Klaudia K Toruń usiłowanie zabójstwa przez Wenezuelczyka
Moderator: verysweetcherry-
Aniolstrozxd
- Gacie z oceanu
Klaudia K Toruń usiłowanie zabójstwa przez Wenezuelczyka
Słyszeliście?
-
Rzeka.chaosu
- Currently:Vienna
Słyszałam, ale bez szczegółów. Chyba wyciszają, bo w głównych mediach jest niewiele info.
- berry blast
- Kciuk
Zabójstwo? Dziewczyna żyje
-
Aniolstrozxd
- Gacie z oceanu
A ja słyszałam że nie żyje. I te oświadczenie rodziny wcale nie potwierdza że żyje
-
Aniolstrozxd
- Gacie z oceanu
Dziewczyna wracała z pracy w nocy, mega ogarnięta, doktorat zaczęła pisać, chciała sobie dorobić w pubie .
;(
;(
-
Aniolstrozxd
- Gacie z oceanu
Chciał ją zgw* ale do gw* nie doszło bo ktoś z okna zobaczył wyskoczył z łóżka i przybiegł z gazem pieprzowym i go wystraszył
Tak czy inaczej tak głęboko wbił jej śrubokręt w oczy, że aż uszkodził mózg, co zaAniolstrozxd pisze: ↑śr cze 18, 2025 5:56 pm A ja słyszałam że nie żyje. I te oświadczenie rodziny wcale nie potwierdza że żyje
-
Rzeka.chaosu
- Currently:Vienna
Jesli myślisz że sprawdzają każdego obcokrajowca ktory przyjezdza do Polski to przykro mi, ale nie, jeśli był tu legalnie i nic nie zmajstrował wczesniej to nie było podstaw by go kontrolować, poza tym jak mieli sprawdzić czy jest psycholem?
19. Jego matka pracuje w gastronomii i jest całkowicie normalna i pracowita.
19
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Ale po takim czasie po pół roku bez podjęcia pracy nie ma legalnego pobytu, musiałby mieć wizę humanitarną albo kartę pobytu na podstawie pracy a typ sobie siedział. Po 90 dniach mija wizja turystyczna… ja po prostu wątpię w te super legalność jego pobytu. Wjechał legalnie i się zasiedział.
-
Psotkaplotka
- TrampekLV
Podziwiam Pana, który zareagował i ruszył tej kobiecie na ratunek, odważny człowiek. Zaskoczona jestem też faktem, że policja tak sprawnie złapała tego zwyrola. Nie chodzi sobie na wolności i mam nadzieję, że długo jej nie zazna
Rodzina w oficjalnym oświadczeniu prosi aby powstrzymać się od spekulowania na temat stanu zdrowia Klaudii. Wyobraź sobie, że taka tragedia spotyka kogoś z Twoich bliskich, np Twoją siostrę albo kuzynkę. A internauci uśmiercają ją za życia.... Ci ludzie i tak przeżywają koszmar a takie spekulacje ich dojeżdżają psychicznie.Aniolstrozxd pisze: ↑śr cze 18, 2025 5:56 pm A ja słyszałam że nie żyje. I te oświadczenie rodziny wcale nie potwierdza że żyje
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
No dobrze ale to jest apel do mediów a my jesteśmy na anonimowym forum plotkarskim gdzie chyba istnieje wolność słowa na tyle by móc się dzielić co się słyszało od znajomego personelu medycznego bo są tu ludzie z Torunia. Już przesadzacie całkowicie z tą poprawnością, to są apele przeznaczone do brukowców i ludzi typu Olga herring a my tu rozmawiamy prywatnie anonimowo o tym co wiemy. To w rozmowie z koleżanką też nie mogę przekazać co słyszałem? Nie jesteśmy żadnym miejscem opiniotwórczym a ludzie mówią co słyszeli z pierwszej ręki.oliixii pisze: ↑czw cze 19, 2025 8:36 am Rodzina w oficjalnym oświadczeniu prosi aby powstrzymać się od spekulowania na temat stanu zdrowia Klaudii. Wyobraź sobie, że taka tragedia spotyka kogoś z Twoich bliskich, np Twoją siostrę albo kuzynkę. A internauci uśmiercają ją za życia.... Ci ludzie i tak przeżywają koszmar a takie spekulacje ich dojeżdżają psychicznie.
Wątpię, żeby przyjechał legalnie, to nie dziecko, żeby przyjechać na łączenie rodzin, a nie pracował i nie studiował
Przyjechał legalnie bo do 90 dni nie potrzebuje wizy, mógł przedłużyć o kolejne 90 dni w określonych sytuacjach albo po prostu przekroczył czas dozwolony i był nielegalnie.
Dokładnie tak, i jak wcześniej było mówione - przez ruch bezwizowy nie śledzimy ludzi, którzy te 90 dni przekroczyli, bo jak? Nie musisz podawać adresu pod którym będziesz przebywać ani nic, więc jak chcielibyśmy podróże takich ludzi ograniczać? Wprowadzić wizy? Dla kogo, dla jakich krajów? Po PKB, wskaźnikach przestępczości, czy kolorze skóry, odcień ciemniejszym niż przeciętnego Polaka?
Naprawdę, nie wiem jak ciasno trzeba mieć w głowie i jak mało się orientować w świecie, żeby w ogóle mówić rzeczy w stylu "Dlaczego Europa jeszcze nie otworzyła oczu..." X D to nie jest jakaś Nigeria albo Kamerun, to nie jest kraj muzułmański, to są ludzie dosłownie tacy jak my, tylko biedniejsi i uciekający stamtąd jak tylko mogą przez swój powalony rząd.
Jeśli nie mają kasy, to spierdzielają do Brazylii (tu portugalski może być przeszkodą) lub Argentyny, a jeśli mają kasę, to i do Europy.
Wiec no tak, straszne że wpuściliśmy jakiegoś po*eba do kraju, ale jego pochodzenie ma dosłownie zerowe znaczenie.
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
I znowu pół wątku zniknęło xD
-
Kasandraa
Normalnie parodia