Start
Mój profil

Kanał Kryminalny Extra

Moderator: verysweetcherry
Awatar użytkownika
kvsiv17
Currently:Top

YT Kanał Kryminalny Extra

Post autor: kvsiv17 »

cześć,
Zakladam kanal, zeby mozna tu poruszac tematy z KKE.
Wczoraj wyszedl nowy film, co sadzicie o sprawie Damiana?
gossipgirlxox

Post autor: gossipgirlxox »

Co do kanału to z chęcią oglądałam przy poszukiwaniach Beaty K. bo było coś nowego, świetnie wykonana robota. A teraz mam wrażenie, że panowie poszli w ilość a nie jakość. Widziałam trafny komentarz na yt, "że odcinki robione pod Grażyny", szczególnie odcinki live i co tam się dzieje w komentarzach🙉
Co do odcinka o Damianie. Widziałam też reportaż o nim jakiś czas temu w "Pañsto w państwie". Szczerze? Jakoś nie porwała mnie ta sprawa. Po pierwsze chłopak po alkoholu prowadził auto(pan ex policjant na swoim kanale KKE mówi: że nie popiera, ale wypil tylko 3 piwa😂 Super, że nie więcej.
Po drugie sekcja zwłok była robiona i wykluczyli udział osób trzecich. Rodzina twierdzi, że miał ślady na szyi( że mógł być podduszany), ale w sekcji nic takiego nie wyszło. Dlaczego tego nie drążyli? Nie wiem mogły być to też ślady opadowe. Jego znajomi/ rodzina mówią, że miał chore kolano i nie był w stanie biec a co dopiero wejść na ten maszt (jego kolega mówi że on ledwo stał bo miał problemy z nogą), ale wsiąść za kółko i uciec przed policjantami już był w stanie. Jego ucieczkę przed policją matka nazywa szokiem. Równie dobrze on pod wpływem adrenaliny mógł być w stanie biec. Nie był połamany, ale niewiadomo z jakiej wysokości miałby wyskoczyć. Niewiadomo dlaczego był kilka metrów od masztu. Policja nie pobrała żadnych śladów z masztu. Może się czołgał? Ostatnie co mnie trochę zniesmaczyło, wiem, że co by się nie wydarzyło to powinien żyć, ale prosić o kasę na zbiórkę.. Mógł kogoś zabić po alkoholu(podobno lekko potrącił też policjanta). Niech zrobią ekshumacje, może to wyjaśni wiele wątpliwości.
Edit: w necie znalazłam info o alkoholu we krwi: 1,06 promila. Ciekawe dlaczego panowie tego nie uwzględnili ;)
GapaGlapa
LouiBag

Post autor: GapaGlapa »

Pewnie wyrażę niepopularną opinię, ale nie mogę ich znieść. Live'y rozwleczone do granic możliwości , przegadane. Narracja na zasadzie wiem, ale nie powiem.

Moze faktycznie nagłaśniają wiele spraw, ale to jakby tyle plusów, że się ludzie o nich dowiadują

Obserwuję ich kanał już tak z przyzwyczajenia, ale nic nowego, odkrywczego w nich nie znajduje. To już wolę przeczytać o danej sprawie na jakimś portalu i wiem więcej i przynajmniej szybciej niż to ich gadanie o niczym

No nie czuję chemii
Awatar użytkownika
kvsiv17

Ja mam tez dość często mieszane uczucia ale robią dobra robotę nagłaśniając sprawy.
Teraz ciekawe, o ile raka sprawa można tak nazwać zaginiecie chłopaka z Pieńska. Bardzo tajemnicze. Cztery lata chodzić do pracy, w której nie pracujesz. Jakim cudem rodzina i bliscy - zupełnie nikt - nie skapnęli się, ze on nie pracuje? A przynajmniej w miejscu, w którym twierdził.
GapaGlapa
LouiBag

kvsiv17 pisze: wt cze 10, 2025 12:31 pm Ja mam tez dość często mieszane uczucia ale robią dobra robotę nagłaśniając sprawy.
Teraz ciekawe, o ile raka sprawa można tak nazwać zaginiecie chłopaka z Pieńska. Bardzo tajemnicze. Cztery lata chodzić do pracy, w której nie pracujesz. Jakim cudem rodzina i bliscy - zupełnie nikt - nie skapnęli się, ze on nie pracuje? A przynajmniej w miejscu, w którym twierdził.
Bardzo mnie ruszyła ta sprawa, jak bardzo on musiał być samotny, skoro 4 lata nikt nie zorientował się, że nie pracuje, a jedyne co potrafi powiedzieć o nim szwagierka, to że " dobry chłopak byl"

Mam nadzieje, że po prostu wyjechał ułożyć sobie życie
Awatar użytkownika
kvsiv17

Zaglebilam sie w zdjecia gdzies, na zdjeciach widac dwie dziewczynki, sporo mlodsze od niego. Czy to jego mlodsze siostry?
Jesli tak to niestety czesto w takich domach ten starszy jest juz zapomniany bo pojawilo sie rodzenstwo…
GapaGlapa
LouiBag

kvsiv17 pisze: wt cze 10, 2025 12:45 pm Zaglebilam sie w zdjecia gdzies, na zdjeciach widac dwie dziewczynki, sporo mlodsze od niego. Czy to jego mlodsze siostry?
Jesli tak to niestety czesto w takich domach ten starszy jest juz zapomniany bo pojawilo sie rodzenstwo…
Chyba córki brata
Awatar użytkownika
Chruma
Currently:revenge

Post autor: Chruma »

Dzisiaj live z Mławy
Awatar użytkownika
kvsiv17

Chruma pisze: czw cze 12, 2025 3:41 pm Dzisiaj live z Mławy
Wiadomo o której?
Awatar użytkownika
Chruma

kvsiv17 pisze: czw cze 12, 2025 3:52 pm Wiadomo o której?
Przeniesiony na jutro bo przedłużyło się spotkanie autorskie P.Szulca
Pola86
MiamiBicz

Post autor: Pola86 »

Zaczęłam KKE oglądać przy sprawie zaginięcia p. Beaty. I generalnie jak na początku sobie pomyślałam, że kurcze chłopaki odwalają super robotę, to tak teraz mam wrażenie, że robią te materiały dla subów i lajków.
Sprawa p. Beaty ucichła to i oni też, jakby już odpuścili. Jak coś się gdzieś dzieje są pierwsi i super bo nagłaśniają, ale jak sprawa robi się dłuższa i skomplikowana to jakby szukają już czegoś innego. A też wkurzające jest ich podejście "bo my coś wiemy, ale nie możemy powiedzieć..." po co takie gadanie? Mieszane uczucia mam do nich.
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Post autor: florella »

Kanał dla lajków jak wszystkie. To nakręcanie na siłe o Beacie, wariograf i 100 podobnych odcinków. Dobrze ktoś napisał dla Grażyn żeby miały czym się podniecać. :') :')
"wiemy a nie powiemy" - Taka była akcja z Janem z Poradza który NIBY jechał o 3 w nocy gdzieś, dla takiej sensacji info i co? Ani sprostowania ani nic tylko rzucili podejrzenia na człowieka i poszli dalej.
Awatar użytkownika
Chruma

florella pisze: sob cze 14, 2025 12:49 pm Kanał dla lajków jak wszystkie. To nakręcanie na siłe o Beacie, wariograf i 100 podobnych odcinków. Dobrze ktoś napisał dla Grażyn żeby miały czym się podniecać. :') :')
"wiemy a nie powiemy" - Taka była akcja z Janem z Poradza który NIBY jechał o 3 w nocy gdzieś, dla takiej sensacji info i co? Ani sprostowania ani nic tylko rzucili podejrzenia na człowieka i poszli dalej.
Śliwka to ty?? 🤣
lola!!!
Dieta 600 kcal

Post autor: lola!!! »

Jeden z tych prowadzących ma ogromną wade wymowy, jakby kilo klusek w buzi i wziął się za dziennikarstwo ? absurd jakiś
Awatar użytkownika
florella
RealDiamond

Post autor: florella »

Oni trzej są udani ;) jak reszta w sumie tych patotwórców kryminalnych.
Awatar użytkownika
zelciaaa
Naczelny Zapierdalacz

Post autor: zelciaaa »

Ja uwielbiam jego podcasty kryminalne, jedyny którego mogę ostatnio słuchać do sprzątania bo Justynki 51015 się nie da już słuchać… dla mnie robią robotę ! I niech mają z tego kasę. Poza tym mnie wkurza ta Ewelina co się podczepiła pod kryminalne szepty i nie wiem ona go podrywa jak lajvy robią, niesmaczne.. wczoraj wyłączyłam bo ciągle żartowali o Konarach Janka muzykanta
Kobieteria
BagietkaZszarlott

Post autor: Kobieteria »

Mam mieszane odczucia. Z jednej strony lubię posłuchać, bo czasami mają trafne spostrzeżenia i zabierają się za aktualne sprawy wymagające nagłośnienia. Nie rozumiem pretensji o zarabianie kasy - przecież to normalni ludzie, też jedzą, rachunki płacą, przynajmniej nie pitolą o rozwiązanych sprawach sprzed X lat tylko po to by ktoś w to kliknął. Chcę wierzyć, że dzięki ich interwencjom jest głośno, a co za tym idzie, że jakieś jedno z drugim leniwe dupsko na państwowej posadce wiedząc, że jest na świeczniku ruszy się do roboty.
Z drugiej strony mam trochę „wtf” czytając komentarze pod ich live’ami. Myślę sobie wtedy: czy ja też jestem taką Grażką, której funkcjonuje tylko ćwierć mózgu? Nie wiem co o tym myśleć… :')