyzuje corn! Bardzo dobrze! To wpływa destrukcyjnie na życie i umysł ludzki! Każdy psycholog i psychoterapeuta ci to powie, a jak młody człowiek w to wejdzie to katastrofa! Uzależnia i rujnuje umysły! Ja nigdy nie ogladalam i mój facet również nie, a nasze pożycie jest wyśmienite
O widzisz, ja oglądam od młodości, mój facet też i nasze pożycie również jest wyśmienite.
Kasandraa

Post autor: Kasandraa »

odpalskreta pisze: ndz cze 22, 2025 6:53 pm O widzisz, ja oglądam od młodości, mój facet też i nasze pożycie również jest wyśmienite.
Ale nie wyprzesz tego faktu że corn działa destrukcyjnie na mózg i powoduje uzależnienie, to jest udowodnione naukowo, więc twoje bajki nic tu nie dadzą, corn i co za tym idzie onanizm to nic dobrego
Awatar użytkownika
odpalskreta
ZdalnaFanka

Post autor: odpalskreta »

Kasandraa pisze: ndz cze 22, 2025 7:20 pm Ale nie wyprzesz tego faktu że corn działa destrukcyjnie na mózg i powoduje uzależnienie, to jest udowodnione naukowo, więc twoje bajki nic tu nie dadzą, corn i co za tym idzie onanizm to nic dobrego
Za to Twoje bajki z waszego pożycia to wzór do naśladowania xd
Kasandraa

odpalskreta pisze: ndz cze 22, 2025 7:27 pm Za to Twoje bajki z waszego pożycia to wzór do naśladowania xd
Tak, wzór, zero corn, zero masturbacji, przeżywanie w pełni aktu płciowego to jest coś mistycznego, corn to zło i destrukcja zapamiętaj, życzę pozbycia się tego uzależnienia
Sermowykotek
Mokra Włoszka

Post autor: Sermowykotek »

Kochana ja tutaj widzę jedynie szczerą rozmowę. Ale żadna z nas raczej Cię nie nauczy jak rozmawiać z facetem o tych sprawach. Sama najlepiej go znasz. Na pewno nie powinnaś wychodzić do niego z pretensjami bo to na pewno jest dla niego trudna sytuacja i pewnie się wstydzi swoich problemów (dla mężczyzny ta swera jest ważna tak więc w pewnym sensie zaburzenia erekcji stanowią kwestionowanie jego męskości). Czy brał już jakies tabletki? Zapytaj się go. Jesli brał i nic nie pomoglo to pozostaje lekarz. Jeśli nie brał to możesz przecież sama kupić mu wspomniane tutaj wczęsniej cum on i albo samodzielnie mu je dać albo położyć sugestywnie w jakimś miejscu w domu. Swoją drogą to jesteś pewna, że nie zdradza Cię i czy wiesz co robi na komputerze?
Miella
Channelka

Post autor: Miella »

Nie zdradza mnie, to wiem na pewno. Jesli chodzi o komputer to gra w World of Warcraft, swoją drogą to sama go w tę grę wciągnęłam ponieważ grałam. I okazało sie,że on gra o wiele więcej i częśćiej niż ja sama. Może i masz rację z tą rozmową. Ostatnią odbyliśmy prawie miesiąc temu, potem nic ze sobą o tym nie rozmawialiśmy. Postaram się dzisiaj wieczorem z nim porozmawiać. Do do kupna to rozumiem,ze da się to zamówić przez internet.
Sermowykotek
Mokra Włoszka

Jak najbardziej.
ddda
RóżowePolo

Post autor: ddda »

tylko niech Ci nie przyjdzie do głowy zamawianie na przykład viagry bo coś takiego stosuje się przy poważnych zaburzeniach erekcji ale przy lżejszych to najlepiej kupić coś z Largininą. Cum on, penis complete, jeszcze dobre są tabletki Power man, Oj sporo tego jest. Jeśli jedne nie pomagają to czasami warto wypróbować inne. I powodzenia. To jet do wyleczenia.
Ramoneska55
RóżowePolo

Post autor: Ramoneska55 »

A co w sytuacji gdy mąż szybko kończy ? Jesteśmy 18 lat razem, jest nam razem dobrze w łóżku. Robimy to dość często ale moj mąż szybko dochodzi…. Oczywiście są kolejne rundy ale sama się zastanawiam czy on czasem nie ogląda corn 🌽skoro tak szybko dochodzi. Jestem atrakcyjną osobą i “dobrze” się ruszam ale też te bajki ze “bo jesteś taka piękna itd” już są cringowe 😂
Kasandraa

Ramoneska55 pisze: wt cze 24, 2025 6:47 pm A co w sytuacji gdy mąż szybko kończy ? Jesteśmy 18 lat razem, jest nam razem dobrze w łóżku. Robimy to dość często ale moj mąż szybko dochodzi…. Oczywiście są kolejne rundy ale sama się zastanawiam czy on czasem nie ogląda corn 🌽skoro tak szybko dochodzi. Jestem atrakcyjną osobą i “dobrze” się ruszam ale też te bajki ze “bo jesteś taka piękna itd” już są cringowe 😂
Jakby oglądał corn to by było odwrotnie, długo by dochodził, bo przyzwyczajony do innych bodźców nie mógłby dojść z kobietą
Harala
RoyalBaby

Post autor: Harala »

Niestety, ale nawet już po 30 facet może mieć zaburzenia erekcji. Wystarczy, że niezdrowo się odżywia i np. sporo pali. Fakt, tabletki na bazie sildenafilu tu pomogą, ale jednak najlepiej zmienić styl życia, bo jak już tak wcześnie zaczynają się tego typu rzeczy, to będzie tylko gorzej...
Bravva
ŚpioszkiKenzo

Post autor: Bravva »

No wląsnie w sildenafil na pocżatku bym sie jednak nie pakowała. NIe jest to wcale taki dobry środek i moze mieć działania niepożądane. Moim zdaniem o wiele lepiej jest zdecydować sie na tabletki na bazie L argininy jak piszą kolezanki powyżej typu tego cum on. Czy braveranu.
azrana
Ciastko

Post autor: azrana »

Mój facet również ma tego typu problemy :( Dodam, ze strasznie trudno się z nim o tym rozmawia bo nie chce się do tego przyznać. Czy te tabletki są na receptę?
MyPrecious

Post autor: MyPrecious »

azrana pisze: czw lip 03, 2025 8:51 am Mój facet również ma tego typu problemy :( Dodam, ze strasznie trudno się z nim o tym rozmawia bo nie chce się do tego przyznać. Czy te tabletki są na receptę?
Nie są na receptę, bo sildenafil to nie jest środek, który uleczy zaburzenia erekcji. Co najwyżej przez kilka godzin pomogą ją wywołać i utrzymać, ale przy okazji zmniejszą nieco wrażliwość członka - czyli utrudnią szczytowanie. To jest tylko taka sztuczka, to obejście problemu, a nie rozwiązanie.

Sugeruję najpierw zastanowić się, czy coś się zmieniło w Waszym związku i osobno w jego życiu, w szczególności pod kątem stresu, odpowiedzialności, obaw. Następnie kompleksowe badania krwi, testosteron wolny i całkowity, estrogen (tak, u mężczyzn również ma znaczenie), kortyzol, prolaktyna, tarczyca....
Sermowykotek
Mokra Włoszka

Nie, nie wymagana jest recepta Aczkolwiek cum on nie widziałam w aptekach ale jedynie w internecie. Chociaż dla mnie taki sposób zamawiania jest wygodniejszy bo nikt nie wie co kupiłam. I co w sumie to kogo obchdozi.