Start
Mój profil

Trynkiewicz

Moderator: verysweetcherry
Limonene
RealDiamond

Re: Trynkiewicz

Post autor: Limonene »

FigGa pisze: pt lut 28, 2025 6:24 am Czytałam już kiedyś te jej wypowiedzi i za każdym się zastanawiam, czy mówiła ty tak samo gdyby jej dziecko zostało zgwałcona i zabite.
No bardzo jestem ciekawa czy by powiedziała "no to jej/jego decyzja, że nie żyje"

Jaki to trzeba mieć spaczony umysł....
Ona sama została zgwałcona i pewnie dlatego próbowała to racjonalizować
Awatar użytkownika
mezalians_urodowy
GrzaneWino

Post autor: mezalians_urodowy »

Z tego co kojarze z newsów po jego śmierci to ona też odmówiła zajęcia się pochówkiem, więc może w jakimś chociaż małym stopniu się otrząsnęła? Nie wiem, ale potworne co ona musi mieć w głowie.
Awatar użytkownika
SmokAnalog
120mkw

Post autor: SmokAnalog »

Słuchajcie, a dlaczego on w ostatnich latach wyglądał jak baba? Jak go pokazywali koło tych 10 lat temu, kiedy zrobiło się głośno o jego wyjściu i planowanej przeprowadzce do Gostynina, to myślałem, że to ta jego słynna stuknięta żona. xD Jakieś skutki chem. kastracji się podpisały na jego wyglądzie, czy po prostu preferował taki look? Albo chodziło o to, żeby było go trudniej rozpoznać?
Kunegunda93
BagietkaZszarlott

Post autor: Kunegunda93 »

Żona to też jakaś narcyzka - opisywała siebie jako niesamowicie atrakcyjną i pożądaną przez fagasów.
donis

Post autor: donis »

niestety po wpisaniu w gugle frazy “zona trynkiewicza” odkrylam, ze owa, z pewnoscia ostro niezrownowazona psychicznie, osoba zdazyla juz lansowac sie w mediach jako zona trynkiewicza, no tragedia 😖😖 i jeszcze ona ma 16-letnia corke… myslalam, ze nie da sie upasc nizej niz robiac kariere na metce “zona rzerzaczaka”, ale “zona trynkiewicza” to juz jest cos, na co nie ma skali…
donis

Post autor: donis »

donis pisze: czw mar 06, 2025 10:50 am niestety po wpisaniu w gugle frazy “zona trynkiewicza” odkrylam, ze owa, z pewnoscia ostro niezrownowazona psychicznie, osoba zdazyla juz lansowac sie w mediach jako zona trynkiewicza, no tragedia 😖😖 i jeszcze ona ma 16-letnia corke… myslalam, ze nie da sie upasc nizej niz robiac kariere na metce “zona rzerzaczaka”, ale “zona trynkiewicza” to juz jest cos, na co nie ma skali…
anie.. te zdjecia w sieci to zdjecia reporterki ktora robila z nia wywiad - myslalam, ze to ona sama. sorry.
ania_nw
Mokra Włoszka

Post autor: ania_nw »

T. pewno mial nadzieje ze malzenstwo z ta kobieta pomoże mu wyjsc na wolnosc
PEONIA
Licówka

Post autor: PEONIA »

mezalians_urodowy pisze: pt lut 28, 2025 10:15 am Z tego co kojarze z newsów po jego śmierci to ona też odmówiła zajęcia się pochówkiem, więc może w jakimś chociaż małym stopniu się otrząsnęła? Nie wiem, ale potworne co ona musi mieć w głowie.
Nie liczyłabym na to. Po prostu gdy rodzina odmawia to koszty pogrzebu spadają na państwo - myślę, że o to chodziło. To samo z ludźmi zmarłymi w DPS itp - ludzie odmawiają bo wtedy gmina płaci :P
ania_nw
Mokra Włoszka

Mam nadzieje ze nie dorobili sie dzieci bo żonka mowila ze chca miec :puke:
Mooniaa
FlafLover

Post autor: Mooniaa »

Kręcą właśnie serial fabularny o Trynkiewiczu.

https://naekranie.pl/aktualnosci/powsta ... 1746441020
ania_nw
Mokra Włoszka

Mooniaa pisze: pn cze 09, 2025 9:33 am Kręcą właśnie serial fabularny o Trynkiewiczu.
Kiedys juz mial film powstac ale przez pandemie projekt bodajze upadł
Awatar użytkownika
SmokAnalog
120mkw

Mooniaa pisze: pn cze 09, 2025 9:33 am Kręcą właśnie serial fabularny o Trynkiewiczu.

https://naekranie.pl/aktualnosci/powsta ... 1746441020
A jest o kim?
Bo o ile rozumiem kręcenie dokumentów np. o Edzie Kemperze, bo to piekielnie inteligentna bestia, jako tako jeszcze "kupuję" filmy o Dahmerze ze względu na niebywałą brutalność i skandaliczne błędy organów ścigania, to czym takim zasłynął Trynkiewicz oprócz tego, co zrobił? Był w jakimkolwiek stopniu ciekawym człowiekiem, no bo niektórzy mordercy choć są potworami, to potrafią jednak zainteresować człowieka nie tylko swoim czynem, tryniu chyba niespecjalnie czymkolwiek się wyróżniał, nie?
Awatar użytkownika
joalla
Currently: planning drama

Post autor: joalla »

SmokAnalog pisze: pn cze 09, 2025 2:57 pm A jest o kim?
Bo o ile rozumiem kręcenie dokumentów np. o Edzie Kemperze, bo to piekielnie inteligentna bestia, jako tako jeszcze "kupuję" filmy o Dahmerze ze względu na niebywałą brutalność i skandaliczne błędy organów ścigania, to czym takim zasłynął Trynkiewicz oprócz tego, co zrobił? Był w jakimkolwiek stopniu ciekawym człowiekiem, no bo niektórzy mordercy choć są potworami, to potrafią jednak zainteresować człowieka nie tylko swoim czynem, tryniu chyba niespecjalnie czymkolwiek się wyróżniał, nie?
Podobno miał wysoki iloraz inteligencji, znacznie powyżej przeciętnej, ale powinien zostać zapomniany przez historię.
Awatar użytkownika
SmokAnalog
120mkw

joalla pisze: pn cze 09, 2025 4:10 pm Podobno miał wysoki iloraz inteligencji, znacznie powyżej przeciętnej, ale powinien zostać zapomniany przez historię.
Kiedyś czytałem, że miał całkiem spore zdolności przywódcze, dlatego nie zaciukali go w pierdlu, ale ile w tym prawdy, kto to wie?
ania_nw
Mokra Włoszka

SmokAnalog pisze: pn cze 09, 2025 4:25 pm Kiedyś czytałem, że miał całkiem spore zdolności przywódcze, dlatego nie zaciukali go w pierdlu, ale ile w tym prawdy, kto to wie?
Oni go jak jajko chronili - dlatego mu sie nic nie stalo
Merynosica
Gacie z oceanu

Post autor: Merynosica »

Koniecznie przeczytajcie książkę zewy Żarskiej „łowca” o Trynkiewiczu. Bardzo ciekawy reportaż
Awatar użytkownika
SmokAnalog
120mkw

ania_nw pisze: czw cze 12, 2025 8:44 am Oni go jak jajko chronili - dlatego mu sie nic nie stalo
W ostatnich latach odsiadki pewnie tak. Ale w latach 90.? Wtedy im raczej zależało na tym, żeby go tam zaciukali i problem rozwiązał się sam.