Wątpię. Ale ktoś na fb puścił plotkę że jej i rodzicom Jasia źle wariografy powychodziłyChruma pisze: ↑sob maja 24, 2025 1:25 pm https://youtu.be/eo6WbOQR3x4
,,Ostatnia szansa na wynegocjowanie pewnym warunków"- ciekawe czy raszpla się skusi
Zaginiona Beata Klimek
Moderator: verysweetcherry-
KasiaBasia56
- Modna
Re: Zaginiona Beata Klimek
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Niby są eksperymenty procesowe i Jan Gołębiowski na miejscu zdarzeń ale znalazłem ciekawy komentarz na fb
„ Wiem i każdy kto mieszka w Łobez że pani Ewy Z mąż siedział za zabojstwo, zabił człowieka i uciekał, był postrzelony w noge jak uciekał przed policją. Pani Beata woziła tą Ewke do więzienia na widzenia. W więzieniu wzieła ślub z tym Arturem Z, kuzynem Marko. A ten niby Marko to nazywa się Jarosław Dz. Ma syna Mariusza Dz. Mąż tej przyjaciółki Ewy Artur Z jest lichwiarzem, pani Beata miała u niego spore długi. Więcej zostawie info dla policji. Nie muszę się pani tłumaczyc.”
Grupa na fb: sprawy tajemniczych śmierci zaginięcia newsy
„ Wiem i każdy kto mieszka w Łobez że pani Ewy Z mąż siedział za zabojstwo, zabił człowieka i uciekał, był postrzelony w noge jak uciekał przed policją. Pani Beata woziła tą Ewke do więzienia na widzenia. W więzieniu wzieła ślub z tym Arturem Z, kuzynem Marko. A ten niby Marko to nazywa się Jarosław Dz. Ma syna Mariusza Dz. Mąż tej przyjaciółki Ewy Artur Z jest lichwiarzem, pani Beata miała u niego spore długi. Więcej zostawie info dla policji. Nie muszę się pani tłumaczyc.”
Komentarz trolla z grupy jankowej.PrzemoKondratowicz pisze: ↑ndz maja 25, 2025 10:42 am Niby są eksperymenty procesowe i Jan Gołębiowski na miejscu zdarzeń ale znalazłem ciekawy komentarz na fb
Wcześniej była wersja że mąż Ewy miał sprawę za nieumyślne spowodowanie śmierci jakiegoś gościa,potem wpisy janka,że zostawił Ewkę i żeby powiedziała dlaczego
Raszpla też sprzedaje wersje że Beata miała długi-ale u siostry i dlatego szwagier założył jej kamerkę żeby kontrolować jej zakupoholizm
Aha-i jeszcze jest wersja,że załatwili Beacie pracę w Niemczech,przy opiece starszych ludzi
-
PrzemoKondratowicz
- Dieta 600 kcal
Chruma pisze: ↑ndz maja 25, 2025 11:11 pm Komentarz trolla z grupy jankowej.
Wcześniej była wersja że mąż Ewy miał sprawę za nieumyślne spowodowanie śmierci jakiegoś gościa,potem wpisy janka,że zostawił Ewkę i żeby powiedziała dlaczego![]()
Raszpla też sprzedaje wersje że Beata miała długi-ale u siostry i dlatego szwagier założył jej kamerkę żeby kontrolować jej zakupoholizm7.10. zawołali ją do siebie na podwórko i zapytali kiedy odda kasę,a potem już wiadomo...
Aha-i jeszcze jest wersja,że załatwili Beacie pracę w Niemczech,przy opiece starszych ludzi
Dziękuję za odpowiedź potem doczytałem to faktycznie był troll który za każdym razem podaje inną wersję. Co najgorsze to nie jest jeden troll i ma swoich popleczników… jakaś chora ilość ludzi mąci w sprawie na grupach
Trolle powinny zostać zidentyfikowane przez policję i pociągnięte do odpowiedzialności za to co robią. W głowie się nie mieści, że ktoś tak może mataczyć w sprawie, wypisywać karygodne oszczerstwa na zamordowaną kobietę i jej rodzinę i brać w obronę sprawców. Na szczęście nikt anonimowy nie jest i mam nadzieję, że policja/prokuratura dobierze się też do nichPrzemoKondratowicz pisze: ↑ndz maja 25, 2025 11:13 pm Dziękuję za odpowiedź potem doczytałem to faktycznie był troll który za każdym razem podaje inną wersję. Co najgorsze to nie jest jeden troll i ma swoich popleczników… jakaś chora ilość ludzi mąci w sprawie na grupach
Trollica janka-Mirabelka Marcelina sama się podłożyłaMiraz pisze: ↑pn maja 26, 2025 11:15 am Trolle powinny zostać zidentyfikowane przez policję i pociągnięte do odpowiedzialności za to co robią. W głowie się nie mieści, że ktoś tak może mataczyć w sprawie, wypisywać karygodne oszczerstwa na zamordowaną kobietę i jej rodzinę i brać w obronę sprawców. Na szczęście nikt anonimowy nie jest i mam nadzieję, że policja/prokuratura dobierze się też do nich
Z dzisiejszego faktu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Maryna na swojej grupie napisała dzisiaj,że potwierdzono iż teść widział wędlinę którą Beata owego dnia dostała od sąsiadki.
O ile to faktycznie prawda,to upada wersja podejrzanej czwórki że nie slyszeli skrzypienia furtki czy schodów.
O ile to faktycznie prawda,to upada wersja podejrzanej czwórki że nie slyszeli skrzypienia furtki czy schodów.
-
KrwawaMary
- DamaZpowiśla
A to nie miało być tak, że sąsiadka ostatecznie jej tej wędliny nie dała, bo Beata powiedziała, że jej się śpieszy?
Dzień dobry, przeczytałam całe forum oraz przesłuchałam kilka podcastów i wniosek nasuwa się sam: mąż, partnerka i jego rodzice są winni w jakiś sposób - wiedzieli, zrobili. Nie chcę teraz wbijać kija w mrowisko, ale nawet P. Jackowski (mało wiarygodny) się wypowiedział na ten temat, bo miał "wizję". Uważam, że dopóki któreś z tej czwórki nie "pęknie" to prawdy się nie dowiemy niestety. A historia zna kilkukrotnie jak można łatwo oszukać wariograf.
Zaintrygował mnie również materiał z kanału "Pokój zbrodni" przesyłam link jakby ktoś nie widział: https://www.youtube.com/watch?v=m15WxCkdU3U
Pozdrawiam
Zaintrygował mnie również materiał z kanału "Pokój zbrodni" przesyłam link jakby ktoś nie widział: https://www.youtube.com/watch?v=m15WxCkdU3U
Pozdrawiam
A co Jackowski powiedział?MOTYL177 pisze: ↑wt maja 27, 2025 5:23 pm Dzień dobry, przeczytałam całe forum oraz przesłuchałam kilka podcastów i wniosek nasuwa się sam: mąż, partnerka i jego rodzice są winni w jakiś sposób - wiedzieli, zrobili. Nie chcę teraz wbijać kija w mrowisko, ale nawet P. Jackowski (mało wiarygodny) się wypowiedział na ten temat, bo miał "wizję". Uważam, że dopóki któreś z tej czwórki nie "pęknie" to prawdy się nie dowiemy niestety. A historia zna kilkukrotnie jak można łatwo oszukać wariograf.
Pozdrawiam
Nie pamiętam dokładnie,ale:
W swojej ,,wizji" widział schody do góry,brzydkie.
Na dole stała starsza kobieta,na górze facet w średnim wieku.Beata do końca się nie spodziewała.Facet zarzucił jej coś na głowę i udusił.
Ciało schował w zbiorku wodnym (narysował kształt),jest przysypana gruzem ale nogi ma w wodzie.
Wizja Jackowskiego jest w programie Polsatu ,,Państwo w Państwie"
https://www.youtube.com/watch?v=rcSNESGDaYM jackowski od 15:44
-
First00000
- Szarlotta
- Fela_z_Kaniowa
- Willa z basenem
Wizja Jackowskiego brzmi bardzo logicznie - tak mogło to wyglądać. Powiedział, że śmierć Beaty była przez nią niespodziewana i cicha. Biedna kobieta. I biedne dzieci. Niedojrzały, chamowaty mąż zazdrosny o dzieci i pomiatający żoną. Pokazał jej pokój i nowe paczki prezerwatyw na szafce, twierdząc, że miała kochanków. Nawet dobrze kłamać nie potrafiChruma pisze: ↑czw maja 29, 2025 10:36 am Nie pamiętam dokładnie,ale:
W swojej ,,wizji" widział schody do góry,brzydkie.
Na dole stała starsza kobieta,na górze facet w średnim wieku.Beata do końca się nie spodziewała.Facet zarzucił jej coś na głowę i udusił.
Ciało schował w zbiorku wodnym (narysował kształt),jest przysypana gruzem ale nogi ma w wodzie.
Wizja Jackowskiego jest w programie Polsatu ,,Państwo w Państwie"
https://www.youtube.com/watch?v=rcSNESGDaYM jackowski od 15:44
To są filmy robione przez sztuczną inteligencję. Bzdury kompletne wymyślane. Któregoś razu relacjonowali sprawę z KatowicPumczita pisze: ↑ndz cze 08, 2025 5:30 pm Mama mi podesłała
https://m.youtube.com/watch?v=sr8rDoDP-wA
Fanki janka nie lubią tegoPumczita pisze: ↑ndz cze 08, 2025 5:30 pm Mama mi podesłała
https://m.youtube.com/watch?v=sr8rDoDP-wA
Prokurator ma inne wersje, ale poczekamy na oficjalne przymknięcia diabelskiej 4-ki z P.10.
- gunernialne
- Szpilson
Dzisiaj w Uwadze na żywo przypomnienie sprawy. Dziennikarka, z którą Jan zdecydował się porozmawiać reklamowała w DDTVN. Pokazali kilka chwytliwych fragmentów, w których pyta go np. o to gdzie zakopał ciało (ona prosi, żeby jej pokazał to miejsce a on tam mówi - dobra, to jedziemy xd czy jakoś tak), ale ogólnie widać, że raczej przychylna dla niego kobieta. Mówiłam o tym, że sprawa ma dwa wątki - zaginięcie Beaty i wielki hejt na Jana i jego konkubinę
Co myślicie po uwadze? Co mi się rzuciło w oczy, że za każdym razem jak dziennikarka spytała gdzie jest Beata lub czy Jan ja zabił to on zaczynał się śmiać… i ten jego płacz też taki udawany. Potem pokazali chyba siostrę Beaty i od razu było widać tą różnicę jak wygląda człowiek który naprawdę płacze.
- gunernialne
- Szpilson
Nie wiem czy taki pomysł już kiedyś padł, albo został zrealizowany, ale Jana powinien obejrzeć jakiś specjalista od mowy ciała
Między słowami już kiedyś analizował,teraz też ma zamiar nagrać.gunernialne pisze: ↑pn cze 16, 2025 10:59 pm Nie wiem czy taki pomysł już kiedyś padł, albo został zrealizowany, ale Jana powinien obejrzeć jakiś specjalista od mowy ciała
Dla mnie podejrzane jest gadanie o wieszaniu-że niby jego rodzicom tak mówiła,a potem jasnowidz do niego dzwoni i on jedzie sprawdzić miejsce gdzie ,,wisiała i spadła".Może planowali upozorować? (,,coś z głową", ,,depresja")martisz pisze: ↑pn cze 16, 2025 8:14 pm Co myślicie po uwadze? Co mi się rzuciło w oczy, że za każdym razem jak dziennikarka spytała gdzie jest Beata lub czy Jan ja zabił to on zaczynał się śmiać… i ten jego płacz też taki udawany. Potem pokazali chyba siostrę Beaty i od razu było widać tą różnicę jak wygląda człowiek który naprawdę płacze.
- Nefretete2321
- ZdalnaFanka
https://www.youtube.com/live/0pkUjcUCSFw?feature=sharedgunernialne pisze: ↑pn cze 16, 2025 10:59 pm Nie wiem czy taki pomysł już kiedyś padł, albo został zrealizowany, ale Jana powinien obejrzeć jakiś specjalista od mowy ciała
~Naród wspaniały, tylko ludzie k.rwy~
J. Piłsudski
J. Piłsudski
Bo jest bratem męża jej siostry.KrwawaMary pisze: ↑czw lis 07, 2024 1:32 pm Dlaczego jej mąż ma to samo nazwisko co jej siostra itp.?
Opowiadali kiedyś w Uwadze, że ci bracia są zupełnie inni.
- Nefretete2321
- ZdalnaFanka
Nowy film o mowie ciała z wywiadu Jana dla TVNgunernialne pisze: ↑pn cze 16, 2025 10:59 pm Nie wiem czy taki pomysł już kiedyś padł, albo został zrealizowany, ale Jana powinien obejrzeć jakiś specjalista od mowy ciała
https://youtu.be/PclZuMaHjMM?feature=shared
~Naród wspaniały, tylko ludzie k.rwy~
J. Piłsudski
J. Piłsudski