Szwagierka
Moderatorzy: KasandraCwir, verysweetcherry-
Czarownicezpracy
- Siatkarka
Szwagierka
Mam wrażenie że jestem w jakimś matrixie. Mój brat wziął ślub z bardzo osobliwa dziewczyną, ma 28 lat, on 34. Ona jest skrajnie infantylna, wywyższa się tym że czyta książki, a są to jakieś serie dla nastolatków, jest uzależniona od zakupow w chińskich sklepach, a jej mama mówi że to jest oszczędność hahaha xd ona kupuje jakieś dziecinne gadżety np. że Sticha, Harrego Pottera itp. Wzięła sobie lampkę z mojego pokoju z domu rodzicow i już nie oddała xd Podczas obiadu po ich ślubie krzyczała żeby zostawić jej ulubionego kotleta. Totalnie nie potrafi się zachować przy stole. Z wyglądu moja parodia, można powiedzieć że wyglądamy jak siostry, z tym że ja jestem starsza o 8 lat. Ona już ma łysinę na czole, okropne, przesuszone dlugie włosy, brak jej zęba 4, i są mega żółte, no i otyłość.. mam wrażenie że to jakiś żart, takie osoby nie istnieją, ale to się dzieje naprawdę.Ja też nie jestem pięknością, ale to jest serio szok. Na dodatek mega wredna jest, dla mnie także. Nie udało jej się zdać matury, na swoje usprawiedliwienie mi powiedziała, że ja pewnie z matematyki też bym nie zdała xd
-
kaarolinkaaxp
- SushiRoll
A Wasi rodzice też widzą te same wady co Ty? Twój brat jednak „coś” w niej widział, że została jego żoną. Jeżeli jej zachowanie bardzo Ci przeszkadza to ogranicz z nią kontakt.Czarownicezpracy pisze: ↑wt kwie 22, 2025 11:54 pm Mam wrażenie że jestem w jakimś matrixie. Mój brat wziął ślub z bardzo osobliwa dziewczyną, ma 28 lat, on 34. Ona jest skrajnie infantylna, wywyższa się tym że czyta książki, a są to jakieś serie dla nastolatków, jest uzależniona od zakupow w chińskich sklepach, a jej mama mówi że to jest oszczędność hahaha xd ona kupuje jakieś dziecinne gadżety np. że Sticha, Harrego Pottera itp. Wzięła sobie lampkę z mojego pokoju z domu rodzicow i już nie oddała xd Podczas obiadu po ich ślubie krzyczała żeby zostawić jej ulubionego kotleta. Totalnie nie potrafi się zachować przy stole. Z wyglądu moja parodia, można powiedzieć że wyglądamy jak siostry, z tym że ja jestem starsza o 8 lat. Ona już ma łysinę na czole, okropne, przesuszone dlugie włosy, brak jej zęba 4, i są mega żółte, no i otyłość.. mam wrażenie że to jakiś żart, takie osoby nie istnieją, ale to się dzieje naprawdę.Ja też nie jestem pięknością, ale to jest serio szok. Na dodatek mega wredna jest, dla mnie także. Nie udało jej się zdać matury, na swoje usprawiedliwienie mi powiedziała, że ja pewnie z matematyki też bym nie zdała xd
-
Reikatsumi
- RoyalBaby
Ty jesteś zazdrosna o własnego brata czy o co chodzi?Czarownicezpracy pisze: ↑wt kwie 22, 2025 11:54 pm Mam wrażenie że jestem w jakimś matrixie. Mój brat wziął ślub z bardzo osobliwa dziewczyną, ma 28 lat, on 34. Ona jest skrajnie infantylna, wywyższa się tym że czyta książki, a są to jakieś serie dla nastolatków, jest uzależniona od zakupow w chińskich sklepach, a jej mama mówi że to jest oszczędność hahaha xd ona kupuje jakieś dziecinne gadżety np. że Sticha, Harrego Pottera itp. Wzięła sobie lampkę z mojego pokoju z domu rodzicow i już nie oddała xd Podczas obiadu po ich ślubie krzyczała żeby zostawić jej ulubionego kotleta. Totalnie nie potrafi się zachować przy stole. Z wyglądu moja parodia, można powiedzieć że wyglądamy jak siostry, z tym że ja jestem starsza o 8 lat. Ona już ma łysinę na czole, okropne, przesuszone dlugie włosy, brak jej zęba 4, i są mega żółte, no i otyłość.. mam wrażenie że to jakiś żart, takie osoby nie istnieją, ale to się dzieje naprawdę.Ja też nie jestem pięknością, ale to jest serio szok. Na dodatek mega wredna jest, dla mnie także. Nie udało jej się zdać matury, na swoje usprawiedliwienie mi powiedziała, że ja pewnie z matematyki też bym nie zdała xd
Dlaczego w ogóle to, że żona brata nie jest w Twoim typie, jest jakimś ważnym wątkiem w Twoim życiu, że poświęcasz temu aż tyle uwagi, żeby specjalnie tworzyć wątek na forum, aby ponarzekać, że żona brata głupia i brzydka?
-
Pejczyk Pandory
- ZdalnaFanka
Znajdź sobie faceta i przestań być zazdrosna o brata,bo trochę Alabama vibe wybija z Twojego posta