Start
Mój profil

Szwagierka

Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry
Czarownicezpracy
Siatkarka

Szwagierka

Post autor: Czarownicezpracy »

Mam wrażenie że jestem w jakimś matrixie. Mój brat wziął ślub z bardzo osobliwa dziewczyną, ma 28 lat, on 34. Ona jest skrajnie infantylna, wywyższa się tym że czyta książki, a są to jakieś serie dla nastolatków, jest uzależniona od zakupow w chińskich sklepach, a jej mama mówi że to jest oszczędność hahaha xd ona kupuje jakieś dziecinne gadżety np. że Sticha, Harrego Pottera itp. Wzięła sobie lampkę z mojego pokoju z domu rodzicow i już nie oddała xd Podczas obiadu po ich ślubie krzyczała żeby zostawić jej ulubionego kotleta. Totalnie nie potrafi się zachować przy stole. Z wyglądu moja parodia, można powiedzieć że wyglądamy jak siostry, z tym że ja jestem starsza o 8 lat. Ona już ma łysinę na czole, okropne, przesuszone dlugie włosy, brak jej zęba 4, i są mega żółte, no i otyłość.. mam wrażenie że to jakiś żart, takie osoby nie istnieją, ale to się dzieje naprawdę.Ja też nie jestem pięknością, ale to jest serio szok. Na dodatek mega wredna jest, dla mnie także. Nie udało jej się zdać matury, na swoje usprawiedliwienie mi powiedziała, że ja pewnie z matematyki też bym nie zdała xd
Miotlaaa
GreckieWakacje

Post autor: Miotlaaa »

No takie osoby istnieją, a w dodatku twój brat zakochał się w jednej z nich...

Z twojego posta też bije infantylność i nie wiem w sumie jaki jest cel tego wątku.
kaarolinkaaxp
SushiRoll

Post autor: kaarolinkaaxp »

Czarownicezpracy pisze: wt kwie 22, 2025 11:54 pm Mam wrażenie że jestem w jakimś matrixie. Mój brat wziął ślub z bardzo osobliwa dziewczyną, ma 28 lat, on 34. Ona jest skrajnie infantylna, wywyższa się tym że czyta książki, a są to jakieś serie dla nastolatków, jest uzależniona od zakupow w chińskich sklepach, a jej mama mówi że to jest oszczędność hahaha xd ona kupuje jakieś dziecinne gadżety np. że Sticha, Harrego Pottera itp. Wzięła sobie lampkę z mojego pokoju z domu rodzicow i już nie oddała xd Podczas obiadu po ich ślubie krzyczała żeby zostawić jej ulubionego kotleta. Totalnie nie potrafi się zachować przy stole. Z wyglądu moja parodia, można powiedzieć że wyglądamy jak siostry, z tym że ja jestem starsza o 8 lat. Ona już ma łysinę na czole, okropne, przesuszone dlugie włosy, brak jej zęba 4, i są mega żółte, no i otyłość.. mam wrażenie że to jakiś żart, takie osoby nie istnieją, ale to się dzieje naprawdę.Ja też nie jestem pięknością, ale to jest serio szok. Na dodatek mega wredna jest, dla mnie także. Nie udało jej się zdać matury, na swoje usprawiedliwienie mi powiedziała, że ja pewnie z matematyki też bym nie zdała xd
A Wasi rodzice też widzą te same wady co Ty? Twój brat jednak „coś” w niej widział, że została jego żoną. Jeżeli jej zachowanie bardzo Ci przeszkadza to ogranicz z nią kontakt.
Limonene
RealDiamond

Post autor: Limonene »

Ej ale panna młoda ma prawo zjeść swojego ulubionego kotleta na własnym weselu XD
Awatar użytkownika
Walciak
Mokra Włoszka

Post autor: Walciak »

Dorosła osoba robi co chce ze swoimi pieniędzmi, szok xD
Reikatsumi
RoyalBaby

Post autor: Reikatsumi »

Czarownicezpracy pisze: wt kwie 22, 2025 11:54 pm Mam wrażenie że jestem w jakimś matrixie. Mój brat wziął ślub z bardzo osobliwa dziewczyną, ma 28 lat, on 34. Ona jest skrajnie infantylna, wywyższa się tym że czyta książki, a są to jakieś serie dla nastolatków, jest uzależniona od zakupow w chińskich sklepach, a jej mama mówi że to jest oszczędność hahaha xd ona kupuje jakieś dziecinne gadżety np. że Sticha, Harrego Pottera itp. Wzięła sobie lampkę z mojego pokoju z domu rodzicow i już nie oddała xd Podczas obiadu po ich ślubie krzyczała żeby zostawić jej ulubionego kotleta. Totalnie nie potrafi się zachować przy stole. Z wyglądu moja parodia, można powiedzieć że wyglądamy jak siostry, z tym że ja jestem starsza o 8 lat. Ona już ma łysinę na czole, okropne, przesuszone dlugie włosy, brak jej zęba 4, i są mega żółte, no i otyłość.. mam wrażenie że to jakiś żart, takie osoby nie istnieją, ale to się dzieje naprawdę.Ja też nie jestem pięknością, ale to jest serio szok. Na dodatek mega wredna jest, dla mnie także. Nie udało jej się zdać matury, na swoje usprawiedliwienie mi powiedziała, że ja pewnie z matematyki też bym nie zdała xd
Ty jesteś zazdrosna o własnego brata czy o co chodzi?

Dlaczego w ogóle to, że żona brata nie jest w Twoim typie, jest jakimś ważnym wątkiem w Twoim życiu, że poświęcasz temu aż tyle uwagi, żeby specjalnie tworzyć wątek na forum, aby ponarzekać, że żona brata głupia i brzydka?
Pejczyk Pandory
ZdalnaFanka

Post autor: Pejczyk Pandory »

Znajdź sobie faceta i przestań być zazdrosna o brata,bo trochę Alabama vibe wybija z Twojego posta